Nabi track gps nyomkövető

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

nabi track gps nyomkövető eszköz nagyszerű módja annak, hogy családtagjainkat, vállalkozásunk eszközeit és egyéb tárgyainkat biztonságban tudjuk, azokat valós időben nyomon kövessük.

NaBi gps nyomkövető bemutatása

Mit érdemes tudni a technológiával kapcsolatban?

A NaBi igen kismértékű energiafogyasztás mellett képes arra, hogy begyűjtse az adatokat és ezeket az adatokat tovább küldje nekünk. Ez az eszköz évekig képes a mérések elvégzésére és a nyomkövetésre és ezalatt az idő alatt nem szükséges külső áramforrásra csatlakoztatni és tölteni.

A számunkra fontos dolgokat ez a nyomkövető évekig követi, így biztosítva számunkra azt, hogy a fontosabb személyeket és tárgyakat biztonságba tudjuk. A készülék az összegyűjtött adatokat az Amazon Web Services felhő alapú szoftverére továbbítja és mi ezen keresztül tudunk hozzáférni a szükséges adatokhoz egy mobil applikáción keresztül vagy a webes felület használatával.

Milyen mozgást képes rögzíteni a nabi track gps nyomkövető eszköz?

 • Dőlésérzékelés: az applikáció segítségével azonnal értesülhetünk arról, ha a nyomkövetett jármű felborul. Mivel valós idejű lokációs adatokat továbbít, így lehetőségünk nyílik arra, hogy a felborult járművet azonnal elszállítsuk, ezáltal megakadályozzuk annak elidegenítését, lopását.
 • Megmozdítás érzékelés: azoknál a járműveknél, amelyek nem rendelkeznek riasztóval a megmozdítás érzékelés sokat segíthet. Ahogy azt érzékeli a nyomkövető, hogy az autót vagy például a motort elmozdították, máris jelzi részünkre, így elegendő időnk marad arra, hogy közbeavatkozzunk és megvédjük értéktárgyainkat. A gps nyomkövető autóba és a gps nyomkövető motorra sokkal jobb lehetőség, mint egy riasztó beszerelése, hiszen a riasztók képesek az akkumulátorokat is lemeríteni.
 • Gps nyomkövető gyerekeknek: bizonyára sokunk számára fontos a család biztonsága, így ez a nyomkövető abban is segíteni tud, hogy a gyermekeket gond nélkül nyomonkövessük. Nem szükséges okosórákat vásárolni és a sok esetben tiltott mobil telefont sem kell bevinniük az iskolába, hiszen ez az eszköz minden pozíciót továbbít és ezáltal folyamatosan tudhatjuk, hogy gyerekünk éppen merre jár. A nabi nyomkövetőt egészen egyszerűen a gyermek táskájába kell belehelyezni és máris továbbítja számunkra a fontos információkat. Ha nem szeretnénk csak úgy a táskába helyezni, akkor a gps nyomkövető kulcstartórais felhelyezhető.
 • A gps nyomkövető kutya és a gps nyomkövető macska esetén is képes a pontos helyadatok meghatározására, így házi kedvenceink biztonságáról is gondoskodhatunk. Elkóborolt kedvenceinket pillanatok alatt megtalálhatjuk, így, ha elszökik otthonról nem tud nagy galibát okozni. A gps nyomkövető nyakörvre helyezhető, így kedvencünket sem fogja zavarni a szabad közlekedésben. Az applikációban mi pontosan látni fogjuk, hogy hova kell menni házi kedvencünkért.
 • A nabi track gps nyomkövető eszköz a vízi járműveket is képes folyamatosan nyomon követni. Ha valaki el szeretné tulajdonítani a tőlünk akár több száz vagy több ezer kilométerre lévő vízi járművünket, akkor a rendszer azonnal jelzi ezt számunkra. Mivel évekig is képes a nyomkövetésre anélkül, hogy feltöltenénk, így az sem okozhat gondot, ha egy évben csak egyszer megyünk a vízi járművünk közelébe.
 • Főleg céges csomagok küldésekor jöhet jól, hogy a nabi érzékeli a szabadesést. Ha egy igen értékes és törékeny csomagot küldünk el és azt szeretnénk biztonságban tudni, akkor a nyomkövető segítségével azonnal tudomást szerezhetünk arról, ha csomagunk esetleg megsérült. Ez nagy segítséget jelenthet azokban a helyzetekben, amikor a csomagküldő szolgálat nem szeretné megtéríteni a kárt, hiszen esetleg letagadja, hogy nála sérült meg a csomagunk.

Vállalkozásunk szempontjából miért érdemes a gps nyomkövető mellett letenni a voksunkat?

 1. Ha áruszállítással foglalkozik vállalkozásunk akkor mindig tudni fogjuk, hogy az adott jármű éppen merre jár és a diszpécsereknek is sokkal könnyebb a dolga abban az esetben, ha a legközelebbi szabad járművet kell megtalálniuk annak érdekében, hogy egy fuvart felvehessenek. A gps nyomkövető leegyszerűsíti a diszpécserek munkáját és segít abban, hogy több ügyfelet is kiszolgáljunk rövid idő alatt. Ez növeli a vállalkozásunk bevételét és az ügyfélelégedettséget is.
 2. A tájékozódási pontok segítségével pontosan tudni lehet, hogy az adott jármű mikor fog megérkezni az ügyfélhez és mikor fogja elhagyni az ügyfél telephelyét. A gps nyomkövető segítségével minden egyes munkatárs teljesítményét mérni lehet.
 3. Mivel a nyomkövető applikáción keresztül is megtekinthető, így érdemes a céges mobileszközöket is úgy megválasztani, hogy azok képesek legyenek az applikáció kezelésére.
 4. A rendszer képes jelentések elkészítésére is, így olyan részleteket tudhatunk meg vállalkozásunk teljesítményéről, amelyre eddig nem volt lehetőségünk.
 5. Ha letettük a voksunkat a nyomkövetés mellett, akkor érdemes olyan szolgáltatót választani, mint például a nabi, ahol minden szükséges műszaki támogatást elérhetünk, amikor arra a legnagyobb szükségünk van.
 6. A nyomkövető segítségével minimalizálhatjuk vállalkozásunk üzemanyagköltségeit. A fuvarozó cégek zöménél az üzemanyagköltségek jelentik a legnagyobb kiadást és csak ezt követi a bérek kifizetése. A flottatulajdonosok mivel folyamatosan nyomon követik járműveiket, így olyan hasznos információkat is kaphatnak a különféle jelentéseknek hála, amelyek segítségével az üzemanyag-hatékonyságot is folyamatosan figyelemmel lehet kísérni.

  A céges járművek jogosulatlan használata szintén ide sorolható, hiszen ezekben az esetekben a sofőrök a vállalkozás által megvásárolt üzemanyagot használják fel magáncélra. Az üzemanyagcsökkentés érdekében mindig a leghatékonyabb útvonalakat kell megválasztani és igény esetén jelezni lehet a sofőröknek, ha éppen valahol közlekedési dugó van és egy másik útvonalra átterelni őket, ahol minden bizonnyal sokkal gyorsabban és költséghatékonyabban juthatnak el az adott ügyfélhez.
 7. A nyomkövető támogathatja a folyamatok digitalizálását és leegyszerűsíthetik az adatgyűjtést, hiszen a továbbított információk a csapat minden tagja számára elérhetők lesznek. A gps nyomkövető képes az adminisztratív folyamatok csökkentésére és így a csapat tagjai a lényegi munka elvégzésére összpontosíthatnak.

nabi track gps nyomkövető eszköz akár céges, akár magán célra felhasználható és az eszköz segítségével a mindennapi élet is sokkal gördülékenyebb és biztonságosabb lesz.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Hosszú éveken keresztül a hazai e-kereskedelem dinamikus növekedéséről szóltak a gazdasági hírek, most azonban jelentős lassulás tapasztalható. Mi áll ennek a hátterében és mekkora bajban...
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.