JOKER NYERŐSZÁMOK ÉS NYEREMÉNYEI

Joker
Joker nyerőszámok
2024. 21. heti (sorsolás: 2024.05.25.) nyerőszámok:
362778
Joker nyeremények
TalálatDarabNyeremény
6 találat00 Ft
5 találat32 500 000 Ft
4 találat37250 000 Ft
3 találat42225 000 Ft
2 találat42952 500 Ft
Korábbi eredmények
Hét számaNyerőszámok
20 3 | 5 | 4 | 0 | 1 | 6
19 5 | 2 | 6 | 8 | 9 | 7
18 5 | 2 | 6 | 6 | 3 | 3
17 2 | 4 | 3 | 1 | 4 | 1
16 3 | 6 | 2 | 2 | 2 | 2
15 7 | 9 | 3 | 2 | 5 | 0
14 0 | 5 | 8 | 5 | 2 | 7

A joker nyerőszámok és játékok, amelyek során megjátszhatjuk a jokert is

A joker nyerőszámok számtalan játék esetében megjátszhatók, ezért érdemes a hetente megjátszott szelvényeken ezt a lehetőséget is bejelölni, kihasználni.

A nyerőszámokat szintén minden héten húzzák, akárcsak a lottójátékok bármelyikénél. Amikor elérkezik a hétvége, akkor sokan szeretnek lottózni, mert ez az egyik legszórakoztatóbb kikapcsolódás. Akik nem akarnak kimozdulni otthonukból ma már online is beküldhetik tippjeiket, szelvényeiket.

Mai joker nyerőszámok, hol tudjuk folyamatosan követni a húzásokat?

A mai joker nyerőszámokat akár azonnal meg lehet tekinteni a szerencsejáték zrt. weboldalán. Emellett a különféle hírportálok húzás után körülbelül 1 órán belül azonnal lehozzák a számokat, így itt is lehetőségünk nyílik a számok egyeztetésére. Ha nem vagyunk túl kíváncsiak és kibírjuk másnap reggelig, akkor bármelyik lottózóban szintén elérhetők a számok.

A lottózók mindegyikében kiírják az aktuális nyerőszámokat mindegyik játék esetében. A lottózás lehetővé teszi az emberek számára, hogy pénzt nyerjenek és ez az egyik legnyomósabb oka annak, hogy a Jokert is sokan játsszák. Ha nyerünk a Jokeren, akkor a pénzt befektethetjük vállalkozásba vagy bővíthetjük meglévő vállalkozásunkat, esetleg elindíthatunk egy új vállalkozást.

Ha nem erre szeretnénk fordítani akkor még mindig lehetőségünk van pár dolgot megvásárolni a nyereményből a házunkba vagy lakásunkba. A lottózás lehetőségét sokan kihasználják, hiszen így nem szükséges munkával megkeresni a pénzt, ha meg is lehet nyerni.

Friss információk a szerencsejáték zrt. háza tájáról

A https://www.szerencsejatek.hu/ weboldalon azonnal értesülhetünk a friss információkról. A főoldalon azonnal láthatjuk, ha valamilyen akciót hirdettek meg vagy esetleg egy új sorsjegyet hoztak forgalomba.

Jelenleg a tavaszi extra mázli játék megy, melynek lényege, hogy 2022. 02.28. és 2022.03.20. között interneten vagy sms-ben, esetleg az Okoslottó alkalmazásban kell Skandináv– vagy Hatos lottót, Kenót, Eurojackpotot vagy Puttót játszani. Jó hír, hogy a játék értékébe a megvásárolt Joker is beleszámít.

Összesen 1800 Forintos szelvényt kell vásárolni, hogy indulhassunk a játékban, amelynek nyereménye 5×200 000 Forint, illetve 10×100 000 Forint hetente. A főnyeremény itt is milliós nagyságrendű, így a szerencsés 3 millió Forintot vihet majd haza. Március hónapban is meghirdették a Szerencs Napokat, amely március 4. és 12. között zajlik.

A játékban a következő feltételekkel lehet részt venni: Ötöslottónál és Hatoslottónál 1 szelvényen 1800 Ft értékben, Puttónál egy szelvényen 1500 Ft értékben vagy Jokeren egy szelvényen legalább 900 Ft értékben kell a tippjeinket játékba küldeni.

Ötöslottónál a napi nyeremény 10×100 000 és 1×1 000 000 Ft, Hatoslottónál és Puttónál 1×1 000 000 Ft, Jokernél 1 x 500 000 Ft. Minden játék esetében van extra nyeremény, amely Ötös és Hatoslottónál 10 000 000 Ft, míg a Puttónál és a Jokernél 4 000 000 Ft. Márciusban a kaparós sorsjegyeket kedvelőit sem hagyják cserben, hiszen 10 darab nyeretlen Fáraók Kincse sorsjeggyel is lehet nyerni, ha azt borítékba tesszük és beküldjük a megadott címre. Az össznyeremény 107 400 000 Ft, amelynek pontos bontását a weboldalon lehet megtekinteni.

Milyen szabályokkal érdemes tisztában lenni, ha jokert is játszunk, hogyan kell nézni a joker nyerőszámokat?

Jokert saját számokkal és gépi számokkal is játszhatunk. Az alapjáték ára a már megszokott 300 Ft. Szombatonként 18:45-től van az élő sorsolás a Duna tévén, így, ha szeretjük végig izgulni a sorsolásokat, akkor ezt a műsort ne hagyjuk ki!

A Joker játék lényege, hogy jobbról balra haladva eltaláljunk 2,3,4,5 vagy esetleg 6 számot. A 6 szám jelent a telitalálatot. Joker játék esetén lehetőségünk nyílik saját számokat is megadni, de ezt előre kell jelezni fogadáskor.

A Joker nyerési esélyei a következők:
6 találat 1 : 1 000 000
5 találat 1 : 111 111
4 találat 1 : 11 111
3 találat 1 : 1 111
2 találat 1 : 111
Mindazoknak érdemes lottózni, akik izgalmas nyereményekre vágynak. Ha plusz nyereményre vágyunk akkor mindenképpen érdemes a Jokert is minden héten bejelölni.

Ha nincsen arra időnk, hogy személyesen adjuk fel szelvényeinket a lottózókba, akkor online is megvásárolhatjuk a szelvényeket. Regisztráció után azonnal feltölthetjük az egyenlegünket. Roppant egyszerűen, kártyával lehet kifizetni az egyenleg feltöltést és máris megvásárolhatjuk a számunkra szimpatikus játékokat.

Eurojackpot joker nyerőszámok

Az Eurojackpot játék esetében is lehet Jokert kérni. Az Eurojackpot Joker nyerőszámokat ebben az esetben is szombaton tudhatjuk meg, így, ha esetleg nem nyerünk az Eurojackpot játékban pénteken, akkor a szelvényt még ne dobjuk ki, hiszen a Jokerrel még van esélyünk a nyerésre a szombati sorsoláson.

Joker játék esetén az 5 találatos szelvénnyel 1 500 000 Forintot, 4 találatossal 150 000 Forintot, 3 találatossal 15 000 Forintot, míg 2 találatossal 1500 Forintot nyerhetünk. A Joker főnyereményét ezen a héten nem vitték el, így a következő héten 85 000 000 Ft-ot nyerhet a szerencsés játékos. Mindenkinek ki kell próbálnia a lottót, ha meg szeretné változtatni az életét.

A különböző lottójátékok különböző nyereményeket kínálnak. Sokak szerint a Skandináv lottóval van a legnagyobb esélyünk a nyerésre, így ezt érdemes akár minden héten megjátszani.

A lottózás bárki életét megváltoztathatja. Azok, akik profik a lottójátékokban, esetleg csoportokban játszanak, akár állandó kereseti forráshoz is juthatnak.

Ma már nagyon sokan TippMixel keresik meg a havi betevőjüket vagy esetleg annál is többet. Ehhez viszont elengedhetetlen az egyes sportok, meccsek, játékosok ismerete.

A lottózás tehát megváltoztathatja mindenkinek az életét, és ez megint egy újabb ok arra, hogy mindenki lottózzon.

Luxor joker nyerőszámok

A Luxor joker nyerőszámok is megjátszhatók, így, ha a heti Luxorunkat vásároljuk meg, akkor mindenképpen vásároljunk hozzá Jokert is. A Joker játékot nagyon sokan géppel kérik a szelvényre, de akadnak olyanok is, akik saját Joker számokkal játszanak évek óta.

Életünk unalmas időszakát feldobhatjuk a Luxor és a Joker játékkal is. A szombati sorsoláson húzzák ki a Jokert és a Luxort is. Az élő adás alatt mi magunk nyomon, követhetjük, hogy vajon nyertünk-e a megvásárolt szelvényünkkel.

Ez egy nagyon izgalmas dolog, így a hétköznapi munka után jól fog esni egy kis kikapcsolódás. A lottókra igazán kis összegeket kell költeni és emellett a nyeremények sokszor milliárdos nagyságrendűek. Ki tudna ellenállni ekkora kísértésnek!

A lottó már nagyon sok ember életét megváltoztatta, de nem mindenki tudott jól élni ezzel a lehetőséggel. Figyeljünk oda nagyon arra, hogy az esetleges nyereményünket mire költjük el.

Érdemes a sorsjegyekkel is szerencsét próbálni

A Joker és a lottójátékok mellett a kaparós sorsjegyekről sem érdemes elfelejtkezni. A szrt. szinte minden hónapban kínál új sorsjegyeket.

Sokan úgy tartják, hogy mindig az új sorsjegyekkel érdemes játszani, hiszen azoknál nagyobb a nyerési esély. Nem szabad azonban elfelejtkezni azokról a sorsjegyekről sem, amelyeknél egy teljesen új sorozatot bocsátanak ki, hiszen ott is esély van a nyerésre.

A személyesen lebonyolított sorsjegy vásárlást általában akkor szoktuk lebonyolítani, amikor a heti szelvényeket küldjük játékba, ilyenkor érdemes egy sorsjegyet is vásárolni és a helyszínen lekaparni.

A Varázsfőzet kaparós sorsjegy 2021 szeptembere óta tartja lázban a sorsjegyek szerelmeseit, hiszen a 75 000 000 Forintos főnyereménye igen kecsegtető. A sorsjegy 1 főjátékot, 3 bónuszjátékot és 1 villámjátékot is rejt, így a nyerési esélyeink igen nagyok.

A Vadvilág sorsjegy ára 1000 Forint és ezért összesen 4 + 1 játékot kapunk. A főnyeremény ennél a játéknál 50 000 000 Ft. Valljuk be, azért sokan tudnánk mit kezdeni 50 millió Forinttal, hiszen ez akár egy lakásvásárlásra is elegendő lehet.

A Vadvilág sorsjegynek létezik egy 500 Forintos változata is, ahol 25 millió Forint a főnyeremény és 2+1 játékban nyílik lehetőségünk arra, hogy lecsapjunk a főnyereményre.

Mire érdemes elkölteni a nyereményeket

A nyeremények elköltése első hallásra nem okozhat gondot, hiszen mindenkinek vannak álmai, amelyeket meg szeretne valósítani. Egy dolgot azonban érdemes szem előtt tartani, mégpedig azt, hogy a jövőre is gondolni kell. Ha nagynyeremény üti markunkat, akkor azt megfontoltan kell elkölteni. Mindig olyan befektetésekbe gondolkozzunk, amelyek hosszabb távon is megoldást kínálnak és biztosítják a megélhetésünket.

Ha házat vásárolunk a nyereményből, akkor figyeljünk oda arra, hogy azt a házat fent is kell tartani. Rengeteg kiadással jár egy nagyobb ház, mint például a villanyszámla, vagy a kert fenntartás. Ha egy sportautót is vásárolunk, akkor azzal kapcsolatban is biztosan lesz egy magasabb kiadásunk. 

Nem elég csak a mostanra gondolni, hanem alaposan meg kell tervezni, hogy mire költjük el a nyereményünket. Ha nem vagyunk túl jók a pénzügyi tervezésben, akkor kérjünk meg egy szakértőt, aki szívesen ad tanácsot arra vonatkozóan, hogy mibe érdemes jelen pillanatban befektetni.

Ma már nagyon sokan foglalkoznak befektetési tanácsadással, így nem lesz nehéz megtalálni a segítséget.

Ha viszont úgy döntünk, hogy mi magunk próbáljuk meg befektetni például a tőzsdén a nyereményünket, akkor megbízható bróker céget válasszunk, ahol esetleg saját brókert is felkérhetünk a részvényportfólió kiválasztására és a részvények megvásárlására. A brókercégeket az interneten keresztül vagy esetleg baráti ajánlással is kiválaszthatjuk.

Talán az ajánlás biztosabb lehet, hiszen ekkor biztosan jó bróker mellett tesszük le a voksunkat. Ha nincsen ajánlás az ismeretségi körből, akkor a neten érdemes az egyes cégekkel kapcsolatos véleményeket alaposan átolvasni. Ami viszont a nyeréshez elengedhetetlen, hogy Jokert is játszunk a szelvényeken, ekkor a Joker nyerőszámokat soha ne felejtsük el leellenőrizni.

Ajánlom másnak is:

Ajánlott cikkek

Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.