Aldi karrier

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Az Aldi karrier sokakat vonz, hiszen számtalan cikk jelent már meg azzal kapcsolatban, hogy az Aldinál nagyon jól lehet keresni akár bolti eladóként, pénztárosként is. Az Aldi átlagon felüli fizetést, változatos feladatokat, alkotó szabadságot, különféle betanulási programokat, akadémiát és még egészségmegőrzést is biztosít munkavállalói számára. Munkavállalóinak ingyen biztosítja a gyümölcsöt és a zöldséget, valamint a teát és a kávét a munkaidő alatt.

Nyári csapatépítő programok és karácsonyi események várnak minden leendő munkatársra, ha az Aldit választja munkahelyéül. Az Aldi akadémia fejlődési lehetőséget biztosít a munkavállalóinak. A kompetencia tréningek személyre szabottak és a konfliktuskezeléstől kezdve a tárgyalástechnikáig mindent oktatnak. Számtalan olyan képzést kínálnak, amelyekkel a szakismeretek fejleszthetők, ilyen például az informatikai rendszerek alkalmazása. A vezetőknek és a leendő vezetőknek vezetési programokat indítanak, ahol a vezetői készségeket fejlesztik. A munkavállalók vezetése és motiválása itt elsajátítható.

Az Aldi tudja, hogy a sport és a mozgás pozitívan hat lélekre és a testre egyaránt, ezért kedvezményes sportkártyát biztosít és évente egyszer futóversenyt is szervez. Az egészségmegőrzést szűrőprogramokkal segítik az országszerte elérhető foglalkozás-egészségügyi orvosok aktív jelenlétével. Az egészséges munkahelyi légkör a vállalati kultúra része és különleges programokat, csapatrendezvényeket, közös túrázásokat, kerékpározásokat és futásokat szerveznek. Az Aldi 2019-ben a biatorbágyi raktárba légtisztító berendezést helyezett üzembe, amely a szálló pornak mintegy 80 %-át megszűri, emellett a logisztikai központban 29 légszűrőt szerelt fel. Az Aldi a termékek értékesítése mellett utazási ajánlatokkal is várja a vásárlókat. Az utazási oldalon most is számtalan megfizethető utazást kínál, amelyeket már most érdemes lefoglalni még a főszezon beköszönte előtt.

Aldi karrier oldal – bejelentkezés

Az Aldi karrier oldalon egy önéletrajz feltöltésével lehet jelentkezni, amely minden fontos információt tartalmaz. Segítségképpen még egy sablon is megtalálható, amelyet csak ki kell egészíteni jelentkezéskor. Ha ezzel megvagyunk, akkor jelentkezéskor a Karrier oldalon fel kell tölteni az önéletrajzot. A szerkeszthető formátumú dokumentummal nagyon sokat segítenek a jelentkezőknek.

Aldi karrier – jelentkezési lehetőségek

Jelentkezéskor egy jelöltprofilt kell létrehozni a karrier oldalon és ennek lépéseit egy videón is meg lehet tekinteni. A jelöltprofil feltöltése után a nyitott álláslehetőségekre lehet pályázni. Az éppen aktuális álláslehetőségek mindig elérhetők a karrier oldalon, hiszen ezt folyamatosan frissítik. A státuszunkat emellett folyamatosan ellenőrizhetjük és különböző módosításokat is el lehet végezni a profil kapcsán. Ami nagyon fontos a pályázati anyaggal kapcsolatban, hogy ez lesz az első benyomás, tehát ezt nagyon megfontoltan kell megírni. Sokat elárulnak a jelöltek munkamódszereiről és a végzettséget is nézik kiválasztáskor. A profi módon összeállított jelentkezési anyag sokat segíthet a pozitív megítélésben. Egy jó fénykép, egy jó önéletrajz, esetleg egy motivációs levél sem árthat, ha eldöntöttük, hogy a Aldinál szeretnénk mindenképpen elhelyezkedni. A minőségi jelentkezési anyag hűen tükrözi a profizmust, amire az Aldinak nagy szüksége van. Gondosan kell elkészíteni minden dokumentumot és azoknak formailag, valamint tartalmilag is helyesnek kell lenniük.

Aldi karrier – álláslehetőségek, mit érdemes tudni a részmunkaidős állásról?

Adminisztráció, IT, beszerzés, hálózatfejlesztés, marketing és kommunikáció, pénzügy, regionális értékesítési vezető, személyügy és HR, üzletek és üzletvezetés területek közül választhatunk végzettségünktől és tapasztalatunktól függően. Folyamatosan keresnek adminisztrációs munkatársat, felsővezetői asszisztenst, recepcióst, üzleteket vagy logisztikai központot támogató IT-s kollégákat, pénztárosokat, üzletvezetőket és még hosszan sorolhatnánk. A megüresedett állások az ország egész területén elérhetők. Az éppen aktuális álláshirdetéseket mindig megtalálhatjuk a karrier oldalon. 145 üzletbe, 70 000 négyzetméteres raktárba, a biatorbágyi központba, a budapesti One-ba és a pécsi irodába is szokott munkaerőfelvétel lenni. Részmunkaidős állást heti 20 órától lehet vállalni az Aldinál. A részmunkaidős állás jellemzően a bolti eladói álláslehetőségnél biztosított.

Mennyi most egy Aldi bolti eladó fizetése, hány napot kell dolgozni egy héten?

A bolti eladókat 20, 25, 30, 35, vagy 40 órás munkaidőben foglalkoztatják. Feladatai az árupakolás, a kasszázás, a helyben sütött pékáruk megsütése és a takarítás. Az eladói munka betöltésének feltétele a pontosság, a megbízhatóság, a hosszú távú tervezés és az, ha valaki szereti a jó munkakörnyezetet. A kereskedelmi végzettséget és az élelmiszer kereskedelemben szerzett gyakorlatot előnyként értékelik a kiválasztás során.

A 20 órás eladó kezdő bruttó fizetése 188 550 Ft, ebben a pozícióban az elérhető legmagasabb fizetés 237 450 Ft. 25 óra esetén ez 235 688 Ft és 296 813 Forint, 30 óra esetén 282 825 Ft és 356 175 Ft, 35 óra esetén 329 963 Ft és 415 538 Ft, valamint 40 órás munkaviszony esetén 377 100 és 474 900 Ft a legmagasabb fizetés. Térítik a munkába járás költségét, egyéb ingyenes juttatásokat biztosítanak, délelőttös, délutános műszakot is vállalhatnak, amelyet az üzletvezetővel együtt terveznek. A rugalmasan alakítható munkarendnek köszönhetően az állásokat akár kisgyermekesek is betölthetik, akiknek időre kell a gyerekekért menni az óvodába vagy akár az iskolába.

Összetartó és stabil csapat, megértő vezetőség vár mindenkire az Aldinál. 10 éves munkaviszony esetén különféle pótlékokkal növelik a havi bruttó keresetet. Ha az Aldis fizetéseket összehasonlítjuk más üzletláncokban elérhető fizetésekkel akkor csak a Lidl tud vele versenyre kelni. Az összes többi bolthálózatban sokkal kisebb a kollégák megbecsülése és a bérek is sokkal alacsonyabbak. A szabad helyeket érdemes minél előbb megpályázni, ha már eldöntöttük, hogy mindenképpen az Aldinál szeretnénk elhelyezkedni.

Mivel térítik az utazási költséget így érdemes a szomszédos városokban is megnézni, hogy éppen van-e üresedés, akár boltvezetői, akár bolti eladói pozíciók kapcsán. A karrier oldalon keresztül akár azonnal le lehet csapni a legújabb lehetőségekre, de ehhez egy korrekt és teljeskörű önéletrajzot érdemes feltölteni.

Aldi álláslehetőségek – állás Budapesten, állás Szegeden, jelentkezési feltételek

Budapesten több kerületben is keresnek bolti eladókat. Itt szinte folyamatosak a megüresedő pozíciók, így érdemes a karrier oldalon kerületre leszűrve megtekinteni a lehetőségeke. A 11. kerületbe jelenleg vásárlói ügyfélszolgálati munkatársat keresnek. Szegeden bolti eladói állás került meghirdetésre, amelyre érdemes gyorsan jelentkezni, mert Szegeden nem sok üresedés van. A jelentkezési feltételek a karrier oldalon megtekinthetők ahogy már azt az előzőekben is ismertettük. Az önéletrajzot érdemes a megfelelő minőségben elkészíteni és feltölteni a karrier oldalra.

A szabad állások ezután azonnal megpályázhatók. Az álláslehetőségek között több üzletvezetői állást is találhatunk. Az üzletvezető feladata az árurendelés, az áruprezentáció, a kasszák leszámolása, adminisztratív feladatok, a munkaerőbeosztás megtervezése és a beosztottak irányítása. Legalább középfokú szakirányú végzettséget kérnek, emellett legalább 1 éves vezetői tapasztalatot. A fizetés havi bruttó 651 700 Forint, ami kezdő fizetés, az elérhető legmagasabb fizetés havonta 914 800 Ft. Emellett térítik a munkába járás költségét és egyéb ingyenes juttatásokat is biztosítanak.

Aldi munka vélemények

Az interneten több helyen is olvashatunk véleményeket az Aldiról. Az Aldi üzleteibe nem kötelező a munkaruha viselése, így pólóban és farmerben is lehet dolgozni. A kommentelők feszült, fegyelmezett és szabálykövető hangulatról számolnak be. Az új dolgozók közül nagyon sokan morzsolódnak le, hiszen itt dolgozni kell. Elképelhető, hogy hajnali 5-kor fel kell kelni a munkakezdés miatt és nem lehet újságot lapozgatni a kasszában, mint más áruházakban.

Több alkalmazott szerint is fél év a vízválasztó, ha valaki azt kibírja akkor van, aki már akár 10 éve is az Aldiban dolgozik. Összességében elmondható, hogy kulturált körülmények között, pontosan kell dolgozni, ahol megfizetik a túlórát és korrekt a fizetés, amit adnak. Ezért a pénzért azonban nagyon sokat kell dolgozni és hosszabb távon mentálisan és fizikálisan is megterhelő lehet.

Aldi Facebook oldala és álláskeresője

Az Aldi Karrier Facebook oldalán folyamatosan hirdetik meg a nyitott pozíciókat így érdemes itt is nézelődni, ha éppen álláskeresésben vagyunk. Ugyanitt február elején meghirdették a Toborzónapot is. Erre is érdemes figyelni, hiszen ezeken a helyszíneken és időpontokban személyesen is lehet érdeklődni. Minden egyéb esetben csak a Karrier oldalon van lehetőség a állások megpályázására. Az álláskereső oldal használata nagyon egyszerű hiszen, amint írtuk több kategóriában is lehetőség nyílik a nyitott pozíciók keresésére akár irányítószám szerint is. Nem szükséges a teljes magyarországi álláskínálatot átbogarászni, hanem egyszerűen rá kell szűrni a nekünk megfelelő helyszínekre az Aldi karrier oldalon.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Hosszú éveken keresztül a hazai e-kereskedelem dinamikus növekedéséről szóltak a gazdasági hírek, most azonban jelentős lassulás tapasztalható. Mi áll ennek a hátterében és mekkora bajban...
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.