Debreceni álláskeresés, avagy melyek a legnagyobb cégek és vállalatok

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Ha megnézzük a hazai munkaerőpiacot, akkor az tapasztalható, hogy például Debrecen álláskínálata rendkívül színes és szerteágazó, és rengetegféle pozíció vár betöltésre. Ez persze nem is csoda, hiszen a városban és környékén számos hazai és nemzetközi nagyvállalat van, melyek gyakran keresnek új munkaerőt, kékgalléros pozícióra éppúgy, mint szellemi munkára. Debrecen gazdasága folyamatosan fejlődik, nagyon fejlett az összeszerelő és gyártóipar, az egészségügyi és szállítmányozási ipar, de a turizmus sem elhanyagolható, hiszen a város gyakori úti célja a külföldieknek, de a magyaroknak is.

Amennyiben Debrecen környékén keresünk új állást, érdemes utána járni annak, hogy melyek a legnagyobb vállalatok és cégek, mert ezek gyakran keresnek új munkatársakat, akár többféle pozícióra is. De melyek a legnagyobb debreceni vállalatok, és melyek a leggyakoribb munkakörök, melyekkel az álláskereső portálokon találkozhatunk? https://debrecenallas.hu/utmutato-allaskeresoknek/307/debrecen-legnagyobb-cegei-vallalkozasai

Legnagyobb debreceni cégek és vállalkozások

Debrecenben számos nagyvállalt és cég van, melyek érdemes számításban venni az álláskeresőknek. KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi ZRT, ahogyan a neve is mutatja a mezőgazdasági ágazatban érdekelt, elsősorban mezőgazdasági gépek és berendezések ek nagykereskedelmével, illetve takarmány és földműveléshez szükséges kiegészítők és tápanyagok, vetőmagok, műtrágyák, és növényvédelmi szerek értékesítésével foglalkoznak. A telephelyük nem Debrecenben, hanem Nádudvaron van, de nagyon sokan debreceni alkalmazottja van a cégnek.

TEVA GYÓGYSZERGYÁR ZRT. egy nemzetközi gyógyszergyártó cég, melynek központja Izraelben van, de Debrecenben található a TEVA magyar termelési központja, amely nagyon sok munkavállalót foglalkoztat, és többféle munkakörben is szoktak szabad pozíciókat hirdetni. Szintén Debrecenben találjuk a Magyarország egyik legnagyobb tejfeldolgozó vállalkozását és üzemét, az ALFÖLDI TEJ ÉRTÉKESÍTŐ ÉS BESZERZŐ KFT.-t, mely szintén nagyon sok alkalmazottat foglalkoztat.

De úgyszintén Debrecenben találjuk a NI HUNGARY SOFTWARE ÉS HARDWARE GYÁRTÓ KFT.-t, a MASTER GOOD CÉGCSOPORT-ot, JP Fémker Kft-t, a HUNÉP Universal Építőipari Zrt-t. vagy a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt-t is. Persze a felsorolt cégek sem hirdetnek mindig állásokat, vagy keresnek folyamatosan munkaerőt, mindenesetre érdemes utána járni, hogy milyen betöltendő pozíciók van, akkor közvetlenül az adott vállalatnál is érdeklődhetünk.

Munkakörök, melyek nagyon keresettek Debrecenben

A fentiekből is jól látszik, hogy a Debrecen álláskínálata szerteágazó, és a gyártó ipar éppúgy képviselteti magát, mint a mezőgazdaság, a kereskedelem vagy a turizmus. A munkaerőpiac folyamatosan változik, általánosságban azonban elmondható, hogy mérnöki munkára gyakran hirdetnek Debrecen környékén állásokat, de kékgalléros munkára is sokszor keresnek embereket. A vendéglátó és szolgáltató ipari hirdetések is gyakoriak. A bérezés természetesen eltérő, attól függően, hogy milyen pozíciót kívánunk betölteni.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Gépjárműadó befizetése online
Debreceni álláskeresés, avagy melyek a legnagyobb cégek és vállalatok
Hogyan lehet pénzt keresni a ChatGPT-vel?
Az ATM bankautomata használata biztonságosan és egyéb tudnivalók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Gépjárműadó befizetése online
A gépjárműadó befizetése online 2024-tól már a NAV Ügyfélportálján keresztül is történhet majd. A Pénzügyminisztérium júniusban adott ki egy közleményt, miszerint gépjárműadózás forgatókönyvén is változtat...
Debreceni álláskeresés, avagy melyek a legnagyobb cégek és vállalatok
Ha megnézzük a hazai munkaerőpiacot, akkor az tapasztalható, hogy például Debrecen álláskínálata rendkívül színes és szerteágazó, és rengetegféle pozíció vár betöltésre. Ez persze nem is...
Hogyan lehet pénzt keresni a ChatGPT-vel?
A ChatGPT-vel való pénzkeresésnek többféle módja lehet, de fontos megjegyezni, hogy ez a tevékenység jogi és etikai korlátok között kell, hogy történjen. Íme néhány módja...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.