Ötöslottó: Senkinek sem jött össze a telitalálat, tovább nő a főnyeremény

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A 2024. február 17-i Ötöslottó sorsoláson ismét nem akadt telitalálatos szelvény, így a főnyeremény tovább halmozódik. A következő héten már 6,45 milliárd forintért lehet majd játszani, ami minden idők második legnagyobb nyereménye lenne az Ötöslottó történetében.

Ötöslottó nyerőszámok a 7. héten

A 7. heti sorsoláson a következő számokat húzták ki: 14, 34, 46, 81, 84. Öt találatot senkinek sem sikerült eltalálnia, így a főnyeremény tovább emelkedik. Négy találatért 26 játékos 4 356 265 forintot, három találatért 2 464 játékos 33 270 forintot, két találatért pedig 82 382 játékos 3 960 forintot kapott.

A Joker sorsoláson a 876 965 számsor nyerte a fődíjat, ami 25 millió forintot jelent. A Luxor nyerőszámai a 28, 34, 41, 62, 80 voltak, a telitalálatért járó nyeremény 10 millió forint.

A Skandináv Lottó 7. heti sorsolásán sem volt telitalálatos szelvény, így a következő héten 240 millió forintért lehet majd játszani. A gépi sorsoláson a 5, 10, 15, 20, 21, 28, 30, a kézi sorsoláson pedig az 1, 2, 7, 11, 20, 27, 32 számokat húzták ki.

Következő 5 lottósorsolás időpontja

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a következő Ötöslottó sorsolást 2024. február 23-án tartják. A játékosok a lottózókban, online, vagy mobiltelefonos applikáción keresztül is leadhatják szelvényeiket.

A lottónyerteseknek 90 napjuk van arra, hogy jelentkezzenek nyereményükért a Szerencsejáték Zrt. valamelyik ügyfélszolgálati irodájában. A nyeremények adómentesek.

A lottózás sokak számára kedvelt szórakozási forma, és egyben esély a meggazdagodásra is. Azonban fontos észben tartani, hogy a lottónyertesek esélye igen alacsony. A felelősségteljes játékra való törekvés mellett érdemes tisztában lenni a lottázás kockázataival is.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján elérhetőek a felelősségteljes játékra vonatkozó információk, valamint segítséget is nyújtanak a játékszenvedélyben szenvedőknek.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Bónusz Magyar Állampapír: Befektetés a jövőbe

2 válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Súlyos biztonsági rést tártak fel a Temu online piactéren forgalmazott népszerű videós kaputelefonokban. A Consumer Reports (CR) amerikai fogyasztóvédelmi szervezet friss jelentése szerint a hibák...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.