Lidl nyereményjáték

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A Lidl nyereményjátékait folyamatosan teszi közzé. Jelenleg a Nestlé, a Mizo Túró Rudi közreműködésével folynak a nyereményjátékok. A Lidl évek óta folyamatosan szervezi a nyereményjátékokat, amelyet a vásárlók is megkedveltek és folyamatosan várják is. A Lidl a nyereményjátékainak valamint kedvező árainak és saját márkás termékeinek is köszönheti sikerét.

Hol tekinthető meg a nyertesek listája, az eredmények és a játék szabályzat? Mit lehet tudni a szabályokról?

A jelenleg is tartó nyereményjátékok a következő oldalakon tekinthetők meg: https://www.nyerjanestlevel.hu/lidl/nyertesek

https://mizonyeremeny.hu/jatekszabaly

Mind a kettő weboldalon megtalálhatjuk a nyertesek névsorát, emellett a játékszabályzat is elérhető. A Nestlé játékban kizárólag magyarországi lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők vehetnek részt. A vásárlás bármelyik Lidl üzletben lehetséges, a lényeg a 2 darab promóciós Nestlé termék megvásárlása. A pályázás csak elektronikus úton végezhető el a Nestlé oldalán. Itt kell minden személyes adatot megadni és a vásárlást igazoló blokk alján szereplő 9 jegyű AP kódot feltölteni. Emellett a NAV ellenőrző kódra, a vásárlás időpontjára lesz még szükség.

Ezután már csak a Küldés gombra kell kattintani és a rendszer el is küldi a pályázatot. Egy blokkal csak egy játékos pályázhat. Ha az akciós termékből egy blokkon több darab szerepel, akkor is csak egyszer lehet vele résztvenni a Lidl nyereményjáték pályázaton. A Mizo játékszabályzata nem sokban tér el. Itt még kikötés, hogy a blokkon szereplő termék megnevezést is be kell küldeni. Itt is csak egyszer lehet pályázni egy blokkal még akkor is, ha a blokkon több darab megpályázható termék szerepel. A blokkokat emailben vagy postai levélben is el lehet küldeni a játék szervezőinek.

Mi a fődíja a Lidl nyereményjátéknak?

Jelenleg a Nestlé és a Mizó Túró Rudi szervez nyereményjátékot a Lidl-lel. A Nestlé nyereményjátékban úgy lehet résztvenni, hogy 2 darab promócióban lévő Nestlé terméket kell megvásárolni. A vásárláskor kapott blokkot kell regisztrálni a Nestlé weboldalán. A nyeremények 2 db Vespa Elettrica L1 elektromos robogó, 105 db 20 000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány és 105 darab Nestlé logózott textil bevásárlótáska. Az akció március 23-ig tart, így eddig érdemes teljesíteni a nyereményjáték feltételeit. A Mizó Túró Rudi nyereményjáték március 16-ig tart.

A játék időtartama alatt 499 Forint értékben kell Mizo Túró Rudit vásárolni, majd a vásárlás blokkját regisztrálni a https://mizonyeremeny.hu/kodfeltoltes oldalon. A játékban a natúr 5x30g, a madártejes 5x30g, a mogyorós 5x30g és a Duó 5x2x15g Túró Rudi termékek vesznek részt. A nyeremény egy Apple MacBook Air, heti egy 100 000 Forintos Lidl vásárlási utalvány és napi egy M4 pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő.

Óvakodjunk a hamis Lidl nyereményjátéktól

Ma már nem meglepő, hogy a Lidl nyereményjátékaival is megpróbálnak visszaélni. Legutóbb a porszívó volt porondon. A csalók hamis Instagram és Facebook oldalakon nyereményjátékot hirdettek és a Lidl nevét, valamint logóját is megjelenítették. Smeg vízforralót és Dyson porszívót ígértek nyereményként. Ezeket az átveréseket nagyon könnyen elkerülhetjük, ha körültekintők vagyunk. A Facebookon és a Instagramon is érdemes megkeresni a kik kék pipát, amely jelzi, hogy ellenőrzött profil oldalán járunk.

A másik amire érdemes odafigyelni az az oldal neve, ha azt látjuk a Facebookon, hogy @LidlMagyarorszag vagy az Instagramon @lidl.hu, akkor nem hamis a profil. Ha találunk egy csaló oldalt akkor az adott Social Media platformon mindenképpen érdemes jelenteni, hogy más se essen a csalók áldozatául. 2021. januárjában a Lidl Magyarország nevében SMS-es csalók is feltűntek. A Lidl vásárlóknak okostelefont, értékes tárgyakat, illetve ajándékutalványokat kínáltak nyereményként.

A nyeremények postázásáért postázási költséget kértek, amelyet euróban kellett kiegyenlíteni. Voltak olyan csalók, akik linket is küldtek, amelyre, ha rákattintottunk, akkor egy vírussal fertőzte meg azt az eszközt, amelyről a linkre kattintottunk. A személyes bankkártyaadatainkat soha ne adjuk ki, mert azt a Lidl soha nem kéri, egyetlen egy akció vagy nyereményjáték során sem. Ezekről a megkeresésekről már sejteni lehet, hogy csalók, így a beszélgetést nagyon gyorsan meg kell szakítani.

Bonduelle, Milka Lidl nyereményjátékok

A Lidl Bonduelle nyereményjátéka február 2-án ért véget. A játékban azok a vásárlók vehettek részt, akik legalább 2 darab Bonduelle terméket vásároltak és a blokkot regisztrálták a http://bonduellejatek.hu oldalon. A nyeremény egy iPhone 13Pro mobiltelefon, heti egy darab Apple Watch Series 6 GPS és napi egy darab 5000 Forint értékű Lidl ajándékkártya volt. A Milka Lidl nyereményjátéka a tavalyi évben zajlott és december 8-án ért véget. A játék időtartama alatt Milka terméket kellett vásárolni majd a blokkot regisztrálni a https://lidl.nyerjakedvenceiddel.hu oldalon. A nyeremény 1 darab 1 000 000 Ft bankszámlára utalva és napi 10 db 10 000 Forintos Lidl vásárlási utalvány.

Jelenleg milyen Lidl nyereményjátékok zajlanak?

Jelenleg a Lidl Plus igen népszerű. A kampány február végéig tart. Ez a játék a költés végösszegéhez van igazítva. 15 000 Forint értékű vásárlás esetén virslis párnát vagy kakaós csigát adnak ajándékba. 30 000 Forintos vásárlás esetén 3 db popcorn vagy 3 db Pilos túródesszert az ajándék. 45 000 Forintos vásárlásnál Solevita narancsnektár vagy 10 darabos M méretű tojást kaphatunk. 75 000 Forintos vásárlástól a számlával egy kupont kapunk, amely 1000 Forintos levásárolható kupont jelent.

A Lidl Plus egy mobilapplikáció, amely naponta segíti a vásárlók takarékoskodását. A heti kuponok mellett kaparós nyereménykártyákat is adnak. Az applikáción keresztül megtalálhatók a heti akciós újságok, a digitális nyugták és a partnerek exkluzív ajánlatai. Az applikáció különlegessége, hogy bármelyik országban használható, így akkor is, ha nyaralásra megyünk a családdal és Lidl üzletben vásárolunk. A Lidl applikációt teljesen ingyen lehet letölteni. A letöltés után meg kell adni a személyes adatainkat. Ezután sms-ben küldenek egy kódot, amelyet be kell írni az applikációba. Ezután nincsen más teendőnk, mint kiválasztani a jól megszokott Lidl üzletünket, aktiválni a beváltandó kuponokat.

Az applikációban mindig megnézhetjük az éppen aktuális akciókat, ajánlatokat. A Lidl üzletben vásárláskor az applikációt használva érvényesíthetjük a kuponokat. Az applikációban hetente megújuló exkluzív kuponokat, kaparós nyereménykártyát, a Lidl partnerek ajánlatait, a digitális akciós újságokat, Lidl üzletkeresőt és digitális nyugtáinkat is megtaláljuk. Az üzletkeresővel bárhol is legyünk a világon mindenhol megtaláljuk a hozzánk legközelebb eső Lidl üzletet. Az elmentett nyugtáknak köszönhetően folyamatosan nyomon követhetjük vásárlásainkat.

A digitális újságokat akár tömegközlekedési eszközön is böngészhetjük és már előre kiválaszthatjuk a megvásárlandó termékeket. A Lidl Partnerei mindig kínálnak akciós vásárlási lehetőségeket, ezeket is érdemes hétről-hétre kihasználni.

A kaparós nyereménykártyát minden egyes Lidl Plus vásárlás alkalmával megkapjuk. Ezek a kaparós kártyák további kuponokat rejtenek, amelyekkel további kedvezményekre tehetünk szert. A Lidl Plus vásárlók hétről hétre egy-egy termékből extra kedvezményre jogosultak, amelyek a nem Lidl Plus vásárlók számára egyáltalán nem elérhetők. A Lidl nyereményjátékait nem érdemes kihagyni!

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Amit az ügyfélkapu tárhelyről (tárhely gov) tudni érdemes
Ügyfélkapu belépés, avagy hogyan lehet belépni az ügyfélkapu rendszerébe?
Csere vagy javítás? Generátorhiba esetén melyiket válasszuk?
A jövő év elejétől frissül a Google AdSense bevétel-megosztási struktúrája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Amit az ügyfélkapu tárhelyről (tárhely gov) tudni érdemes
Manapság rengeteg olyan elektronikus lehetőség van, mely megkönnyíti számunkra az ügyintézést, illetve a hivatalokkal történő kapcsolattartást, mint például az ügyfélkapu vagy az ügyfélkapu tárhely (tárhely...
Ügyfélkapu belépés, avagy hogyan lehet belépni az ügyfélkapu rendszerébe?
Az Ügyfélkapu belépés ma már szinte senki számára sem ismeretlen, aki online intézi a hivatalos ügyeit. Ez az elektronikus ügyfélbeléptető és azonosító rendszer ma már...
Csere vagy javítás? Generátorhiba esetén melyiket válasszuk?
Amikor az autónk valamilyen okból meghibásodik, előre félünk, hogy a probléma megoldása bizony drága mulatság lesz. Sokan pedig ilyenkor a spórolás érdekében úgy döntetnek, hogy...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.