Fogadj okosan, ezért is jó egy tippmix kalkulátor!

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Ha már meguntuk, hogy tét nélkül nézzük a kedvenc csapataink mérkőzését, ideje komolyabbra vennünk a szenvedélyt és akár fogadhatunk is a kedvenceinkre. A lehetséges nyereményünket a Tippmix kalkulátor segítségével pedig könnyedén kiszámíthatjuk.

Szinte nem létezik olyan sportág, amire ne lehetne fogadni. Bármily meglepő, a krikettől kezdve a snooker-ig a rögbin át, mindenre fogadhatunk.

Igen ám, de hogy csináljuk jól?

Ahhoz, hogy bármelyik fogadásunk eredménnyel járjon, nem árt ismernünk azt a csapatot, akire fogadni kívánunk és persze a még nagyobb eredmény érdekében az ellenfél teljesítményeivel sem árt tisztában lennünk.

Online sportfogadás csak a tapasztaltak játéka?

Azt kell mondjuk, korántsem. Soha nem késő elkezdeni és ha valóban higgadtan játszunk, valóban lehet eredményes is. A Tippmix kalkulátor ehhez tökéletes segítséget nyújt majd.

Első lépésként regisztrálnod kell egy számodra megfelelő online sportfogadás oldalon. Minél gyakorlottabb vagy, annál több internetes fogadóirodához fogsz majd regisztrálni, növelve ezzel a nyerési esélyeid. Minél több oldal, annál több kínálat, még jobb szorzók és megannyi lehetőség a Tippmix kalkulátor igénybevételéhez.

Az online sportfogadás regisztrációja, legyen bármelyik is a választásod, pofonegyszerű, pár perc alatt az utasításokat követve végig vezet a folyamatokon és már létre is hoztad a profilod. Innentől kezdve már semmi más dolgod nincs, mint a „Befizetés” gomb megnyomásával némi pénzt a számládra tölteni és már kezdődhet a nagyok játéka.

Tippmix kalkulátor a sikeredért

A játékod első részeként válaszd ki, melyik sportágban szeretnél fogadni. A lista meglepően hosszú, így érdemes az elsődleges felsorolásokon túl a tippmix adds fülre kattintani, hogy az összeset láthasd. Ezután válaszd ki a kedvenc sportod és kattintás után azonnal megjelennek a hamarosan sorra kerülő mérkőzések, melyekre akár azonnal is fogadhatsz. A tapasztalt sportfogadók jól tudják, hogy a „Fogadási típus” gomb megnyomásával nem csak a végeredményre tudsz fogadni, így a végső győzelmen kívül számtalan egyéb lehetőséged is lehet. Amennyiben még nem vetted elő a Tippmix kalkulátort, ennél a résznél a legjobb időben vagy.

A kiválasztott sportesemény kiválasztása után a „Végső fogadások” gombot választva megteheted a tétjeidet. Válaszd ki a bajnokságot, a csapatod vagy kedvenc játékosod és már indulhat is a fogadás. Ezután már csupán el kell döntened, milyen összegben fogadsz, ehhez pedig tökéletes segítséget nyújt majd a Tippmix kalkulátor. A Tippmix kalkulátor azonnali segítséget nyújt abban, hogy kiszámolhasd, mennyi lehet a nyereményed. Így még a fogadás véglegesítése előtt növelheted vagy kedvedre csökkentheted a megtett tétjeid.

Létezik biztos nyereség?

Mint minden fogadás, szerencsejáték esetében, biztos siker és biztos győzelem nem létezik. Ellenben meg kell nyugtassunk mindenkit, hiszen a folyamatos tanulás és tapasztalatok megszerzése mindenképp növelheti a fogadás esélyeit.

Érdemes megnézni az általunk szeretett csapat legutóbbi teljesítményét, nem elfeledve az ellenfél teljesítményét is. A legfőbb tanács, amit csak adhatunk a folyamatos „tanulás” mellett a higgadtság és leleményesség.

Hiszen minél több helyen fogadsz, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz is, ha minden téted egy kicsit megmásítva, a számtalan lehetőséget figyelembe véve teszed meg a tétjeid.

A Tippmix kalkulátorral pedig minden lehetséges esélyed kiszámíthatod, így láthatod, hogy mekkora nyereményre számíthatsz egy-egy jó döntésed végén.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Amit az ügyfélkapu tárhelyről (tárhely gov) tudni érdemes
Ügyfélkapu belépés, avagy hogyan lehet belépni az ügyfélkapu rendszerébe?
Csere vagy javítás? Generátorhiba esetén melyiket válasszuk?
A jövő év elejétől frissül a Google AdSense bevétel-megosztási struktúrája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Amit az ügyfélkapu tárhelyről (tárhely gov) tudni érdemes
Manapság rengeteg olyan elektronikus lehetőség van, mely megkönnyíti számunkra az ügyintézést, illetve a hivatalokkal történő kapcsolattartást, mint például az ügyfélkapu vagy az ügyfélkapu tárhely (tárhely...
Ügyfélkapu belépés, avagy hogyan lehet belépni az ügyfélkapu rendszerébe?
Az Ügyfélkapu belépés ma már szinte senki számára sem ismeretlen, aki online intézi a hivatalos ügyeit. Ez az elektronikus ügyfélbeléptető és azonosító rendszer ma már...
Csere vagy javítás? Generátorhiba esetén melyiket válasszuk?
Amikor az autónk valamilyen okból meghibásodik, előre félünk, hogy a probléma megoldása bizony drága mulatság lesz. Sokan pedig ilyenkor a spórolás érdekében úgy döntetnek, hogy...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.