OnlinePénztárca, a legújabb fizetőeszköz

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A 21. században már számtalan módja van annak, ha szeretnénk kifizetni valamit: készpénz, átutalás, bankkártya, és most itt a legújabb fizetőeszköz is, az OnlinePénztárca. Az OnlinePénztárca egy nagyon modern és új megoldást kínál mindazoknak, akik szeretnének úgy vásárolni, hogy közben spórolnak is. Hogyan lehetséges ez? Mutatjuk!

Mi az az OnlinePénztárca?

Az OnlinePénztárca egy olyan fizetőeszköz, amelynek segítségével a szerződött partnerek webshopjaiban online tudunk fizetni. Az OnlinePénztárca használatával különböző kedvezményekre leszünk jogosultak, ráadásul a regisztrációt követően azonnal 1.000 Ft jóváírás érkezik a saját OnlinePénzárcánkba, amely ezt követően minden héten 500 Ft-tal kamatozik. Éppen ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni a felületen, hogy minél több kedvezményre legyünk jogosultak.

Miket lehet venni és hogyan lehet fizetni vele?

A vásárlás és a fizetés menete is pofonegyszerű. Az OnlinePénztárca weboldalon a vásárolható termékek kategóriákba vannak rendezve: étel, ital, divat, baba-mama, iroda, szépség, egészség, otthon, műszaki cikkek, stb. Az egyes kategóriákat kiválasztva láthatjuk a szerződött partnereket, akiknél vásárolhatunk. A kiválasztott boltra kattintva a rendszer átirányít minket a partner webáruházába, ahol a szokott módon folytathatjuk a vásárlást.

Ha befejeztük a válogatást, a pénztár folyamatban tudunk fizetni az OnlinePénztárcánkban lévő összeggel. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcánkban lévő és a vásárlás során felhasználható összeget, nekünk csak ki kell választanunk ezt a lehetőséget. Fontos, hogy 10.000 forintonként 500 forintot fizethetünk OnlinePénztárcával, tehát például egy 100.000 forintos termék esetén 5.000 Ft-ot fizethetünk az OnlinePénztárcánkból, a maradék 95.000 Ft-ot pedig egyéb módon kell rendeznünk.

Hol fogadják el?

Kizárólag olyan magyar webáruházak lehetnek az OnlinePénztárca fizetési rendszer tagjai, amelyek ellenőrzöttek és teljes mértékben megbízhatók. A csatlakozott webáruházak száma szinte napról napra növekszik, de abban az esetben, ha esetleg a kedvenc webshopunk még nem tagja, jelezzük az OnlinePénztárca csapatának, akik felveszik az adott webáruházzal a kapcsolatot a csatlakozás érdekében.

Az OnlinePénztárca folyamatosan méri az ügyfél elégedettség alapján a szerződött partnereket, és azokat, akikkel elégedettek a vásárlók korrekt webáruház címkével jelöl. Ez a címke biztosíték arra, hogy az adott partnernél történő vásárlás biztonságos és kockázatmentes. Ezzel együtt folyamatosan kiszűrik azokat is, akikkel nem elégedettek, vagy akik inkorrekt módon bánnak a vásárlókkal. Az ilyen webáruházak azonnal kikerülnek a rendszerből, hogy még véletlenül se tudjanak problémát okozni.

Hogyan kerül pénz az Onlinepénztárcába?

A partnerek a vásárlások után különböző összegeket – jellemzően 5-15.000 Ft-ot – helyeznek el a pénztárcánkban, amelyet utána újabb és újabb vásárlások során elkölthetsz. Ezen kívül az OnlinePénztárcánkban lévő összeg nagyságától függetlenül minden héten 500 Ft-tal kamatozik a pénztárcánk. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy minden héten egy 500 forintos kedvezménykupont helyeznek a pénztárcánkba, aminek köszönhetően már viszonylag rövid idő alatt nagyobb összeggel gazdálkodhatunk.

Mit jelent az örök garancia?

Az OnlinePénztárca felületen történő vásárlások esetén lehetőség van igénybe venni az úgynevezett örök garancia szolgáltatást is. Ennek értelmében, ha elégedetlenek vagyunk egy szerződött partnernél vásárol termékkel vagy igénybe vett szolgáltatással, nem kell mást tennünk, mint jelezni ezt az ügyfélszolgálatnak. Ők pedig visszafizetik a termék árát úgy, hogy még az adott árut is megtarthatjuk. Emiatt is használjuk bátran az OnlinePénztárcát, mert amellett, hogy spórolhatunk a vásárlásainkkal, az örök garanciának köszönhetően semmi veszíteni valónk sincs.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Hosszú éveken keresztül a hazai e-kereskedelem dinamikus növekedéséről szóltak a gazdasági hírek, most azonban jelentős lassulás tapasztalható. Mi áll ennek a hátterében és mekkora bajban...
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.