Cofidis hitel az eMagon? Mutatjuk a részleteket!

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Tudtad, hogy az eMagon elérhető elképesztő mennyiségű termék közül a kiszemeltet akár Cofidis hitel segítségével is finanszírozhatod? Az elektronikai eszközök, nagyobb összeget képviselő termékek ellenértékét nem mindenki kívánja egy összegben kifizetni. Előfordul, hogy az áruhitel kényelmesebb és finanszírozhatóbb megoldásnak bizonyul, de azoknak is hasznos lehet, akik nem tudják a szükséges terméket azonnal kifizetni. Hogyan zajlik a hiteligénylési folyamat? Milyen részletekre érdemes fokozott figyelmet fordítani? Milyen termékekre éri most meg különösen kihasználni a lehetőséget? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána.

Cofidis hitel: online rendelés és hiteligénylés

Ahhoz, hogy a Cofidis hitel előnyeivel élhess, nincs más dolgod, mint az eMag online rendelés során a „vásárlás részletre” lehetőséget választani. Itt a hiteltípusok között találod a Cofidis ajánlatát. Fontos tudnod, hogy ez esetben a szállítási és a számlázási címnek meg kell egyeznie. Alapesetben ez nem feltétele a rendelésnek, de hitelezés kapcsán az. A Cofidis előminősítés telefonon keresztül zajlik, majd elindul feléd a szerződés, igény szerint emailban, postai úton vagy akár futárral.

A hitelintézetek által egyre gyakrabban alkalmazott online videós beazonosítás az eMag áruhitelei kapcsán is kiemelt szereppel bír. Az elektronikus aláírás és a dokumentumok mobilalkalmazásba történő feltöltése szintén a modern technika előnyeit állítja a praktikusság szolgálatába. Amint a Cofidis elfogadja a hitelkérelmet, már indulhat is a termék kiküldése. Ugye, milyen egyszerű?

Milyen dokumentumokra lesz szükséged az eMag Cofidis hitel igényléséhez?

Talán nem meglepetés, hogy a hiteligényléshez személyes adataid mindenképpen szükségesek. A személyi igazolványt kiválthatod kártya alapú vezetői engedéllyel. Ennek mindkét oldalát fénymásolni kell, a lakcímkártyának pedig csak a lakcímet tartalmazó oldalát, melynek meg kell egyeznie a szállítási címmel. A minimum nettó 70 ezer forintos jövedelemigazolás sem maradhat el. Ez utóbbi kapcsán a minimum 3 hónapos munkaviszony elengedhetetlen. Nyugdíjasként a vonatkozó határozatra lesz szükség, egyéni vállalkozóként pedig minimum 2 éves lezárt vállalkozói múlt a feltétel.

Visszafizetés sárga csekken? Ez is lehetséges!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben az átutalás mellett teszik le a voksot, de még mindig létező és kedvelt alternatíva a postai befizetés. A hitelminősítés folyamatában mindenképpen vizsgálni fogják, hogy a Cofidis hitel igénylője nem szerepel-e aktív adósként a negatív KHR listán, s ha igen, akkor ez sajnos kizáró tényező az áruhitel kapcsán. Hogy csekken szeretnéd-e befizetni a havi törlesztő részletet, vagy inkább az online megoldás híve vagy, az életviteleddel, szokásaiddal függhet össze. Ne félj kérdezni, mindenki megtalálhatja a számára kényelmes megoldást a Cofidis hitel felvételekor.

Ezek a legnépszerűbb áruhitelre igényelt termékek!

Míg a 30-50 ezer forintos termékek beszerzése a legtöbbek számára nem okoz problémát, de ha már több százezres kiadásokról van szó, akkor megfontolandó, hogy a Cofidis hitel segítségét kérjük a témában. Az okostelefonok és a laptopok még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, ám a folyamatosan növekedő árak maguk után hozzák a hitelfelvétel szükségességét. Ez elsősorban akkor van így, ha egy világmárka korszerű modelljére fáj a fogunk, és szabadidős elfoglaltságainkból, vagy egyenesen munkánkból adódóan nem lehetséges az olcsóbb megoldásokkal beérni.

Az Apple iPhone készülékek között abszolút újdonságnak számító 14-es modell, valamint annak különböző fajtái akár az egymilliós álomhatárhoz is közelítenek, ezért ha ennek előnyeit szeretnéd kihasználni, akkor bizony mélyen a zsebedbe kell nyúlni. Alapvetően igaz ez az Apple termékekre, melyek a mobiltelefonok igazi királyainak számítanak. Persze azok is megtalálhatják számításukat az eMagnál, akik inkább részesítenék előnyben az Android rendszert. A kategóriában a Samsung Galaxy Z Fold készülékei abszolút befutónak számítanak, de a népszerű Huawei újdonságok is minden extrával elérhetőek az eMagnál.

Cofidis hitel: fókuszban a fűtéskorszerűsítés

Az elmúlt hónapokban másról sem szóltak a hírek, csak az energiaárak növekedéséről. Aki csak tehette, a homlokzati hőszigetelés és a nyílászárók cseréje mellett tette le a voksot. Ugyanakkor a fűtés korszerűsítése ezúttal egyet jelent az olyan hagyományos technológiákkal való éléssel, mint például a fatüzelés. Ez persze nem azt jelenti, hogy füstös, koszos helyiségekben kellene mindennapjainkat tölteni. A korszerű kandallók nemcsak megjelenésükben, hanem kényelmes használhatóságukban is prémium kategóriát képviselnek. Egy-egy jobb darab beszerzése több százezres tétel is lehet, ezért a Cofidis hitel itt is járható utat jelent az áruhitel iránt érdeklődőknek.

Kiegészítő fűtés céljából, vagy akár a teljes helyiség felfűtésére is alkalmasak az elektromos fűtőpanelek. Korszerű megjelenésükkel, kis helyigényükkel és optimális funkcionalitásukkal várhatóan egyre több háztartás részei lesznek.

Home office, avagy igényes enteriőr a munka jegyében

A pandémia időszakában már megszokhattuk, hogy aki csak tehette, az home office-ban dolgozott. Az otthoni munkavégzés egyébként is kezd elterjedni, és hazánkban mind több cég látja be, hogy a megfelelő munkavállalóval társulva így hatékonyabb és a költségek tekintetébeni s jobban kihozható munkaviszony alakítható ki. A jelenlegi energiaárak mellett valószínűleg csak idő kérdése, hogy a home office lehetősége ismét fókuszba kerüljön. Mindegy, hogy előre készülnél, vagy egyébként is szükséged van egy igényes kialakítással rendelkező dolgozószobára, a bútorok minőségén nem érdemes spórolni. Főleg így van ez akkor, ha ügyfeleket is fogadsz majd, így céges image-ed is múlhat a berendezésen. Az eMag Cofidis hitel segítségével akár tömör kelet-indiai rózsafa asztallal is gazdagodhat az enteriőr.

Aktuális akciók applikáción keresztül

Alapvetően érdemes tudni, hogy az eMagnál folyamatosan újabb és újabb akciós ajánlatokkal találkozhatsz. Okostelefonodra azonban nem csak ezért célszerű letölteni az eMag applikációt. Ha így rendelsz, akkor az EasyBox automatákba ingyenesen kaphatod meg a méretben megfelelő rendelteket. A Cofidis hitel kínálta lehetőségekkel megéri élni akkor is, ha lakberendezésről van szó, a télre való felkészülés a cél.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Bónusz Magyar Állampapír: Befektetés a jövőbe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Súlyos biztonsági rést tártak fel a Temu online piactéren forgalmazott népszerű videós kaputelefonokban. A Consumer Reports (CR) amerikai fogyasztóvédelmi szervezet friss jelentése szerint a hibák...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.