Decathlon szép kártya

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Elkezdtem kutatni, hogy vajon lehetséges-e a Decathlon-ban a SZÉP kártya fizetés. Ez az egyik legnépszerűbb, sport termékekkel foglalkozó áruházlánc. A tavaszi időszakban kezdődik a szezonja annak, hogy élvezzük a jó időben a szabadidő sportok bármelyikét, jelen esetünkben a kerékpározásét. Ez a legnépszerűbb sporteszköz melyet a mindennapi élet során sokak használnak.

Decathlon, kerékpárok

A Decathlon-ban számos kerékpár típusból válogathatunk. A gyerek kerékpárok közül korosztálynak megfelelően. Vannak futóbiciklik a kicsiknek ezen belül is találunk, például átalakíthatót egészen baráti áron 22.900ft-ért, amely elősegíti a megfelelő egyensúlyérzék fejlesztését. A triciklik színesek és édesek igazi kis bringásoknak való. Már 15 hónapos kortól felfedezhetik és megismerhetik a kerékpározást. Ezek a termékek 13.990ft-os áron kaphatóak. A BMX-ek az 5-7 évesek első, igazi menő bringái melyek 54.990ft-tól kaphatóak. És végezetül az országúti kerékpár kategória, amelyben már kicsit komolyabb árban vannak bicajok a 9-12 éves gyermekek számára (124.990ft-tól). Természetesen különböző méretben is nézelődhetünk a gyerek kerékpárok között fiuknak és lányoknak egyaránt 14”-26”-os méretig.

MTB kerékpárok

Vannak az úgynevezett MTB kerékpárok, amik egyben a legnépszerűbb sport kerékpárok. Ezen belül is a Montain Bike-ok, Cross Country MTB-k, All Mountain MTB-k, valamint az Elektromos MTB-k. Ezek között egyaránt találunk gyerek (6-12 éves korig), férfi és női bicajokat is. A legnépszerűbb modell az MTB kerékpárok között a Rockrider MTB kerékpár ST 120, amelyet alkalom szerű használatra javasolnak száraz időben. Könnyen és pontosan irányítható. Az ára jelenleg 119.900ft.

Trekking kerékpárok

A Trekking kerékpárokkal kényelmesen közlekedhetünk aszfalton vagy földúton. Tökéletes eszköz egy családi kiránduláshoz is. Ezek között vannak Elektromos trekking és Bikepacking kerékpárok. A vásárlók körében a legkedveltebb a Trekking kerékpár Riverside 500, amely árban is elég elfogadható mindössze 119.990ft.

Országúti kerékpárok

Az országúti kerékpárok ahogy a névből is ered hosszabb távra tervezett eszközök. Könnyű váz és vékony kerekek jellemzik, így könnyedén megtehetünk velük bármilyen távolságot. Választhatunk hobbi vagy verseny országúti kerékpárok, valamint Gravel és Fittness országúti kerékpárok közül. A legnépszerűbb termék a Triban női országúti kerékpár, melyet bármilyen meglepő, de nők terveztek és teszteltek le. Kényelmes és pontos irányíthatóság jellemzi, mely az alumínium váznak, a váz geometriájának és karbon villájának köszönhető. Ha megnézzük az árát (249.990ft) nem olcsó viszont aki ragaszkodik ehhez a típushoz annak igazán megéri.

Városi kerékpárok

A városi kerékpárok a napi rendszeres közlekedésre lettek tervezve. Van köztük hagyományos, hosszú útra tervezett, összecsukható, fix stílusú és elektromos városi kerékpár. Az Elops városi kerékpár 520, amely alacsony vázas a legkeresettebb. Teljesen megbízható és kényelmes a mindennapi városi közlekedéshez. Teljesen felszerelt elülső részén kosárral, valamint hátul egy kis csomagtartó résszel van ellátva így akár könnyedén haza tudjuk vinni a vásárolt termékeinket. Ez a könnyed kis kerékpár elfogadható áron vásárolható meg mindössze 109.990ft-ba kerül.

Pár szóban megemlíteném még az elektromos kerékpárokat. Sokan azt gondolják, hogy a pedelec kerékpárok az igazán lusta emberek számára lettek kitalálva. Nos ez nem teljesen így van! Aki egyszer kipróbálja őket rövid vagy hosszú távú közlekedés alkalmával azonnal a kedvencévé válik. Árban sokkal drágábbak, mint az átlagos kerékpárok. A legnépszerűbb modell a Rokrider női elektormos MTB E-ST 900, ami 790.990.ft-kerül.

Kutatás a Decathlon, SZÉP kártyás fizetés után

Visszatérve a fő témára, ami lényegébe véve azért is fontos mert elég nagy rá az igény és mert már a legtöbb helyen elfogadott a SZÉP kártyás fizetés. Akár kerékpár vásárlására is fordíthatjuk, amely nem utolsó szempont annak tudatában, hogy milyen árakban lehet kapni őket. Egyfajta készpénz kímélés, hiszen a béren kívüli juttatást fordíthatjuk erre a célra.

Első körben a fórumokon néztem szét, hogy vajon létezik-e ez a lehetőség. Nos elég sokan kutakodtak ezután a kérdés után, mint tapasztaltam és a válasz nem volt túl kecsegtető. A www.gyakorikerdesek.hu oldalon találtam egy 2012-es évi bejegyzést, ahol szintén ez iránt érdeklődtek. A kérdező érdemlegest választ nem kapott, sőt volt olyan, aki etikátlanul válaszolt neki. Elment személyesen az áruházba, ahol kiderült akkoriban, hogy nem fogadják el a SZÉP kártyát fizetőeszközként.

Így hát tovább keresgéltem és eljutottam a Dechatlon Magyarország hivatalos Facebook oldalára hátha találok valamilyen információt a szép kártyás fizetési lehetőségről. Egy 2013-mas bejegyzést találtam, ahol szintén érdeklődtek eziránt a fizetési lehetőség iránt.

Mint látható egy évvel később sem nyílt lehetőség arra, hogy szép kártyával fizessünk a Decathlon-ban. És a kommenteket olvasva egy 2019-es hozzászólás is látható melyre szintén nemleges volt a válasz. Igény folyamatosan lenne erre a lehetőségre, ennek ellenére az áruház még sem fogadja el a SZÉP kártyás fizetés. Végül eljutottam arra pontra, hogy a legtisztább még is csak az lesz, ha felkeresem a Decathlon áruház weboldalát, hogy jelen állás szerint elfogadják-e a szép kártyás fizetést.

Felkerestem céltudatosan a https://www.decathlon.hu/help/app/home weboldalt, ahol az automata rendszeren keresztül feltettem a kérdést a SZÉP kártyás fizetéssel kapcsolatosan.

A kérdésemre a válasz még mindig az, hogy jelenleg sem fogadják el a SZÉP kártyás fizetést. Fizetőeszközként elfogadják a bankkártyát, a decathlon ajándékkártyát, recathlon ajándékutalványt, otp cafeteria kártyát, nemzeti utalványt, Multi-pay kártyát, Endered utalványt, valamint az Endered kártyát is. Meglepő, hogy mennyi fizetési eszközt elfogadnak és mégsem szerepel köztük a szép kártya, ami az egyik legelterjedtebb fizetési eszköz manapság. Sokak számára szomorú hír lehet, hogy a mai napig a Decathlon, SZÉP kártya fizetést nem fogad el, de ne csüggedjünk hisz akad olyan áruház, ahol szívesen elfogadják egy kerékpár vásárlás alkalmával a SZÉP kártyát.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.