Árukereső top 10 legnépszerűbb termékkategóriája

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Az Árukereső oldal lényege, hogy minden terméket egy helyen tart, a felhasználók pedig megnézhetik, hogy melyik boltban tudják beszerezni. Az emberek hajlamosak ugyanabban az üzletben vásárolni, a megszokás pedig nagy úr. Lehet, hogy még akkor sem fogunk új dolgokat kipróbálni, amikor az ismerőseink zengenek ódákat egy másik áruházról. Az Árukereső azonban ezt kívánja megakadályozni. Hogyan?

Az oldal előnye, hogy felsorolja az összes boltot, ahol az adott terméket meg tudjuk venni, így kiválaszthatjuk a legolcsóbbat. Hihetetlen, de valamikor több tízezer forintos eltérés is tapasztalható ugyanannál a terméknél. Ha ezt régen kifizettük pluszban, akkor most már tudjuk, hogy merre keresgéljünk. Ráadásul itt van a karácsonyi időszak is, rengeteg jó ajándékötletet találunk, ha megnézzük a kategóriagyőzteseket. Idén abszolút győztesnek nevezhetjük a technológiát.

Az Árukereső és a konyha

A Samsung mikrohullámú sütő méltán került be a 10 legjobb közé. Napjainkban az emberek két csoportra oszlanak fel, az egyik biztos benne, hogy a mikró használata hosszútávon káron, miközben a másik esküszik a praktikusságára. Mindenki maga dönti el, hogy beszerez-e egyet, de ha venni kell, akkor a Samsung márka biztosítja a gondtalan működést. Legyen szó a főzésről, sütésről, kiolvasztásról, ez az eszköz megtesz mindent a kényelmünk érdekében. Ráadásul az esztétika miatt sem panaszkodhatunk, hiszen a legtöbb konyhába tökéletesen illeszkedni fog.

A Gorenje háztartási fagyasztó szintén bekerült a topba, aminek több oka is lehet. Ebben a furcsán alakuló 2020-as évben sokan rájöttek, hogy az aktuális fagyasztási lehetőségük nem nevezhető soknak. Hiába szeretnénk akár egy hónapra elegendő fagyasztott ételt vásárolni, ha nem tudjuk hova tenni. A háztartási fagyasztó véget vet ennek a problémának, ráadásul olyan helyen is tárolhatjuk, ami rejtve marad az emberi szem előtt. Miközben a hűtő mindig a konyhában szokott lenni, addig egy fagyasztót máshova is elrejthetünk. Ezáltal nem zavar, de mindig lesz otthon fagyasztott étel.

Az Árukereső és a praktikusság

A következő nyertesünk a Bosh szárítógép. Ez lényegesen kevesebb lakásban található meg, de biztosan felemlegetjük a létezését. Gondoljunk csak a télre, amikor a ruha nemhogy nem szárad meg, hanem még meg is fagy odakint. Csak akkor tudunk teregetni, ha van elegendő helyünk, és ha biztosan megszárad. Ellenkező esetben a vizes ruha a lakáson belül lesz felállítva, ami eléggé kényelmetlen, ráadásul a lakásban is kellemetlen illat fog terjengeni. Egy szárítógéppel ez a probléma megoldásra kerül, játszhatunk a fokozatokkal, ha vigyázni szeretnénk a kedvenc ruhadarabjainkra.

Nem véletlen, hogy a topba került a Canon tintasugaras nyomtató. Az idei évben rengeteg embernek kellett kipróbálnia a Home Office-t, és a fiatalok közül is sokan ismerték meg az otthonról tanulás örömeit és bánatait. Vajon hányszor hallottuk azt, hogy egy bizonyos dokumentumot milyen jó lenne kinyomtatni? Ha mi is meguntuk ezt a kérdést, akkor ideje bevásárolni. A nyomtató kedvező áron megvehető, és ma már a tintát is tölthetjük, vagy beszerezhetjük az interneten keresztül. Innentől kezdve könnyűvé válik a nyomtatás, nem kell az ismerőseinket zaklatni vele.

Az Árukereső a férfiakra és a nőkre is gondol

A Philips hajvágó és szakállvágó szintén a felkapott termékek között van, és ezért is a pandémiát tehetjük felelőssé. Sokan megszokták, hogy eljárnak a fodrászhoz, aztán egyszer huss, nem mehettek többet, vagy önszántukból maradtak volna otthon. A hajnak azonban van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy folyamatosan növekszik. Szerencsére a modern hajvágóval és egy kis gyakorlással már mi is le tudjuk vágni a család férfi tagjainak a haját. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még a szakállukat is igazíthatják vele, igazi 2 az 1-ben lehetőség. Ráadásul a Philips márka a megbízhatóságáról híres.

A top 10-ben olyan termékek is helyet kaptak, mint az Electrolux porszívó. Ma már kevés lakásban sepregetnek, viszont a régi porszívók még mindig a kábellel bosszantják a tulajdonosukat, vagy pedig a hatalmas hangerővel, amit takarítás közben adnak ki magukból. Szerencsére az Electrolux porszívója csendes és könnyen kezelhető, még az elérhetetlennek tűnő sarkakig is elvihetjük. A takarítást kevesen szeretik, de így sokkal egyszerűbbnek fog tűnni, és még a gyerekeket is bevonhatjuk a közös programba.

Jöjjön a kikapcsolódás

A hírek mostanában PlayStation körül forognak, így nem véletlen, hogy a kontroller is a listára került. Hiszen mit lehet csinálni akkor, amikor az ember nem mozoghat? A fiatalok szerint ez a tökéletes időzítés a játékhoz. Ráadásul rengeteg fajta közül tudunk választani, így nem feltétlenül kell félteni a kicsiket a túlságosan erőszakos jelentektől. Vannak olyanok is, ahol mozogni is tudnak, és akár az egész család élvezheti az együttlétet. Rendezhetünk versenyeket, vagy áthívhatunk pár barátot, hogy felidézzük a régi szép időket. Nemcsak a gyerekek fogják használni, így érdemes többet is venni.

A világ nem létezhet okos tévé nélkül, így a következő a Samsung UE43TU7102 LED TV. Itt már tényleg élvezhetjük az élénk és valóságos színeket, nem kell többet a fejfájástól tartanunk. Nézzünk filmet vagy sorozatot, az okos tévével rácsatlakozhatunk a mostanában felkapott filmes portálokra is. Ez a készülék már úgy van kitalálva, hogy minden egyes pixel örömet okozzon, és egész esti programokat is tudunk köré szervezni. A 4K-s kijelző a legkeresettebbek közé tartozik, úgyhogy érdemes kipróbálni a látványt.

Végül, újra a konyha

Az utóbbi hónapokban megnőtt a kenyérevők száma is, akik közül sokan inkább saját maguk készítik el azt. A Bosh konyhai robotgépet sokan pont a dagasztó miatt veszik meg, de ennél sokkal több funkciót is kapnak. Ha hirtelen nem tudjuk, hogy mihez tudnánk vele kezdeni, akkor kapunk egy recepteket tartalmazó DVD-t is, így onnan ötletelhetünk. A megfelelő étkezés fontossága mindenki előtt ismert, azonban sokkal könnyebben be fogjuk tartani, ha saját robotunk van. Amennyiben idő közben valamelyik alkatrész esetleg megsérül vagy elkopik, akkor nem kell teljesen újat vásárolni, hanem külön alkatrész is beszerelhető.

Végül, de nem utolsó sorban a konyhában maradunk a Gorenje alulfagyasztó hűtőszekrénnyel. A hűtőről az mondható el, hogy általában ritkán vásárol belőle az ember, kell hozzá egy költözés, esetleg egy tönkrement, ősrégi darab. Szerencsére a jó minőségű hűtőt csak egyszer kell megvennünk, mivel utána hosszú éveken, sőt évtizedeken keresztül elkísér minket. Az alulfagyasztott elosztás előnye, hogy a húsokat és más fagyasztott termékeket le pakoljuk, nem kell sem nyújtózkodni, de útban sem lesz. Kézmagasságba azok az ételek kerülnek, amit mindennap használunk, ez pedig a derekunknak is jót fog tenni. Ráadásul a konyha kinézetére is rátesz egy lapáttal.

Legyen szó akár ajándék vásárlásáról, akár saját szükségletekről, az Árukereső mindig a segítségünkre lesz. Könnyedén elérhető telefonról, tabletről vagy számítógépről is. Használjuk a keresőt, és állítsuk be a számunkra fontos szűrőket, hogy azokat a termékeket lássuk, amik tényleg érdekelnek minket. Ha rendszeresen használjuk az Árukeresőt, akkor sok pénzt fogunk megtakarítani, és új áruházakat ismerhetünk meg.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Amit az ügyfélkapu tárhelyről (tárhely gov) tudni érdemes
Ügyfélkapu belépés, avagy hogyan lehet belépni az ügyfélkapu rendszerébe?
Csere vagy javítás? Generátorhiba esetén melyiket válasszuk?
A jövő év elejétől frissül a Google AdSense bevétel-megosztási struktúrája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Amit az ügyfélkapu tárhelyről (tárhely gov) tudni érdemes
Manapság rengeteg olyan elektronikus lehetőség van, mely megkönnyíti számunkra az ügyintézést, illetve a hivatalokkal történő kapcsolattartást, mint például az ügyfélkapu vagy az ügyfélkapu tárhely (tárhely...
Ügyfélkapu belépés, avagy hogyan lehet belépni az ügyfélkapu rendszerébe?
Az Ügyfélkapu belépés ma már szinte senki számára sem ismeretlen, aki online intézi a hivatalos ügyeit. Ez az elektronikus ügyfélbeléptető és azonosító rendszer ma már...
Csere vagy javítás? Generátorhiba esetén melyiket válasszuk?
Amikor az autónk valamilyen okból meghibásodik, előre félünk, hogy a probléma megoldása bizony drága mulatság lesz. Sokan pedig ilyenkor a spórolás érdekében úgy döntetnek, hogy...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.