Nyerj Simple Parkolással!

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Az okostelefon kínálta lehetőségek egyre szélesebb körben állnak rendelkezésre. Pénzügyeink intézése mellett akkor is gyakran választjuk előnyeit, ha parkolásról van szó. A mindennapokban hasznos applikációk között előkelő helyet elfoglaló Simple parkolás kapcsán is remek választásnak bizonyul. Most ráadásul üzemanyag ajándékkártyát és robotporszívót is lehet nyerni a Simple Parkolás használatával.

Ingyenes parkolás- elérhetetlen parkolóhelyek

Az elmúlt hónapokban gyakran meggyűlt az autósok baja a parkolással. A fővárosban nem ment ritkaságszámba, hogy akár 40-50 percet is körözni kellett, míg sikerült parkolóhelyet találni. Hasonló volt a helyzet azonban a vidéki nagyvárosokban is, ahol az egyébként parkoló zónáknak nyilvánított területeken szinte lehetetlen volt napközben letenni az autót. Bár kétségtelen, hogy az ingyenes parkolás pénzt hagyott a zsebünkben, de a dolog ennél sokkal komplexebb megközelítést igényel.

Az ingyenes parkolás bevezetése alapvetően a járvány terjedésének megakadályozását célzó intézkedésként vonult be a köztudatba. A cél az volt, hogy az ingyenes parkolásnak köszönhetően minél többen válasszák a saját autóval közlekedést, az egészségügyi kockázatokat magában hordozó tömegközlekedéssel szemben. Érdemes azonban megvizsgálni azt, hogy mennyire váltotta be ez a hozzá fűzött reményeket.

Hurrá, újra fizetős a parkolás!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy akik saját autó hiányában, vagy a gyorsaságot megcélozva korábban a tömegközlekedést választották, azok a járvány idején sem tettek másként. Cserébe viszont kaptunk túlzsúfolt belvárosokat, ahol munkaidőben, vagy délután szinte lehetetlenség volt parkolóhelyet találni. Az ingyenesség apropóján ugyanis még azok is az autós közlekedést választották szabadidejükben, akik egyébként nem így tettek korábban. A zsúfoltság tehát itt is-ott is megmaradt, ráadásul vajmi kevés hatással volt a vírus terjedésére a közterületi parkolási díjak időszakos eltörlése. Május 25-étől azonban újra fizetni kell a parkolásért. Nem mindegy azonban, hogy miként tesszük ezt meg.

Parkolj a Simple applikációjával, és nyerj!

Parkolás. A folyamat ma már jelentősen leegyszerűsíthető, ráadásul nincs szükség a parkolóóra keresgélésére és a parkolási idő betartásával járó stressz is elkerülhető. A Simple applikáció segítségével a parkolás egyszerűen, gyorsan és praktikusan megoldható. Ha még nem ismerkedtél meg a Simple e funkciójával, akkor itt az ideje, hogy ezt megtedd, hiszen most nyerhetsz is vele!

Appos parkolás- egyszerűbb, mint hinnéd!

A hagyományos parkolás hívei akár kényelmetlenséget és időráfordítást sem sajnálnak a parkolóóra keresgélésére. Tény pedig, hogy az idő eljárt az efféle megoldások felett. A Simple applikációjának Parkolás szolgáltatásával egyszerűen és gyorsan elintézhető a parkolási díj intézése. Mindössze a GPS bekapcsolása szükséges, és az érintett zóna megtalálását követően a „Tovább a fizetésre” gombra kattintva máris elindítható a parkolás. A kezdetkor a maximális díj befoglalásra kerül, de ahogy a leállítod a parkolást, csak azt a díjat vonja le a rendszer, ami a tényleges parkolási időre vonatkozik.

Az SMS-ben történő parkoláskor előfordulhat, hogy elfelejted leállítani a parkolást, így az még akkor is pörög, amikor már kilométerekkel elhagytad a helyszínt. Ez a Simple app Parkolás esetében nem fordulhat elő, hiszen az autóhoz visszatérve az applikáció automatikusan emlékeztet arra, hogy állítsd le a parkolást. Sőt! Arra is lehetőséget kínál a rendszer, hogy a parkolást előjegyezd. A rohanó mindennapokban megbeszélésről tárgyalásra, onnan pedig a bevásárlást intézni rohanunk. Ha előre tudod, hogy nem lesz időd a parkolási díjjal bajlódni, akkor előjegyezheted azt előző este. Kell ennél praktikusabb és kényelmesebb megoldás a parkolási díj intézésére?

Hogyan nyerhetsz a Simple Parkolással?

Mi sem egyszerűbb ennél! Parkoláskor válaszd a Simple alkalmazást, s ha így teszel 2021. május 25-2021. július 4-ig, akkor esélyed nyílik a nyerésre. S hogy milyen nyeremények várnak Rád? 3 darab 100 ezer forinttal feltöltött MOL Group Gift ajándékkártya egyike lehet a Tiéd. Ezt az összeget nem csak üzemanyagra költheted, hanem a benzinkúti Fresh Corner termékek ellenértékét is fizetheted a kártyával. S hogy mikor kerül sor a sorsolásra?

A sorsolási időpontok:

2021.06.08. 10:00 óra

2021.06.22. 10:00 óra

2021.07.06. 10:00 óra

Megéri a Simple alkalmazást használni, hiszen ha bármelyik szolgáltatását igénybe veszed, vagy online vásárláskor teszed le mellette voksod, akkor egy önjáró robotporszívó is a Tiéd lehet. Ennek sorsolási időpontja 2021.07. 10 óra.

Applikációk, életünk segítői

Nem csak az aktuális nyeremények apropóján érdemes azonban az applikációk kínálta lehetőségekkel élni. A Simple nagy segítség lehet a hétköznapi bevásárlás során is. Egy mozdulattal, érintésmentesen intézheted a kasszánál a fizetést. Kell ennél gyorsabb megoldás?

Androidos készülékre a Google Play áruházból, Apple készülékre pedig az AppStore-ból töltheted le az applikációt, amelynek előnyeit az élet számos területén kihasználhatod. Alapvetően igaz ez az applikációkra. Mindegy, hogy sportolni szeretnél, online rendelnél, vagy kertészkedéshez van szükséged egy hasznos információkat tartalmazó appra, szinte bármilyen területhez passzoló alkalmazásokkal találkozhatsz a weben. Fedezd fel az ezekben rejlő lehetőségeket, és tedd életed könnyebbé a modern technika és okostelefonod segítségével!

A parkoláskor is könnyen használható Simple most hozzásegíthet ahhoz, hogy üzemanyag vásárlásaid akár ingyenesek legyenek, vagy egy menő robotporszívóval gazdagodjon otthonod. A parkolás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a Simple alkalmazásával. Tedd mindennapjaid könnyebbé, és ismerd meg az app minden funkcióját! Ezzel nem csak a nyeremények egyike lehet a Tiéd, hanem ténylegesen időt nyerhetsz a hétköznapi rohanásban.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Hosszú éveken keresztül a hazai e-kereskedelem dinamikus növekedéséről szóltak a gazdasági hírek, most azonban jelentős lassulás tapasztalható. Mi áll ennek a hátterében és mekkora bajban...
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.