Budapest airport parkolási lehetőségeiről

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre az utasok és látogatók számára. A parkolók típusa és díjszabása változhat, így érdemes a repülőtér hivatalos weboldalán vagy más megbízható forrásokon ellenőrizni a legfrissebb információkat. Az alábbiakban általános parkolási lehetőségek és információk találhatók:

Mit érdemes tudni a Budapest airport p1 parkolóról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér P1 Parkolója a terminálépületek közvetlen közelében található, és kényelmes megoldást kínál az utasok számára, akik rövid időre szeretnének megállni vagy lerakodni. Itt van néhány fontos dolog, amit érdemes tudni a P1 Parkolóról:

 1. Elhelyezkedés: A P1 Parkoló a repülőtér terminálépületeihez rendkívül közel helyezkedik el, így könnyen megközelíthető gyalogosan. Ez különösen kényelmes lehet, ha gyorsan le kell tenni vagy felszedni valakit.
 2. Rövid távú parkolás: A P1 Parkoló elsősorban rövid távú parkolásra és lerakodásra szolgál. Ezért általában magasabb díjszabással jár, mint a hosszabb távú parkolási lehetőségek.
 3. Könnyű hozzáférés a terminálokhoz: A parkolóból könnyű és gyors hozzáférés biztosított a terminálépületekhez. Ez különösen kényelmes lehet, ha sietősen érkezel vagy elutazol.
 4. Kapacitás és helyfoglalás: A P1 Parkoló kapacitása korlátozott lehet, és különösen kiemelt időszakokban előfordulhat, hogy telítetté válik. Ezért érdemes előre tervezni és akár előre foglalni is, ha tudsz.
 5. Díjszabás: Mivel a P1 Parkoló a kényelem és közelség miatt vonzó lehetőség, a díjak általában magasabbak lehetnek. A parkolás időtartamától függően változik a díjszabás.
 6. Egyéb szolgáltatások: A P1 Parkolóban lehetnek egyéb kényelmi szolgáltatások is, mint például fedett parkolóhelyek vagy a terminál közelében található kijelölt területek a lerakodáshoz és az utasok elszállításához.
 7. Díjfizetési lehetőségek: A parkolóban általában többféle díjfizetési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a készpénzt, bankkártyákat és mobilfizetési opciókat is.

Ahhoz, hogy a legfrissebb információkat megtudd a P1 Parkolóval kapcsolatban, ajánlott a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat felkeresni. Ez segít pontosabb és naprakész információkat kapni a parkolási lehetőségekről és díjszabásról.

Mit érdemes tudni a Budapest airport p2 parkolóról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér P2 Parkolója a repülőtér központjától kissé távolabb helyezkedik el, és hosszabb távú parkolási lehetőséget kínál az utasok számára. Itt van néhány fontos információ a P2 Parkolóról:

 1. Elhelyezkedés: A P2 Parkoló a repülőtér terminálépületeitől kissé távolabb helyezkedik el, de még mindig könnyen megközelíthető. Általában transzferbuszok vagy más közlekedési opciók segítik az utasokat a terminálokhoz való eljutásban.
 2. Hosszabb távú parkolás: A P2 Parkoló kifejezetten hosszabb távú parkolásra alkalmas, és általában kedvezőbb díjszabással rendelkezik, mint a terminál közelében lévő parkolók.
 3. Transzfer: A P2 Parkolóból ingyenes transzferbuszok vagy más közlekedési opciók elérhetők a terminálokhoz. Ezek segítenek az utasoknak kényelmesen eljutni a repülőtéri épületekhez.
 4. Kapacitás és helyfoglalás: A P2 Parkoló kapacitása általában nagyobb lehet, mint a terminál közelében lévő parkolóké. Azonban kiemelt időszakokban vagy szezonálisan előfordulhat, hogy a parkoló megtelik, így érdemes előre tervezni és lehetőség szerint előre foglalni.
 5. Díjszabás: A P2 Parkoló általában kedvezőbb díjszabással rendelkezik, mint a kényelmesen elérhető terminálközeli parkolók. A parkolás időtartamától és a szezontól függően változhatnak a díjak.
 6. Fedett és nyitott parkolóhelyek: A P2 Parkolóban lehetnek fedett és nyitott parkolóhelyek is, ami védelmet nyújthat az időjárás viszontagságai ellen.
 7. Be- és kijelentkezés: A P2 Parkolóból való be- és kijelentkezés egyszerűen intézhető a fizető automatáknál vagy a parkoló recepciójában.

Az aktuális információkért és a P2 Parkolóval kapcsolatos részletekért ajánlott felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat. Ez segít pontosabb és naprakész információkat kapni a parkolási lehetőségekről, transzferekkel és díjszabásokkal kapcsolatban.

Mit érdemes tudni a Budapest airport p3 parkolóról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér P3 Parkolója egy másik hosszú távú parkolási lehetőség, amely kényelmes és megfizethető választás lehet az utasok számára. Itt vannak a legfontosabb információk a P3 Parkolóról:

 1. Elhelyezkedés: A P3 Parkoló a repülőtér terminálépületeitől kicsit távolabb helyezkedik el, de továbbra is könnyen elérhető. Transzferbuszok vagy más közlekedési opciók segítik az utasokat a terminálokhoz való eljutásban.
 2. Hosszú távú parkolás: A P3 Parkoló kifejezetten hosszabb távú parkolásra van tervezve. Ideális választás lehet, ha hosszabb időre utazol, például egy üzleti vagy nyaraló utazás során.
 3. Transzfer: A P3 Parkolóból transzferbuszok vagy más közlekedési opciók elérhetők a terminálokhoz. Ezek segítenek az utasoknak kényelmesen eljutni a repülőtéri épületekhez.
 4. Kapacitás és helyfoglalás: A P3 Parkolóban általában nagyobb kapacitás áll rendelkezésre, így általában könnyebb helyet találni. Azonban azért, hogy biztosan legyen hely, érdemes lehet előre tervezni és előre foglalni.
 5. Díjszabás: A P3 Parkoló általában kedvezőbb díjszabással rendelkezik, mint a közvetlenül a terminál közelében lévő parkolók. A díjak azonban változhatnak a parkolás időtartamától és a szezontól függően.
 6. Fedett és nyitott parkolóhelyek: A P3 Parkolóban lehetnek fedett és nyitott parkolóhelyek is, ami védelmet nyújthat az időjárás viszontagságai ellen.
 7. Be- és kijelentkezés: A P3 Parkolóból való be- és kijelentkezés egyszerűen intézhető a fizető automatáknál vagy a parkoló recepciójában.

Az aktuális információkért és a P3 Parkolóval kapcsolatos részletekért ajánlott felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat. Ez segít pontosabb és naprakész információkat kapni a parkolási lehetőségekről, transzferekkel és díjszabásokkal kapcsolatban.

Mit érdemes tudni a Budapest airport Holliday plus parkoló?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Holiday Plus Parkolója egy gazdaságosabb hosszú távú parkolási lehetőség, amely kijelölt transzferbuszokkal köti össze a parkolót a repülőtér termináljaival. Itt vannak a legfontosabb információk a Holiday Plus Parkolóról:

 1. Elhelyezkedés: A Holiday Plus Parkoló a repülőtér területén található, de távolabb helyezkedik el a termináloktól. Ennek ellenére könnyen megközelíthető, és ingyenes transzferbuszok szállítják az utasokat a parkolóból a terminálokhoz.
 2. Hosszú távú parkolás: A Holiday Plus Parkoló hosszabb távú parkolási lehetőséget kínál azoknak az utasoknak, akik hosszabb időre utaznak, például nyaraló vagy üzleti utazások során.
 3. Transzfer: A parkolóban ingyenes transzferbuszok közlekednek a terminálok és a parkoló között. A transzferbuszok rendszeres időközönként járnak, így kényelmesen eljuthatsz a repülőtéri épületekhez.
 4. Kapacitás és helyfoglalás: A Holiday Plus Parkoló általában nagyobb kapacitással rendelkezik, így általában könnyebb helyet találni. Azonban kiemelt időszakokban vagy szezonálisan előfordulhat, hogy a parkoló megtelik, ezért érdemes előre foglalni, ha lehetőséged van rá.
 5. Díjszabás: A Holiday Plus Parkoló általában kedvezőbb díjszabással rendelkezik, mint a közvetlenül a terminál közelében lévő parkolók. A parkolás időtartamától és a szezontól függően változhatnak a díjak.
 6. Fedett és nyitott parkolóhelyek: A Holiday Plus Parkolóban lehetnek fedett és nyitott parkolóhelyek is, ami védelmet nyújthat az időjárás viszontagságai ellen.
 7. Be- és kijelentkezés: A parkolóból való be- és kijelentkezés egyszerűen intézhető a fizető automatáknál vagy a parkoló recepciójában.

Az aktuális információkért és a Holiday Plus Parkolóval kapcsolatos részletekért ajánlott felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat. Ez segít pontosabb és naprakész információkat kapni a parkolási lehetőségekről, transzferekkel és díjszabásokkal kapcsolatban.

Mit érdemes tudni a Budapest airport park and fly parkolóról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Park and Fly Parkolója egy hosszú távú parkolási lehetőség, amely ingyenes transzferrel köti össze a parkolót a repülőtér termináljaival. Itt vannak a legfontosabb információk a Park and Fly Parkolóról:

 1. Elhelyezkedés: A Park and Fly Parkoló a repülőtér területén található, de távolabb helyezkedik el a termináloktól. A parkoló könnyen megközelíthető, és ingyenes transzferbuszok szállítják az utasokat a parkolóból a terminálokhoz.
 2. Hosszú távú parkolás: A Park and Fly Parkoló kifejezetten hosszabb távú parkolási lehetőséget kínál azoknak az utasoknak, akik hosszabb időre utaznak, például nyaraló vagy üzleti utazások során.
 3. Transzfer: A parkolóban ingyenes transzferbuszok közlekednek a terminálok és a parkoló között. A buszok gyakran járnak, hogy kényelmesen eljuthass a repülőtéri épületekhez.
 4. Kapacitás és helyfoglalás: A Park and Fly Parkoló általában nagyobb kapacitással rendelkezik, így könnyebb helyet találni. Azonban kiemelt időszakokban vagy szezonálisan előfordulhat, hogy a parkoló megtelik, így érdemes előre foglalni.
 5. Díjszabás: A Park and Fly Parkoló általában kedvezőbb díjszabással rendelkezik, mint a közvetlenül a terminál közelében lévő parkolók. A parkolás időtartamától és a szezontól függően változhatnak a díjak.
 6. Fedett és nyitott parkolóhelyek: A Park and Fly Parkolóban lehetnek fedett és nyitott parkolóhelyek is, ami védelmet nyújthat az időjárás viszontagságai ellen.
 7. Be- és kijelentkezés: A parkolóból való be- és kijelentkezés egyszerűen intézhető a fizető automatáknál vagy a parkoló recepciójában.

Az aktuális információkért és a Park and Fly Parkolóval kapcsolatos részletekért ajánlott felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat. Ez segít pontosabb és naprakész információkat kapni a parkolási lehetőségekről, transzferekkel és díjszabásokkal kapcsolatban.

Mit érdemes tudni a Budapest airport Kiss & Fly Zónákról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Kiss & Fly Zónák olyan területek, ahol rövid időre lehet megállni az utasok le- és felszállásához. Ezek a zónák kényelmes lehetőséget nyújtanak a hozzátartozóknak vagy barátoknak, akik elviszik vagy éppen érkező utasokat fogadnak a repülőtérre. Itt vannak a legfontosabb információk a Kiss & Fly Zónákról:

 1. Elhelyezkedés: A Kiss & Fly Zónák általában a terminálok bejáratához vagy a terminálépületek közvetlen közelében találhatók. Ezek a területek jól kijelöltek és könnyen felismerhetők.
 2. Rövid megállás: A Kiss & Fly Zónák kifejezetten rövid megállásra szolgálnak, hogy az utasokat le- vagy felszállítsák, és a hozzátartozók vagy barátok segítségével kényelmesen megoldják az indulást vagy az érkezést.
 3. Díjszabás: Általában a Kiss & Fly Zónák használata ingyenes, de a parkolás időtartama szigorúan korlátozott lehet. Fontos betartani a megengedett időkeretet, hogy a zónát csak a le- és felszállásra használják.
 4. Forgalmi rend és időkorlát: A Kiss & Fly Zónákban általában van forgalmi rend és időkorlát, amelyeket be kell tartani. Az időkorlátot meghaladó tartózkodásért esetleg díjat számíthatnak fel.
 5. Biztonság és kényelem: A Kiss & Fly Zónák célja a gyors és kényelmes le- és felszállás lehetővé tétele. Az utasoknak és járműveiknek azonban mindig meg kell felelniük a repülőtéri biztonsági előírásoknak.
 6. Alternatívák: Ha az utasokkal hosszabb ideig szeretnél maradni vagy kísérni őket a terminálba, akkor érdemes lehet más parkolási lehetőségeket igénybe venni, mint például a hosszú távú parkolók vagy a transzferes parkolási zónák.

Az aktuális információkért és a Kiss & Fly Zónákkal kapcsolatos részletekért ajánlott felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat. Ez segít pontosabb és naprakész információkat kapni a Kiss & Fly Zónák használatával kapcsolatban, beleértve a forgalmi rendet, időkorlátot és egyéb szabályokat.

Mit érdemes tudni a Budapest airport VIP parkolóról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér VIP Parkolója egy magasabb szintű parkolási lehetőség, amely kényelmi és szolgáltatási előnyöket kínál az utasoknak. Itt vannak a legfontosabb információk a VIP Parkolóról:

 1. Elhelyezkedés: A VIP Parkoló általában a repülőtér terminálépületeihez rendkívül közel helyezkedik el. Ez a kényelem és a gyors hozzáférés lehetőségét kínálja azoknak az utasoknak, akik magasabb szintű szolgáltatásokat igényelnek.
 2. Kényelmi szolgáltatások: A VIP Parkoló általában extra kényelmi szolgáltatásokat nyújt, mint például fedett parkolóhelyek, kiszolgáló személyzet, gyorsabb be- és kijelentkezés, illetve közvetlenül a terminálhoz való közelség.
 3. Kapacitás és helyfoglalás: A VIP Parkoló kapacitása általában korlátozottabb lehet, így érdemes lehet előre tervezni és előre foglalni, hogy biztosítsd a helyet.
 4. Díjszabás: A VIP Parkoló általában magasabb díjszabással rendelkezik a kínált kényelmi és kiszolgálási szolgáltatások miatt.
 5. Biztonság és kényelem: A VIP Parkoló általában nagyobb figyelmet szentel a biztonságnak és a kényelemnek. Ezért néhány extra szolgáltatást, például őrzött parkolóhelyeket vagy egyéb védelmi intézkedéseket is kínálhat.
 6. Be- és kijelentkezés: A VIP Parkolóból való be- és kijelentkezés egyszerűen intézhető a fizető automatáknál vagy a parkoló recepciójában.
 7. Előfoglalás és információk: A VIP Parkolóval kapcsolatos részletekért, szolgáltatásokért és díjszabásokért érdemes felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat.

Mint mindig, a repülőtér hivatalos weboldala vagy más megbízható források adnak pontosabb és naprakész információkat a VIP Parkolóval kapcsolatosan.

Mit érdemes tudni a Budapest airport park and fly parkolóról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Park and Fly Parkolója egy hosszú távú parkolási lehetőség, amely ingyenes transzferrel köti össze a parkolót a repülőtér termináljaival. Itt vannak a legfontosabb információk a Park and Fly Parkolóról:

 1. Elhelyezkedés: A Park and Fly Parkoló a repülőtér területén található, de távolabb helyezkedik el a termináloktól. A parkoló könnyen megközelíthető, és ingyenes transzferbuszok szállítják az utasokat a parkolóból a terminálokhoz.
 2. Hosszú távú parkolás: A Park and Fly Parkoló kifejezetten hosszabb távú parkolási lehetőséget kínál azoknak az utasoknak, akik hosszabb időre utaznak, például nyaraló vagy üzleti utazások során.
 3. Transzfer: A parkolóban ingyenes transzferbuszok közlekednek a terminálok és a parkoló között. A buszok gyakran járnak, hogy kényelmesen eljuthass a repülőtéri épületekhez.
 4. Kapacitás és helyfoglalás: A Park and Fly Parkoló általában nagyobb kapacitással rendelkezik, így könnyebb helyet találni. Azonban kiemelt időszakokban vagy szezonálisan előfordulhat, hogy a parkoló megtelik, így érdemes előre foglalni.
 5. Díjszabás: A Park and Fly Parkoló általában kedvezőbb díjszabással rendelkezik, mint a közvetlenül a terminál közelében lévő parkolók. A parkolás időtartamától és a szezontól függően változhatnak a díjak.
 6. Fedett és nyitott parkolóhelyek: A Park and Fly Parkolóban lehetnek fedett és nyitott parkolóhelyek is, ami védelmet nyújthat az időjárás viszontagságai ellen.
 7. Be- és kijelentkezés: A parkolóból való be- és kijelentkezés egyszerűen intézhető a fizető automatáknál vagy a parkoló recepciójában.

Az aktuális információkért és a Park and Fly Parkolóval kapcsolatos részletekért ajánlott felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat. Ez segít pontosabb és naprakész információkat kapni a parkolási lehetőségekről, transzferekkel és díjszabásokkal kapcsolatban.

Mit érdemes tudni a Budapest airport Kiss & Fly Zónákról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Kiss & Fly Zónák olyan területek, ahol rövid időre lehet megállni az utasok le- és felszállásához. Ezek a zónák kényelmes lehetőséget nyújtanak a hozzátartozóknak vagy barátoknak, akik elviszik vagy éppen érkező utasokat fogadnak a repülőtérre. Itt vannak a legfontosabb információk a Kiss & Fly Zónákról:

 1. Elhelyezkedés: A Kiss & Fly Zónák általában a terminálok bejáratához vagy a terminálépületek közvetlen közelében találhatók. Ezek a területek jól kijelöltek és könnyen felismerhetők.
 2. Rövid megállás: A Kiss & Fly Zónák kifejezetten rövid megállásra szolgálnak, hogy az utasokat le- vagy felszállítsák, és a hozzátartozók vagy barátok segítségével kényelmesen megoldják az indulást vagy az érkezést.
 3. Díjszabás: Általában a Kiss & Fly Zónák használata ingyenes, de a parkolás időtartama szigorúan korlátozott lehet. Fontos betartani a megengedett időkeretet, hogy a zónát csak a le- és felszállásra használják.
 4. Forgalmi rend és időkorlát: A Kiss & Fly Zónákban általában van forgalmi rend és időkorlát, amelyeket be kell tartani. Az időkorlátot meghaladó tartózkodásért esetleg díjat számíthatnak fel.
 5. Biztonság és kényelem: A Kiss & Fly Zónák célja a gyors és kényelmes le- és felszállás lehetővé tétele. Az utasoknak és járműveiknek azonban mindig meg kell felelniük a repülőtéri biztonsági előírásoknak.
 6. Alternatívák: Ha az utasokkal hosszabb ideig szeretnél maradni vagy kísérni őket a terminálba, akkor érdemes lehet más parkolási lehetőségeket igénybe venni, mint például a hosszú távú parkolók vagy a transzferes parkolási zónák.

Az aktuális információkért és a Kiss & Fly Zónákkal kapcsolatos részletekért ajánlott felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat. Ez segít pontosabb és naprakész információkat kapni a Kiss & Fly Zónák használatával kapcsolatban, beleértve a forgalmi rendet, időkorlátot és egyéb szabályokat.

Mit érdemes tudni a Budapest airport VIP parkolóról?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér VIP Parkolója egy magasabb szintű parkolási lehetőség, amely kényelmi és szolgáltatási előnyöket kínál az utasoknak. Itt vannak a legfontosabb információk a VIP Parkolóról:

 1. Elhelyezkedés: A VIP Parkoló általában a repülőtér terminálépületeihez rendkívül közel helyezkedik el. Ez a kényelem és a gyors hozzáférés lehetőségét kínálja azoknak az utasoknak, akik magasabb szintű szolgáltatásokat igényelnek.
 2. Kényelmi szolgáltatások: A VIP Parkoló általában extra kényelmi szolgáltatásokat nyújt, mint például fedett parkolóhelyek, kiszolgáló személyzet, gyorsabb be- és kijelentkezés, illetve közvetlenül a terminálhoz való közelség.
 3. Kapacitás és helyfoglalás: A VIP Parkoló kapacitása általában korlátozottabb lehet, így érdemes lehet előre tervezni és előre foglalni, hogy biztosítsd a helyet.
 4. Díjszabás: A VIP Parkoló általában magasabb díjszabással rendelkezik a kínált kényelmi és kiszolgálási szolgáltatások miatt.
 5. Biztonság és kényelem: A VIP Parkoló általában nagyobb figyelmet szentel a biztonságnak és a kényelemnek. Ezért néhány extra szolgáltatást, például őrzött parkolóhelyeket vagy egyéb védelmi intézkedéseket is kínálhat.
 6. Be- és kijelentkezés: A VIP Parkolóból való be- és kijelentkezés egyszerűen intézhető a fizető automatáknál vagy a parkoló recepciójában.
 7. Előfoglalás és információk: A VIP Parkolóval kapcsolatos részletekért, szolgáltatásokért és díjszabásokért érdemes felkeresni a repülőtér hivatalos weboldalát vagy más megbízható forrásokat.

Mint mindig, a repülőtér hivatalos weboldala vagy más megbízható források adnak pontosabb és naprakész információkat a VIP Parkolóval kapcsolatosan.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Bónusz Magyar Állampapír: Befektetés a jövőbe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Súlyos biztonsági rést tártak fel a Temu online piactéren forgalmazott népszerű videós kaputelefonokban. A Consumer Reports (CR) amerikai fogyasztóvédelmi szervezet friss jelentése szerint a hibák...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.