Sokat nyerhetünk az autópálya matrica vásárlással ha az OTP simplepay-el fizetünk

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

autópálya matrica vásárlás OTP Simplepay-el

Az autópálya matrica vásárlás OTP simplepay-el sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnánk és most még akár nyerhetünk is vele. A tavalyi évben rengetegen regisztráltak a rendszerben melynek köszönhetően több mint 1 millióan vásároltak autópálya matricát. Az autópálya-matrica és közterületi parkolójegy mellett számos gépjármű-asszisztencia biztosítást is kötöttek az OTP Simplepay alkalmazással. Remek ajánlatot kínál fel hiszen a biztosítást most 10% kedvezménnyel köthetjük meg. Mindezek mellett most nyereményjátékon is részt vehetünk. A főnyeremény 2.222.222ft bankkártyán és kisorsolásra kerül 3db Microsoft XBOX Series játékkonzol is.

Simplepay, bárhol vagy mindig veled van!

Ennek az alkalmazásnak a használatával bárhol is legyünk, gyorsan és könnyedén tudjuk használni csupán csak internet elérésre van szükség és egy okostelefonra. A letöltés és regisztráció rendkívül egyszerű. A letöltés Google Play-ről vagy App Store-ból is megtehetjük. A regisztrációt saját e-mailcímmel, facebook fiókkal vagy google fiókkal tehetjük meg. A fiókon belül el kell menteni a bankkártya adatokat ezáltal tudjuk használni az alkalmazást egyszerűen és kényelmesen. Használhatjuk például BKK mobiljegy, mozijegy, könyv vagy esetleg autópálya matrica vásárlására, valamint biztosítás kötésre is.

Miért jó a biztosítás?

Bárkivel előfordulhat váratlan helyzet az utakon. A biztosítás arra szolgál, hogy az esetleges károkra segítséget nyújtson, sőt ez a fajta biztosítás még azonnali segítségnyújtást is tartalmaz, valamint, ha nem tudod megoldani, hogy az utasaidat hazaszállítsd semmi gond a biztosítás ezt a szolgáltatást is tartalmazza. A Simplepay alkalmazással, ha a biztosítás kötése előtt autópálya matricát vásárolunk 10% kedvezményt vehetünk igénybe és a kockázatviselés azonnal elkezdődik. Nemcsak az autóra köthetünk biztosítást, de akár a mobiltelefonunkra is. Ez a lehetőség 2021. márciusától vált elérhetővé.

A gépjárműre kötött biztosítás legyen szó idős vagy fiatal autóról bármelyikre megköthető egyaránt. A megkötéséhez a gépjármű adatait kell megadni majd ezután ki kell választani a megfelelő csomagot. Fontos megjegyezni csomagválasztásánál, hogy 15 évnél idősebb jármű esetében csak az alap csomag választható viszont a 15 évnél fiatalabb autókra csak a komfort vagy a prémium csomag köthető.

A biztosítási feltételek elfogadásával létre jön azonnal a szerződés. Az alkalmazáson keresztül bármely bank által kibocsátott bankkártyáról ki tudjuk fizetni. A részleteket a “Biztosításaim” menüpontban bármikor megtekinthetjük. Ugyan itt tudunk autómentést is kezdeményezni bármilyen baj esetén, ha szükséges. Azt érdemes tudni, hogy maga a kockázatviselés a csatlakozás napját követő második nap éjféltől kezdődően indul el és kereken 365 napig tart, vagyis egy évig. A biztosítás megkötéséről e-mailben nyugtát kapunk, amely tartalmazza a szerződésszámot és a csatlakozási nyilatkozatot.

Miért érdemes az autópálya matrica vásárlás OTP Simplepay-el?

A Simplepay alkalmazás tehát egyszerű, minden egyhelyen van, bővíthető, testre szabható, kényelmes, valamint rugalmas is. Számos előnnye van annak, ha ilyen formában vásároljuk meg az autópályamatricát. Bármikor nyugodtan felhajtatunk az autópályára anélkül, hogy aggódnunk kellene az autópálya matrica vásárlása miatt, hiszen mindig kéznél van az alkalmazás. Gondoljunk csak arra milyen lenne, amikor sorban kellene állnunk a matricáért bármelyik benzinkúton. Persze megtehetjük ezt is viszont az alkalmazással felesleges sorban állást és időt takarítunk meg.

Azáltal, hogy az autópálya matrica vásárlás OTP Simplepay alkalmazáson keresztül történik a matrica egyenesen az alkalmazáson belül landol. Ezt nevezzük e-matricának. Tehát ha azt vesszük még környezet kímélő is. Ebben a formában nem tud elkeveredni vagy elkallódni utazás közben a matrica. Nem kell kinyomtatni és tárolni sem. Vásárlást követően azonnal megjelenik az útdíjfizetési rendszerben és még számlát is kérhetünk róla, ha szükséges. Egy Simple fiókkal több járműre is megvásárolhatjuk az autópálya matricát bármikor, valamint az sem utolsó szempont, hogy bankkártyával fizethetjük ki.

Nyereményjáték! Most érdemes az autópálya matrica vásárlás OTP Spimplepay-el!

Most a Simple appal vásárolt autópálya matricával értékes nyereményeket lehet megszerezni. A Fődíj 2.222.222 Ft összeggel feltöltött PrePaid Meglepetés Bankkártya melynek sorsolására 2022. február 23.-án 11:00 órakor kerül sor. Ezen kívül 3 alkalommal is kisorsolásra kerül 3*1 512GB kapacitású XBOX Series S konzol csomag. Az 1. sorsolásra 2022. január 4.-én, 2. 2022. február 1-én, 3. 2022. február 22.-én kerül sor. Ehhez nem kell mást tenni csak bármilyen autópálya matrica vásárlását kell lebonyolítani az OTP Simplepay alkalmazáson keresztül vagy/és gépjármű-asszisztencia biztosítást kell kötni 2021.12.01. és 2022.02.20. között.

Újépítésű útszakaszok az e-matrica rendszerben!

Új autópályaútszakaszok jelentek meg az e-matrica rendszerben. Ezek az útszakaszok a következők:

  • Miskolc-észak és Tornyosnémeti közötti szakasz az M30-as autópályán (továbbra is díjmentes a közlekedés az M30-as autópálya Miskolcot elkerülő szakasza, Miskolc-dél és Miskolc-észak csomópontok között)
  • Balatonszentgyörgy és Keszthely-Fenékpuszta közötti szakasz az M76-os autóúton
  • Sopron-kelet és Sopron-észak közötti szakasz az M85-ös autóúton

Ezen kívül további változások is történtek. 2022. január 1-től új megyei matrica került bevezetésre. Ezentúl Jász-Nagykun Szolnok megyei autópályamatricát is vásárolhatunk a Simplepay alkalmazás segítségével. A matrica az M4-es Abony és Törökszentmiklós-nyugat közötti szakasz használatára jogosít fel. A Komárom-Esztergom megyei e-matrica az M1-es autópálya vonatkozásában a 48-as kilométernél lévő Szárligeti-csomópont és a 122-es km-nél lévő M1-M19-es csomópont között érvényes.

2022. január elsejét követően a különböző típusú e-matricák bruttó ára az alábbiak szerint változik:

Típus/KategóriaD1D1MD2B2
Heti osrszágos (10 napos)3.820Ft1.600Ft7.630Ft16.890Ft
Havi országos5.210Ft2.730Ft10.420Ft23.950Ft
Éves országos46.850Ft46.850Ft46.850Ft217.950Ft
Éves megyei5.450Ft5.450Ft10.900Ft21.800Ft

Az alkalmazás használatával sokkal egyszerűbb a vásárlás. És most kedvezménnyel is jár, ha biztosítást kötünk, valamint még rész vehetünk egy igazán nagyszerű nyereményjátékon is. Most igazán megéri minden szempontból az autópálya matrica vásárlás OTP Simplepay-el.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Bónusz Magyar Állampapír: Befektetés a jövőbe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...
A négyévszakos gumik előnyeiről
Bár sokan kételkednek a négyévszakos gumik minőségében, manapság mégis egyre többen választják ezt a szegmenst, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel bírnak. A négyévszakos...
Temu: Biztonsági rések a népszerű videós kaputelefonokban!
Súlyos biztonsági rést tártak fel a Temu online piactéren forgalmazott népszerű videós kaputelefonokban. A Consumer Reports (CR) amerikai fogyasztóvédelmi szervezet friss jelentése szerint a hibák...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.