Tippmixen belül már az e-sport játékaira is fogadhatunk, így újabb online pénzkeresési lehetőség nyílt meg mindenki előtt

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A nemzeti lottótársaság 2020-ban vezette be a 11 hagyományos e-sportjátékot 81 piaccal. Az e-sport felületén szimulátor típusú bajnokságokra is fogadhatunk, ahol további 3 sportág piaca is vár ránk. A Szerencsejáték Zrt. kínálata így a hagyományos sportmérkőzések mellett most már kibővült az e-sportmérkőzésekkel. Az e-sport fogadás beindítását a koronavírus járványnak köszönhetjük, hiszen a termékportfólió bővítése pontosan erre az időpontra tehető.

Mit tudhatunk az e-sportokról?

Az e-sportok tartalmazzák ugyan azokat az elemeket, amelyeket a hagyományos sportjátékok, így fogadhatunk játékrész eredményre, egyéni teljesítményre vagy végeredményre is. A szabályok a klasszikus sportfogadáséval teljesen megegyezők. Az online csatateres játékok közül érdemes megemlíteni a League of Legends, a King of Glory, a Dota 2 vagy az Arena of Valor játékokat.

Ha a lövöldözős játékokat szeretjük, akkor vár ránk a Global Offensive, a Rainbow Six Siege vagy a sokaknál oly népszerű Call of Duty. A valós idejű stratégiai játékok szerelmesei sem maradnak izgalmak nélkül, hiszen az e-sport felületén elérhető a Starcraft. A kártyajátékok közül érdemes kiemelni a Hearthstone-t és ne feledkezzünk meg szintén sokak nagy kedvencéről a Rocket League játékról sem. A szimulátor típusú e- sport játékok között feltűnik a FIFA20, az NHL2K és az NBA2K is.

Azok, akik játszottak már Tippmixet, könnyedén boldogulni fognak ezen a felületen is

Az e-sportokra történő fogadási mechanizmus teljesen egyező a Tippmix játék fogadásával. Az e-sport ráadásul lehetőséget kínál a közös fogadásra is a Tippmix és a Tippmixpro játékokkal. Például együtt lehet fogadni egy Bajnokok Ligája sportmérkőzésre, valamint egy videójáték mérkőzésre. Az e-sport bevezetése óta egyre népszerűbb, hiszen a játékosok otthonuk kényelméből intézhetik fogadásaikat. A Covid-19 járvány alatt bevezetett lehetőséget egyre többen használják ki. Az Szrt. pontosan ugyan azokat a játékokat kínálja az e-sport felületén amely nemzetközileg is a legtöbb fogadással rendelkezik, így a Lend of Legends, a CS:GO, és a Dota2, hogy csak párat említsünk a legnépszerűbbek közül.

Már fogadhatunk élőben is

A Tippmixpro oldalán lehetőségünk nyílik élőben is fogadni egy-egy játékra hiszen élő streamek segítségével teszik még izgalmasabbá számunkra a fogadásokat. A FIFA virtuális labdarúgás sokak kedvence, hiszen azonnal élőben láthatjuk, hogy a csapatunk miként teljesít a pályán. Nem szükséges külön televízión nyomonkövetnünk a mérkőzéseket, hanem egy platformon minden fontos információ azonnal a rendelkezésünkre áll. A szimulátor típusú játékok közül a jégkorong és a kosárlabda mérkőzések is sokak örömére elérhetők élőben is.

Az e-sport oldalán egy magazin és egy e-sport szótár is megtalálható

Az e-sport oldalára fellépve egy e-sport magazint is találhatunk. A magazinba minden nap frissített hírekkel találkozhatunk, amely sok esetben segíthet eldönteni egy-egy meccs lehetséges kimenetelét is. Az újságban friss híreket olvashatunk egy-egy bajnokság kimeneteléről, egy-egy különleges sport teljesítményről. Az e-sport szótár azoknak nyújthat nagy segítséget, akik nem igazán ismerik ezeket a játékokat. A rövid ismertetők elolvasása sokat segíthet abban, hogy az egyes játékokat jobban megismerjük, így sokkal áttekinthetőbbé válik számunkra, ezáltal egyszerűbben tesszük meg tétjeinket is.

A cikkünkben közöl játékokat csak ismertettük, cikkünk semmilyen ajánlást nem tartalmaz. Szerencsejátékot Magyarországon csak 18 éven felüliek játszhatnak.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Hosszú éveken keresztül a hazai e-kereskedelem dinamikus növekedéséről szóltak a gazdasági hírek, most azonban jelentős lassulás tapasztalható. Mi áll ennek a hátterében és mekkora bajban...
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.