Egyenleg lekérdezés

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Az egyenleg lekérdezés az élet számos területén hasznos lehet, legyen szó bankszámláról, mobiltelefonról vagy SZÉP kártyáról. Ebben a cikkben ezeket a lehetőségeket ismerheted meg.

Bankszámla egyenleg lekérdezés

A bankszámla egyenleg lekérdezés minden banknál másképp történik, attól függően, hogy a pénzintézet milyen csatornákat biztosít hozzá.

OTP Bank

Az OTP Banknál a bankszámla egyenlegének lekérdezésére az egyik legegyszerűbb mód a telefonos ügyfélszolgálat felhívása, mely az év minden napján éjjel-nappal elérhető. Csak fel kell hívnod a +36 1 3666666-os számot, és a megfelelő menüpontot választani. Ha mobiltelefonról szeretnél érdeklődni, akkor az 1-es szám helyett a 20-as, 30-as vagy 70-es előhívót is használhatod. Az egyenleg lekérdezés az 1-es pont, de számos más szolgáltatással is a rendelkezésedre állnak.

Az OTP Banknál külön kérdheted, hogy minden reggel elküldjék neked az aktuális egyenleged egy SMS-ben. Ez esetben az SMS-ek árát a bank ráterheli a bankszámládra a hónap végén.

ATM-et használva, a bankkártyád behelyezése és a pin kód megadása után választhatod az egyenleg lekérdezést, ilyenkor az éppen elérhető egyenlegedet láthatod. Ha pénzt is veszel fel, és kéred a bizonylatot, akkor arra is rányomtatásra kerül, hogy mennyi pénzed maradt.

Ha rendelkezel OTP internetbankkal, akkor a felületére belépve számlánként elkülönítve láthatod ezt az infót. A bank rendelkezik mobil applikációval is, ahol beállítható, hogy az aktuálisan elérhető pénzed a titkos kódod beírása nélkül is megmutassa. Végül pedig, külön regisztráció szükséges a Simple by OTP-hez, ami ismét csak felhasználható az egyenleg megismeréséhez.

Budapest Bank

A Budapest Bank esetében is a TeleBank az egyik legkönnyebb megoldás az egyenleg lekérdezésére, ahol a Telekód segítségével azonosíthatod magad. Belföldről hívhatod a 1440-es, külföldről pedig a +36 1 450 7777-es számot, ahol nem csak azt tudhatod meg, mennyi pénzed van most, hanem az utolsó 5 tranzakció részleteiről is tájékoztatást kaphatsz.

A Mobil Internetbank applikáció szintén letölthető az ismert szoftverboltokból, melynek telepítése után ingyenesen hozzáférsz a számlád adataihoz. A netbank működik böngészőből is, itt meg kell adnod a felhasználóneved és a jelszavad, majd a telefonszámodra érkező hitelesítő kódot. Amint beléptél, többek között az egyenleg lekérdezés is megoldható pár kattintással.

A Mobilbank akkor jön jól, ha a klasszikus SMS-es azonosításban és lekérdezésben hiszel, itt az SMS-hez kötődő díjakat a mobilszolgáltatód tájékoztatója alapján kell fizetned. Emellett az ATM-eket ez esetben is igénybe veheted az egyenleg lekérdezésére, amit a bank a pénzfelvétel után a nyugtán is feltüntet.

UniCredit Bank

Az UniCredit Bank is fenntart egy 24 órán át elérhető ügyfélszolgálati számot, ami a +36 1 325 3200-as számon érhető el, ha pedig mobilt használsz, akkor az 1-es előhívó helyett választhatod a 20-as, 30-as vagy 70-es számot is.

Ha inkább a netes szolgáltatásokat preferálod, a banktól kapott felhasználónév és jelszó párossal beléphetsz az online felületre, ahogy a dedikált mobil app is megmutatja az aktuális egyenleged. Az ATM ennél a pénzintézetnél is igénybe vehető a pénzmennyiséged megismerésére, de ha bemész egy bankfiókba, a személyi okmányaid bemutatása után az ügyintéző is segít.

MKB Bank

Az MKB Bank is többféle módon tájékoztat az egyenlegedről, a klasszikus SMS értesítő napi, heti vagy havi ütemezésű lehet, ilyenkor mindig a legfrissebb infókat láthatod. A pénzfelvétel után érkező SMS is megmutatja, mennyi pénzed marad, melyet az ATM-nél is megismerhetsz a bankkártyád behelyezése és a pin kód megadása után.

Természetesen ez esetben is elérhető a Telebank, ahol az ügyfélszolgálat munkatársai a +36 80 333 660-as ingyenes szám felhívása, illetve a beazonosításod után készséggel állnak a rendelkezésedre. A mobil applikáció akkor jó választás az egyenleg lekérdezés megoldására, ha amúgy is sokat használod az okostelefonod, a külön internetbank pedig a számítógépről választva kényelmes funkció.

CIB Bank

A CIB Bank ugyanilyen sokféle elérhetőséget nyújt neked, az egyik legkönnyebb módszer az egyenleged lekérdezésére a +36 1 424 2242-es szám feltárcsázása. Itt a bank munkatársai elmondják, mennyi pénz áll a rendelkezésedre, miután sikeresen megtörtént az azonosítás.

Egy fokkal modernebb megoldás az internetbank, itt tudnod kell a felhasználóneved és jelszavad, a belépés után pedig már minden funkcióhoz hozzá férsz. A mobil apphoz szükséges egy okostelefon, ilyenkor elég előkapnod a szoftvert, és máris látod a részleteket.

K&H Bank

A K&H ügyfélszolgálata a +36 1 335 3355-ös számon hívható fel, ahol ugyancsak be kell azonosítanod magad. Ha ez megtörtént, akkor az egyenleg lekérdezés mellett más banki műveletek is elérhetővé válnak.

A letölthető mobil applikáció éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, amely igénybe vehető az internetbankba történő belépéshez is. Mindkét helyen azonnal láthatod, hogy aktuálisan mennyi pénz maradt a bankszámládon.

Sberbank

A Sberbank egyenleg lekérdezése a +36 1 557 5859-es számon éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, de az ügyintézők csak munkaidőben érhetők el a többi feladatra. Ha ez nem felel meg, akkor nyitvatartási időben személyesen is felkeresheted valamelyik fiókot, vagy használhatod az online felületet vagy a dedikált mobil appot a lekérdezésre. Természetesen ennél a banknál is igénybe veheted az SMS-en keresztüli értesítőket.

Raiffeisen Bank

A Raiffeisen Bank lakossági telefonos ügyfélszolgálata a Raiffeisen Direkt, amely a +36 80 488 588-as vagy a +36 1 484 8484-es számon érhető el. A munkatársak munkaidőn belül kereshetők fel, de az egyenleg lekérdezés az év minden napján, éjjel-nappal működik.

Ennél a pénzintézetnél is beállíthatók az SMS értesítők, az internetbank pedig az online bejelentkezés után, illetve applikációból is hozzáférhető.

Erste Bank

Az Erste bank számos fiókja kiváló arra, hogy megkérdezd az egyenleged, ehhez azonban előbb be kell azonosítanod magad az ügyfélszolgálatos előtt. Ha ez nem felel meg, még mindig érdeklődhetsz a +36 1 298 0222-es számon, ahol a TeleBank munkatársai várják a hívásod.

Az Erste Bank mobil applikációját 2021. márciusától George néven találhatod meg, amely alkalmas a webes felületű internetbankba beléptetni a push üzeneten keresztül. Erre kattintva csak meg kell adnod a személyes kódod, és máris látod a képernyőn az egyenleged. A mobil appba ugyanezen módon léphetsz be.

SZÉP kártya egyenleg lekérdezés

Jelenleg háromféle SZÉP kártya közül választhatsz, az OTP, az MKB és a K&H kártyáihoz eltérő egyenleg lekérdezési módok társulnak.

OTP SZÉP kártya

Az OTP SZÉP kártya egyenlegét a https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/egyenleglekerdezes/ címen tudod lekérdezni, ahol meg kell adnod a kártyaszámod utolsó 8 karakterét és a telekódodat.

A belépést követően nem csak az egyenleged derül ki pillanatok alatt, hanem a kártyaforgalmad, az adataid és kérhetsz pótkártyát is. Szintén itt adhatod meg az új jelszót vagy email címet is.

MKB SZÉP kártya

Az MKB SZÉP kártya egyenleged a https://www.mkbszepkartya.hu/Login.aspx?logintype=munkavallalo címre érkezve tudhatod meg, ahol szükség lesz az azonosítódra és a jelszavadra. Miután megnyomod a Belépés gombot, a személyes tárhelyeden találod meg a SZÉP kártyához kötődő összes információt.

K&H SZÉP kártya

Ha K&H SZÉP kártyád van, akkor a https://www.kh.hu/web/szep-kartya/kartyabirtokos-belepes oldalon kezdj, majd válaszd a kártyabirtokos belépés nevű gombot. Ez átirányít egy másik felületre, ahol a kártyaszámot és a jelszót megadva jutsz be a védett területre.

Amennyiben nincs interneted, a K&H Bank Telecentere is a rendelkezésedre áll. Ez a +36 1 335 3355-ös, vagy az 1-es helyett a 20-as, 30-as, illetve 70-es számot választva a mobil hívószámokon érhető el. Ezen belül a 7-es pont a SZÉP kártya.

Mobiltelefon egyenleg lekérdezés

A mobilszolgáltatóknál is elérhető az egyenleg lekérdezés, csak ilyenkor a feltöltőkártya-, a Roaming- vagy másféle egyenleget tudhatod meg. Mindegyik szolgáltató elég részletes tájékoztatást ad ezekről a lehetőségekről, és számos úton teszi hozzáférhetővé az információkat.

Telenor egyenleg lekérdezése

A Telenornál a feltöltőkártyás mobiltelefonod egyenlegét hatféle módon tudhatod meg. Az egyik legegyszerűbb megoldás a MyTelenor internetes felülete, ahova a telefonszámoddal és a jelszavaddal tudsz belépni. Amint bent vagy, a Saját fiók felületen ki kell választanod a kért számot, majd az Áttekintés alatt láthatod az aktuális egyenleget.

Ha te a dedikált appokat részesíted előnyben, akkor letöltheted a MyTelenor alkalmazást. Ebben belépve rögtön az aktuális egyenleged fogad, ahol az esetlegesen hozzáférhető adatmennyiség is fel van tüntetve.

A Telenornál elérhető a MyMenu is, ennek aktiválásához csak be kell ütnöd a tárcsázóba a *111# kódot, és indítsd el a hívást. Az USSD kód lefuttatása után felbukkan egy menü, ahol a kért számokat beütve kaphatod meg a szükséges adatokat. A legjobb az egészben, hogy nem csak ingyenes ez a szolgáltatás, de nagyon szórakoztató is!

Ha jobban szeretsz telefonálni, akkor a 1220-as ingyenes számon fel is hívhatod a mobilszolgáltatót, ahol elmondják az aktuális egyenleged a 2-es, majd az 1-es, végül pedig újra a 2-es gomb megnyomása után. Az egyeneleget a rendszer egy ingyenes SMS-ben is kiküldi neked.

A 172-es szám ugyanezt tudja, SMS-t küld a rendelkezésedre álló kerettel és az érvényességi idővel. Ez azonban nem ingyenes, a hívás díja 99 Ft. Külföldről pedig a +36 20 9400 600-as számon érdeklődhetsz, itt a telefonálás díját a külföldi szolgáltatód tarifái határozzák meg.

Telekom egyenleg lekérdezése

A Telekom is számos módon áll a rendelkezésedre az egyenlegeid megismeréséhez. A Domino feltöltőkártyás egyenleged megismerésének egyik leggyorsabb módja a Telekom alkalmazás, melybe belépve az Áttekintés alatt minden infót megtudhatsz. Ha a mobil appot nem akarod használni, akkor pedig az online felületen éred el az ügyfélszolgálatot, az azonosítók beírását követően ez esetben is az Áttekintés alatt látható az egyenleged.

Ha Magyarországról telefonálsz, a 1777-es számon az 1-es menüpontban kérdezheted le az egyenleget, a díjcsomagról pedig a 2-es pontban kapsz további infókat. Bár a hívásnak nincs percdíja, a szolgáltatás egyszeri díja 65 Ft lekérdezésenként.

A Telekomnál is működik az USSD kód, itt a *102# kódot kell beütnöd a tárcsázóba, majd hívást indítani. A megjelenő menüben pedig a számok megadásával tudsz navigálni.

Ha a Roaming egyenlegedről szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, az USSD kódok ilyenkor is segítenek. Ehhez csak a *133# kódot kell beütnöd a tárcsázóba, és kiválasztani a neked megfelelő sort. A Roaming infók belföldről a 1414-es vagy 1777-es számon is lekérdezhetők, amelyekért annyit kell fizetned, ami a díjcsomagodban le van írva. Külföldről ezek a telefonszámok nem működnek, ez esetben a +36 30 344 0970-et kell tárcsáznod.

A Romaing díj is lekérdezhető az internet segítségével, vagy az online ügyfélszolgálatba lépsz be, vagy a Telekom mobil appot használod, mindkét módszer ingyenes.

Vodafone egyenleg lekérdezése

A Vodafone egyenleged lekérdezéséhez a leggyorsabb mód a My Vodafone alkalmazás, feltéve, ha már letöltötted korábban. Ha nem, akkor az App Store vagy a Google Play segítségével megteheted. Ha inkább SMS-t küldesz, akkor a 1270-es számra kell elküldened az APP szót, mely belföldről használva ingyenes.

A 171-es szám felhívása már pénzbe kerül, itt az egyenleg lekérdezés a csomagodtól függően 19 vagy 49 Ft/alkalom. Ha SMS-t küldesz erre a számra, abba az IEGYENLEG szót kell feltüntetned, a válasz SMS tartalmazza majd az egyenleginfót. A szolgáltatás ára egységesen 49 Ft/alkalom. Végül pedig a Vodafone online felületén is megkapod a kért infókat a belépés után.

Digi Mobil egyenleg lekérdezése

A Digi Mobil az ügyfélszolgálatán keresztül adja ki az egyenlegedhez kötődő adatokat. Ehhez az interneten kell belépned, vagy letöltened a saját applikációjukat, amely egyelőre Androidra érhető el. Bármelyiket is használod, az egyenleg lekérdezés ingyenes.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Bónusz Magyar Állampapír: Befektetés a jövőbe

95 válasz

 1. Hogyan tudnám meg nézni az egyenleget otp számlám van a legegyszerüb modon

 2. whoah this weblog is wonderful i like studying your articles.

  Keep up the good work! You understand, lots of people are looking round for
  this info, you could help them greatly.

 3. according to survey of many analysts, it is extremely unlikely that pepe will reach a value of 1 dollar.
  The mood in the field of trade, the pace of implementation, pepe-token.

  Have a look at my web blog :: pepe-token.io

 4. According to 1inch, https://1inchwallet.org/ solves
  the problem when one device supports single unique opening phrase.
  „but if an attacker offers you to show wallets, you can to enter a pin code specifically for a certain wallet for free.

 5. 46. Александр, gixx.ru к примеру, на днях статью обновили.
  Не каталог, но полезный сервисный
  центр – для информационных
  сайтов и блогов.

  Also visit my page; http://gixx.ru/

 6. Thank you for the great information that you have shared with us. However, if you want to compare your height with anyone, you can check it online on our tool called height comparison.

 7. I really love your website.. Great colors & theme.
  Did you make this site yourself? Please reply back
  as I’m hoping to create my very own site and would like to
  find out where you got this from or exactly what the theme is called.
  Thank you!

 8. Hello! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from
  my iphone 4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this problem.

  If you have any recommendations, please share. Many thanks!

 9. Thank you for the great content. I really love your content. However, just wanted to share with you an amazing tool called mic tester. This tool helps you to check if your mic is working properly or not.

 10. hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here.
  I did however expertise some technical issues using this
  web site, as I experienced to reload the site many times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I am
  complaining, but slow loading instances times will sometimes
  affect your placement in google and can damage your high-quality
  score if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email
  and can look out for a lot more of your respective exciting content.
  Make sure you update this again soon.

 11. Thank you for the great read. I appreciate your work and content as well. If you want to generate humorous content or memes by using fake tweet templates, then must visit the fake tweet generator site.

 12. Hello just wanted to give you a brief heads up and let
  you knjow a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I thin its a linking issue.
  I’ve tried it inn twoo diffferent web browsers and both show the same outcome.

  Feel free to visit my web site … 카지노사이트

 13. Но самый большой лепту в обучение покерным
  стратегиям внесли Дэн Харрингтон, который тоже славится
  в собственных кругах, instantphotoworks.

  Here is my site: instantphotoworks.com

 14. Стаж онлайн покера – больше десятка лет, много
  выигранных турниров и кэша
  – ПОКЕРДОМ – не держит никакого сходства с покером,.

  My web blog kzpokerdomonline.com

 15. Процедура займет несколько минут.

  для сего в конце создания профиля нужно заполнить в support копию паспорта либо иного
  документа, dasmudwig.

  Have a look at my web-site dasmudwig.com

 16. Недавно на официальном ресурсе покер
  дом была представлена эксклюзивная программа доверия к покупателям radiostopfm.com
  Бонус Плюс.

 17. Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old
  room mate! He always kept chatting about this. I will
  forward this article to him. Pretty sure he will have a good
  read. Many thanks for sharing!

 18. Somebody necessarily help to make significantly articles I might state.
  That is the first time I frequented your website page and so
  far? I surprised with the analysis you made to make this particular publish incredible.
  Excellent task!

 19. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips.

  Maybe you could write next articles referring to this article.
  I wish to read even more things about it!

 20. Usually I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very
  forced me to try and do it! Your writing taste has been amazed me.
  Thanks, quite great article.

 21. certainly like your website however you have to take a look at the
  spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with
  spelling problems and I find it very bothersome to tell the
  truth nevertheless I’ll definitely come again again.

 22. Your style is so unique in comparison to other people I’ve read stuff
  from. Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll
  just book mark this web site.

 23. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this
  post is written by him as no one else know such detailed about my
  problem. You are incredible! Thanks!

 24. you are in reality a just right webmaster. The web site loading
  pace is incredible. It seems that you are doing any distinctive
  trick. Moreover, The contents are masterwork. you have performed a magnificent activity on this subject!

 25. Great web site. Plenty of useful info here. I am sending it to
  several pals ans additionally sharing in delicious.
  And obviously, thank you on your effort!

 26. Hello my loved one! I wish to say that this article is
  awesome, nice written and come with almost all significant infos.
  I’d like to peer more posts like this .

 27. Thanks for some other magnificent article. Where else may just anybody get that type of information in such a perfect method of writing?
  I’ve a presentation subsequent week, and I am on the search for such
  info.

 28. Undeniably imagine that that you said. Your favorite justification seemed to be on the
  internet the easiest factor to remember of. I
  say to you, I definitely get irked at the same time as folks consider issues that they
  plainly don’t understand about. You managed to hit the nail upon the
  top as smartly as defined out the whole thing with no need side effect ,
  people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Súlyos biztonsági rést tártak fel a Temu online piactéren forgalmazott népszerű videós kaputelefonokban. A Consumer Reports (CR) amerikai fogyasztóvédelmi szervezet friss jelentése szerint a hibák...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.