Debreceni álláskeresés, avagy melyek a legnagyobb cégek és vállalatok

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Ha megnézzük a hazai munkaerőpiacot, akkor az tapasztalható, hogy például Debrecen álláskínálata rendkívül színes és szerteágazó, és rengetegféle pozíció vár betöltésre. Ez persze nem is csoda, hiszen a városban és környékén számos hazai és nemzetközi nagyvállalat van, melyek gyakran keresnek új munkaerőt, kékgalléros pozícióra éppúgy, mint szellemi munkára. Debrecen gazdasága folyamatosan fejlődik, nagyon fejlett az összeszerelő és gyártóipar, az egészségügyi és szállítmányozási ipar, de a turizmus sem elhanyagolható, hiszen a város gyakori úti célja a külföldieknek, de a magyaroknak is.

Amennyiben Debrecen környékén keresünk új állást, érdemes utána járni annak, hogy melyek a legnagyobb vállalatok és cégek, mert ezek gyakran keresnek új munkatársakat, akár többféle pozícióra is. De melyek a legnagyobb debreceni vállalatok, és melyek a leggyakoribb munkakörök, melyekkel az álláskereső portálokon találkozhatunk? https://debrecenallas.hu/utmutato-allaskeresoknek/307/debrecen-legnagyobb-cegei-vallalkozasai

Legnagyobb debreceni cégek és vállalkozások

Debrecenben számos nagyvállalt és cég van, melyek érdemes számításban venni az álláskeresőknek. KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi ZRT, ahogyan a neve is mutatja a mezőgazdasági ágazatban érdekelt, elsősorban mezőgazdasági gépek és berendezések ek nagykereskedelmével, illetve takarmány és földműveléshez szükséges kiegészítők és tápanyagok, vetőmagok, műtrágyák, és növényvédelmi szerek értékesítésével foglalkoznak. A telephelyük nem Debrecenben, hanem Nádudvaron van, de nagyon sokan debreceni alkalmazottja van a cégnek.

TEVA GYÓGYSZERGYÁR ZRT. egy nemzetközi gyógyszergyártó cég, melynek központja Izraelben van, de Debrecenben található a TEVA magyar termelési központja, amely nagyon sok munkavállalót foglalkoztat, és többféle munkakörben is szoktak szabad pozíciókat hirdetni. Szintén Debrecenben találjuk a Magyarország egyik legnagyobb tejfeldolgozó vállalkozását és üzemét, az ALFÖLDI TEJ ÉRTÉKESÍTŐ ÉS BESZERZŐ KFT.-t, mely szintén nagyon sok alkalmazottat foglalkoztat.

De úgyszintén Debrecenben találjuk a NI HUNGARY SOFTWARE ÉS HARDWARE GYÁRTÓ KFT.-t, a MASTER GOOD CÉGCSOPORT-ot, JP Fémker Kft-t, a HUNÉP Universal Építőipari Zrt-t. vagy a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt-t is. Persze a felsorolt cégek sem hirdetnek mindig állásokat, vagy keresnek folyamatosan munkaerőt, mindenesetre érdemes utána járni, hogy milyen betöltendő pozíciók van, akkor közvetlenül az adott vállalatnál is érdeklődhetünk.

Munkakörök, melyek nagyon keresettek Debrecenben

A fentiekből is jól látszik, hogy a Debrecen álláskínálata szerteágazó, és a gyártó ipar éppúgy képviselteti magát, mint a mezőgazdaság, a kereskedelem vagy a turizmus. A munkaerőpiac folyamatosan változik, általánosságban azonban elmondható, hogy mérnöki munkára gyakran hirdetnek Debrecen környékén állásokat, de kékgalléros munkára is sokszor keresnek embereket. A vendéglátó és szolgáltató ipari hirdetések is gyakoriak. A bérezés természetesen eltérő, attól függően, hogy milyen pozíciót kívánunk betölteni.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Hosszú éveken keresztül a hazai e-kereskedelem dinamikus növekedéséről szóltak a gazdasági hírek, most azonban jelentős lassulás tapasztalható. Mi áll ennek a hátterében és mekkora bajban...
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.