Lidl nyereményjáték

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A Lidl nyereményjátékait folyamatosan teszi közzé. Jelenleg a Nestlé, a Mizo Túró Rudi közreműködésével folynak a nyereményjátékok. A Lidl évek óta folyamatosan szervezi a nyereményjátékokat, amelyet a vásárlók is megkedveltek és folyamatosan várják is. A Lidl a nyereményjátékainak valamint kedvező árainak és saját márkás termékeinek is köszönheti sikerét.

Hol tekinthető meg a nyertesek listája, az eredmények és a játék szabályzat? Mit lehet tudni a szabályokról?

A jelenleg is tartó nyereményjátékok a következő oldalakon tekinthetők meg: https://www.nyerjanestlevel.hu/lidl/nyertesek

https://mizonyeremeny.hu/jatekszabaly

Mind a kettő weboldalon megtalálhatjuk a nyertesek névsorát, emellett a játékszabályzat is elérhető. A Nestlé játékban kizárólag magyarországi lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők vehetnek részt. A vásárlás bármelyik Lidl üzletben lehetséges, a lényeg a 2 darab promóciós Nestlé termék megvásárlása. A pályázás csak elektronikus úton végezhető el a Nestlé oldalán. Itt kell minden személyes adatot megadni és a vásárlást igazoló blokk alján szereplő 9 jegyű AP kódot feltölteni. Emellett a NAV ellenőrző kódra, a vásárlás időpontjára lesz még szükség.

Ezután már csak a Küldés gombra kell kattintani és a rendszer el is küldi a pályázatot. Egy blokkal csak egy játékos pályázhat. Ha az akciós termékből egy blokkon több darab szerepel, akkor is csak egyszer lehet vele résztvenni a Lidl nyereményjáték pályázaton. A Mizo játékszabályzata nem sokban tér el. Itt még kikötés, hogy a blokkon szereplő termék megnevezést is be kell küldeni. Itt is csak egyszer lehet pályázni egy blokkal még akkor is, ha a blokkon több darab megpályázható termék szerepel. A blokkokat emailben vagy postai levélben is el lehet küldeni a játék szervezőinek.

Mi a fődíja a Lidl nyereményjátéknak?

Jelenleg a Nestlé és a Mizó Túró Rudi szervez nyereményjátékot a Lidl-lel. A Nestlé nyereményjátékban úgy lehet résztvenni, hogy 2 darab promócióban lévő Nestlé terméket kell megvásárolni. A vásárláskor kapott blokkot kell regisztrálni a Nestlé weboldalán. A nyeremények 2 db Vespa Elettrica L1 elektromos robogó, 105 db 20 000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány és 105 darab Nestlé logózott textil bevásárlótáska. Az akció március 23-ig tart, így eddig érdemes teljesíteni a nyereményjáték feltételeit. A Mizó Túró Rudi nyereményjáték március 16-ig tart.

A játék időtartama alatt 499 Forint értékben kell Mizo Túró Rudit vásárolni, majd a vásárlás blokkját regisztrálni a https://mizonyeremeny.hu/kodfeltoltes oldalon. A játékban a natúr 5x30g, a madártejes 5x30g, a mogyorós 5x30g és a Duó 5x2x15g Túró Rudi termékek vesznek részt. A nyeremény egy Apple MacBook Air, heti egy 100 000 Forintos Lidl vásárlási utalvány és napi egy M4 pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő.

Óvakodjunk a hamis Lidl nyereményjátéktól

Ma már nem meglepő, hogy a Lidl nyereményjátékaival is megpróbálnak visszaélni. Legutóbb a porszívó volt porondon. A csalók hamis Instagram és Facebook oldalakon nyereményjátékot hirdettek és a Lidl nevét, valamint logóját is megjelenítették. Smeg vízforralót és Dyson porszívót ígértek nyereményként. Ezeket az átveréseket nagyon könnyen elkerülhetjük, ha körültekintők vagyunk. A Facebookon és a Instagramon is érdemes megkeresni a kik kék pipát, amely jelzi, hogy ellenőrzött profil oldalán járunk.

A másik amire érdemes odafigyelni az az oldal neve, ha azt látjuk a Facebookon, hogy @LidlMagyarorszag vagy az Instagramon @lidl.hu, akkor nem hamis a profil. Ha találunk egy csaló oldalt akkor az adott Social Media platformon mindenképpen érdemes jelenteni, hogy más se essen a csalók áldozatául. 2021. januárjában a Lidl Magyarország nevében SMS-es csalók is feltűntek. A Lidl vásárlóknak okostelefont, értékes tárgyakat, illetve ajándékutalványokat kínáltak nyereményként.

A nyeremények postázásáért postázási költséget kértek, amelyet euróban kellett kiegyenlíteni. Voltak olyan csalók, akik linket is küldtek, amelyre, ha rákattintottunk, akkor egy vírussal fertőzte meg azt az eszközt, amelyről a linkre kattintottunk. A személyes bankkártyaadatainkat soha ne adjuk ki, mert azt a Lidl soha nem kéri, egyetlen egy akció vagy nyereményjáték során sem. Ezekről a megkeresésekről már sejteni lehet, hogy csalók, így a beszélgetést nagyon gyorsan meg kell szakítani.

Bonduelle, Milka Lidl nyereményjátékok

A Lidl Bonduelle nyereményjátéka február 2-án ért véget. A játékban azok a vásárlók vehettek részt, akik legalább 2 darab Bonduelle terméket vásároltak és a blokkot regisztrálták a http://bonduellejatek.hu oldalon. A nyeremény egy iPhone 13Pro mobiltelefon, heti egy darab Apple Watch Series 6 GPS és napi egy darab 5000 Forint értékű Lidl ajándékkártya volt. A Milka Lidl nyereményjátéka a tavalyi évben zajlott és december 8-án ért véget. A játék időtartama alatt Milka terméket kellett vásárolni majd a blokkot regisztrálni a https://lidl.nyerjakedvenceiddel.hu oldalon. A nyeremény 1 darab 1 000 000 Ft bankszámlára utalva és napi 10 db 10 000 Forintos Lidl vásárlási utalvány.

Jelenleg milyen Lidl nyereményjátékok zajlanak?

Jelenleg a Lidl Plus igen népszerű. A kampány február végéig tart. Ez a játék a költés végösszegéhez van igazítva. 15 000 Forint értékű vásárlás esetén virslis párnát vagy kakaós csigát adnak ajándékba. 30 000 Forintos vásárlás esetén 3 db popcorn vagy 3 db Pilos túródesszert az ajándék. 45 000 Forintos vásárlásnál Solevita narancsnektár vagy 10 darabos M méretű tojást kaphatunk. 75 000 Forintos vásárlástól a számlával egy kupont kapunk, amely 1000 Forintos levásárolható kupont jelent.

A Lidl Plus egy mobilapplikáció, amely naponta segíti a vásárlók takarékoskodását. A heti kuponok mellett kaparós nyereménykártyákat is adnak. Az applikáción keresztül megtalálhatók a heti akciós újságok, a digitális nyugták és a partnerek exkluzív ajánlatai. Az applikáció különlegessége, hogy bármelyik országban használható, így akkor is, ha nyaralásra megyünk a családdal és Lidl üzletben vásárolunk. A Lidl applikációt teljesen ingyen lehet letölteni. A letöltés után meg kell adni a személyes adatainkat. Ezután sms-ben küldenek egy kódot, amelyet be kell írni az applikációba. Ezután nincsen más teendőnk, mint kiválasztani a jól megszokott Lidl üzletünket, aktiválni a beváltandó kuponokat.

Az applikációban mindig megnézhetjük az éppen aktuális akciókat, ajánlatokat. A Lidl üzletben vásárláskor az applikációt használva érvényesíthetjük a kuponokat. Az applikációban hetente megújuló exkluzív kuponokat, kaparós nyereménykártyát, a Lidl partnerek ajánlatait, a digitális akciós újságokat, Lidl üzletkeresőt és digitális nyugtáinkat is megtaláljuk. Az üzletkeresővel bárhol is legyünk a világon mindenhol megtaláljuk a hozzánk legközelebb eső Lidl üzletet. Az elmentett nyugtáknak köszönhetően folyamatosan nyomon követhetjük vásárlásainkat.

A digitális újságokat akár tömegközlekedési eszközön is böngészhetjük és már előre kiválaszthatjuk a megvásárlandó termékeket. A Lidl Partnerei mindig kínálnak akciós vásárlási lehetőségeket, ezeket is érdemes hétről-hétre kihasználni.

A kaparós nyereménykártyát minden egyes Lidl Plus vásárlás alkalmával megkapjuk. Ezek a kaparós kártyák további kuponokat rejtenek, amelyekkel további kedvezményekre tehetünk szert. A Lidl Plus vásárlók hétről hétre egy-egy termékből extra kedvezményre jogosultak, amelyek a nem Lidl Plus vásárlók számára egyáltalán nem elérhetők. A Lidl nyereményjátékait nem érdemes kihagyni!

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.