Hatoslottó nyerőszámok és nyereményei

Friss heti hatoslottó nyerőszámok a következők:

Hatoslottó
Hatoslottó nyerőszámok
2024. 21. heti (sorsolás: 2024.05.26.) nyerőszámok:
469161830
Hatoslottó nyeremények
TalálatDarabNyeremény
6 találat00 Ft
5 találat66240 300 Ft
4 találat26995 875 Ft
3 találat398022 390 Ft
Korábbi eredmények
Hét számaNyerőszámok
20 6 | 8 | 24 | 34 | 42 | 43
19 5 | 11 | 25 | 31 | 38 | 43
18 8 | 22 | 24 | 36 | 38 | 40
17 8 | 12 | 15 | 20 | 21 | 28
16 7 | 15 | 19 | 26 | 31 | 45
15 15 | 21 | 26 | 29 | 31 | 33
14 10 | 15 | 28 | 30 | 36 | 39

Hatoslottó: 45 számból már 3 találat nyer!

A Hatoslottó hazánk egyik legkedveltebb játéka, mely mellett minden héten sokan döntenek. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy a telitalálatos szelvény esélye nagyobb, mint az Ötöslottónál. Bár a nyeremény összege is kisebb, de ez nem befolyásolja döntően az érdeklődők számát. De vajon honnan származik a játék ötlete? Milyen feltételekkel játszhatjuk azt? Milyen extra lehetőségek kínálkoznak a nyerési esélyek növelésére?

Honnan ered a Hatoslottó története?

Az Ötöslottó a legrégebbi verzió, amivel hazánkban a játékosok találkozhattak. Népszerűségén felbuzdulva azonban hamarosan megjelent a Hatoslottó is, mely felépítését tekintve az osztrák mintát követte. 1988-ban kezdték el árulni a sorsjegyeket, és akkoriban még közel egy hónapot kellett várni az első sorsolásra. Akkortájt mindössze tíz forint volt a játék, ám a pénz értéke is egészen más volt, mint napjainkban.

45 számból legalább hármat el kell találni

A Hatoslottó szabályai rendkívül egyszerűek, ugyanis a 45 számból 6 számot lehet tippelni, és ha hármat sikerül is eltalálni, akkor már fizet a játék. Minél több számot talál el a játékos, annál nagyobb összeg ütheti a markát. Természetesen a nyeremények összege – az Ötöslottóhoz hasonlóan– itt is több tényező függvényeként alakul. Összefüggésben van azzal, hogy mekkora nyeremény halmozódott fel az elmúlt időszakról, hány játékos próbált szerencsét az aktuális héten, valamint hányan találták el a kihúzott számokat.

Hogyan lehet játszani a Hatoslottón?

Ha személyesen adnád fel a szelvényt, akkor a lottózókban kézi és gépi kitöltéssel is játszhatsz. Hasonló a helyzet akkor is, ha okostelefonon vagy interneten keresztül játszanál, hiszen a gépi kitöltés ekkor is áll rendelkezésedre. A világháló kínálta kényelemnek köszönhetően minden továbbinál többen teszik le a voksot az okostelefonra letölthető applikáció, valamint az egyéb netes felületeken játszott Hatoslottó mellett. Kevesebben választják az SMS-ben és az ATM automatáknál történő szerencsejátékot, de ezekre is lehetőség nyílik.

Öthetes szelvény a kényelem jegyében

A Hatoslottó kedvelői is dönthetnek az előre feladott szelvények kényelme mellett. Az öthetes szelvény éppen ezt a célt szolgálja. Ugyan egyszerre így többet kell kifizetni, de öt héten keresztül nem lesz gondod a szelvényfeladásra, csak azt kell figyelned, hogy éppen kihúzzák-e számaid. Erről egyébként az online felületeken történő játék során értesítést is kaphatsz. Ez a módszer ideálisnak bizonyul azok számára, akik nem bajlódnának minden héten a lottózással, hanem előre kiválasztanák a megjátszani kívánt számokat, s innentől Fortuna kegyeire bíznák a dolgot.

Mit jelent a kombinációs játék?

Számos szerencsejáték esetében lehetőség van az úgynevezett kombinációs játék feladására. Ekkor alapvetően fix és kombinációs számokkal játszik a játékos. Mivel több számot lehet megadni, mint a normál játékban, így a nyerési esély is nagyobb lehet. A Hatoslottó esetében a fix számokon túl kombinációs számokat is be kell jelölni. Az így elért kombinációk mind a fix, mind a kombinációs számokat tartalmazzák. Ha például nincsen fix számod, akkor minimum 7, maximum 12 kombinációs számmal játszhatsz.

Lottó generátor? Ha nincs jobb ötleted…

Ahányan vagyunk, annyiféle módszert választunk arra, hogy a tuti befutó számokat bejelöljük. Vannak, akik születési dátumokkal és egyéb, valamiért fontos számokkal játszanak. Mások a véletlenre bízzák, és csak találomra jelölnek be számokat. A Lottó generátor is egyfajta lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének gyorsan heti nyerőszámokat kalkulálni. Ugyan garantált nyerést nem kínál a dolog, viszont egy kattintással generálhatóak a megjátszandó számok.

Nyerési esélyek növelése?

A nyerési esélyeket egyértelműen a feladott lottók számával növelheted. Egyfajta megoldást kínál a korábbiakban már említett kombinációs játék is. Ha több lottót adnál fel, akkor a szelvényen nyolc játékmezőből válogathatsz, az online felületeken pedig egyetlen kattintással kiválaszthatod, hány szelvénnyel próbálkoznál. Az öthetes lottóval ugyanazokat a számokat játszhatod meg öt játékhéten keresztül. Plusz lehetőség a Joker is, amely szintén javíthatja nyerési esélyeidet, természetesen további költségekkel jár.

Hatoslottó feladása: sorsolás vasárnap délután

A heti Hatoslottódat hétfőnként hajnal 5 órától adhatod fel vasárnap délután 14.30-ig. Nem véletlen, hiszen a sorsolásra vasárnaponként 15.50 és 16.15 között kerül sor az RTL Klub műsorán. Ez bármilyen feladási módra érvényes, tehát az applikáción, interneten, ATM automatán keresztül feladottakra, az SMS-ben megjátszottakra, és természetesen a lottózókban feladott szelvényekre is.

Részvétel az élő adásban? Erre is van lehetőség!

Ha a héten legalább 1500 forint értékben játszol Hatoslottót, Ötöslottót vagy Skandináv lottót, akkor akár számhúzónak is pályázhatsz. A kisorsolt 5 ember közül végül 3 fő lesz a végleges számhúzó. A kihúzott két-két számnak is jelentősége van, ugyanis a legnagyobb számot húzó annak hatezerszeresét kapja meg. Persze a többiek sem térnek haza üres zsebbel, ugyanis jár nekik a 30 ezer forint fejenként.

Hatoslottó nyerőszámok, ez szükséges hozzá

Alapvetően ez így is van, ugyanakkor érdemes tudni, hogy ha többen találják el például ugyanazt az öt számot, akkor a nyereményalap is ennyi felé osztódik. Amennyiben egy évig senki nem vinné el a Hatoslottó főnyereményét, akkor a felhalmozódott összeget a héten a többi nyertes között osztják szét.

S hogy mi a teendő, ha Fortuna melléd állt, és sikerült eltalálni legalább 3 számot? Az úgynevezett kisnyeremények, vagyis a 200 ezer forint alatti összegek esetében a lottózókban kifizetik személyesen azt. Persze, ha online játszottál, akkor a megadott számlaszámra utalnak. A nagy összegű nyereménynek számító 200 ezer forint feletti összegért már egy nyereményigénylési nyomtatványt kell kitölteni, és a kifizetés biztosan átutalással történik.

Ha megütötted a főnyereményt, és 5 millió forint feletti összeg üti a markodat, akkor ezt telefonon szükséges jelezned. 40 millió forint alatt a +36 30 511 6444 -es számon teheted ezt meg, 40 millió forint felett pedig a +36 20 933 0630 -as telefonszám áll rendelkezésedre.

Sokakat érdekel, hogy mekkora nyerési eséllyel indulnak a játékban. Ez kiszámítható egészen pontosan, tehát ahhoz, hogy legalább háromtalálatos legyen a szelvény, 42 lottófeladásra van szükség, hiszen ez az arány 1:42. Ha cél a főnyeremény a Hatoslottón, akkor 1: 8 145 060 a nyerési esély, amely még így is sokkal jobb, mint az Ötöslottó esetében.

Mennyibe kerül a hatoslottó alapjátéka?

A Hatoslottó alapjáték ára 300 forint. Amennyiben a lottózóban a teljes szelvényt, vagyis mind a nyolc játékmezőt kitöltöd, akkor 2400 forint lesz az ellenérték. Nyilvánvalóan az öthetes játék esetében is ötszörös az ár. A kombinációs játék esetében már akár több százezret is könnyedén megjátszhatsz, a kombinációk számától és persze pénztárcádtól függően.

Csak mértékkel!

Ha szerencsejátékról van szó, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni a mértékletesség fontosságát. Hasonlóan más szenvedélyekhez, a lottózás is magával ragadhat, és a főnyeremény kínálta álmok akár a hétköznapok rovására is mehetnek. Vannak, akik egy életen át lottóznak, de teszik ezt mértékletesen, heti néhány szelvény feladásával. Fontos, hogy csak akkora mértékben tedd kockára anyagi forrásaid, amennyire azok engedik. Lehet ez egy hobbi, vagy egy olyan apró heti kiadás, amelyet nem érzel meg, mégis megadja az esélyt arra, hogy esetleg végérvényesen megváltozik egyszer életed.

A Hatoslottó minden korábbinál népszerűbb!

Bár kétségtelen, hogy az Ötöslottó már csak klasszikus jellegénél, és persze az elképzelhetetlenül nagy főnyeremény kapcsán is rendkívül kedvelt, de nem kevésbé népszerű a Hatoslottó. Esetében szintén egész szép nyereményt zsebelhetnek be azok, akik eltalálják a hat számot, ráadásul, ha a nyerési esélyeket nézzük, akkor is jobban áll a helyzet a Hatoslottó esetében. Néha a kevesebb is elegendő lenne ahhoz, hogy megvalósítsuk álmainkat, vagy elinduljon életünk egy olyan úton, amelyet már régóta célként tűztünk ki.

Egy próbát megér!

Ha korábban csak az Ötöslottóval próbálkoztál, akkor érdemes a Hatoslottónak is esélyt adni. A kevesebb szám nagyobb nyerési eséllyel társul, s ez még akkor sem jár negatívummal a játékosok felé, ha kisebb a főnyeremény. A tapasztalatok azt mutatják, hogy éppen a nagyobb nyerési esély miatt teszik le sokan a voksot a Hatoslottó mellett. A ma már online felületeken is játszható lottó kényelmesen feladható, és az esetleges nyerésről értesítést is kap a játékos. A klasszikus megoldások kedvelői természetesen továbbra is járhatnak lottózóba, egyfajta heti rutin részeként.

A szerencsejátékok minden korábbinál szélesebb választékban állnak napjainkban rendelkezésre. A nyerési esélyek növelésének és az újszerű megoldásoknak van létjogosultságuk, s nem véletlen jelentek meg az Ötöslottón túl izgalmas játékok. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mind többen játszanak applikáción vagy online felületen keresztül, hiszen így még az otthon kényelmét és biztonságát sem kell elhagyni. Könnyen lehet, hogy jövő héten éppen a Te számaidat húzzák ki! A játéknak köszönhetően megadhatod magadnak az esélyt, hogy a szerencse ezúttal melléd áll, és akár új szintet érhet el életminőséged. A Hatoslottó is remek lehetőséget kínál erre. Hatoslottó nyerőszámok megadáskor a jokerrel is érdemes pluszban játszani.

Ajánlom másnak is:

Ajánlott cikkek

Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.