A Revolut emelni fogja a díjait!

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Revolut díjemelés

A Revolut hamarosan megemeli a havi előfizetési díjak egy részét. A Portfolio vette észre a Revinfo hírportálon, hogy a cég honlapján még nem frissítették a díjakat, de a kondíciós listán már láthatóak a változások. Akiknek havi előfizetésük van, azoknak április 3-tól kell majd többet fizetniük.

A Standard csomag továbbra is ingyenes marad. A Revolut Plus havidíja 1200-ról 1600 forintra, a Revolut Premiumé 2500-ról 3000 forintra, a Revolut Metalé pedig 4200-ról 4800 forintra emelkedik. Az éves előfizetést választóknak tízhavi díjat kell befizetniük, ami 16 ezer, 30 ezer, illetve 48 ezer forintot jelent.

A Revolut Metal Black havidíja változatlan marad, 19 500 forinton.

Mit jelent ez a te Revolut pénztárcádra?

  • Ha Revolut Plus előfizetésed van, akkor havonta 400 forinttal kell majd többet fizetned.
  • Ha Revolut Premium előfizetésed van, akkor havonta 500 forinttal emelkedik a díj.
  • Ha Revolut Metal előfizetésed van, akkor havonta 600 forinttal kell majd többet fizetned.

Érdemes átgondolni, hogy megéri-e továbbra is a Revolut prémium csomagokat választani. Ha nem használod ki az extra funkciókat, akkor érdemes lehet visszatérni az ingyenes Standard csomagra.

A Revolut nem az egyetlen fintech cég, amelyik áremelést tervez. A Wise is bejelentette, hogy hamarosan emelni fogja a díjait.

Mit tehetsz, ha nem tetszik a Revolut áremelése?

  • Válthatsz egy másik fintech cégre. Számos más fintech cég is kínál ingyenes és prémium csomagokat.
  • Visszatérhetsz a bankodhoz. A bankok is kínálnak mobilbanki szolgáltatásokat, amelyek funkcionalitása sok esetben megegyezik a Revolutéhoz.
  • Megtarthatod a Revolut előfizetésed, de jobban kihasználhatod a funkciókat. Győződj meg róla, hogy tényleg használod azokat a funkciókat, amelyekért fizetsz.

A Revolut áremelése sokak számára okozhat kellemetlenséget. Azonban érdemes átgondolni a lehetőségeket, és megtalálni a legkedvezőbb megoldást.

Revolut vs. Wise árak 2023 novemberében és 2024 februárjában

A Revolut és a Wise is népszerű online pénzváltó és utalási szolgáltatás. A Revolut 2023 novemberében emelte árait, míg a Wise 2024 februárjában. Az alábbi táblázat összehasonlítja a két szolgáltatás árait 2023 novemberében és 2024 februárjában, hogy megmutassa, mennyivel lett drágább a Revolut a Wise-hoz képest.

Szolgáltatás2023 november (Revolut)2024 február (Revolut)2024 február (Wise)Változás (Revolut vs. Wise)
Havi díj (Standard csomag)**IngyenesIngyenesIngyenes
Havi díj (Premium csomag)**1200 Ft1600 Ft1500 Ft+100 Ft
Havi díj (Metal csomag)**4200 Ft4800 Ft4000 Ft+800 Ft
Devizaváltás (hétköznap)**0,25%0,25%0,20%
Devizaváltás (hétvége)**0,50%0,50%0,20%
Utalás belföldre**IngyenesIngyenesIngyenes
Utalás külföldre**0,50%0,50%0,40%
Egyéb díjakLásd a Revolut díjjegyzéketLásd a Revolut díjjegyzéketLásd a Wise díjjegyzéket

Megjegyzések:

  • A táblázatban szereplő árak bruttó árak, azaz tartalmazzák az ÁFÁ-t.
  • A Revolut és a Wise díjai változhatnak. A legfrissebb árakat a szolgáltatók honlapján találod.
  • A Revolut Metal csomag 100 ingyenes devizaváltási tranzakciót tartalmaz havonta.

Összefoglalva:

A Revolut áremelése után a Wise általában olcsóbb, mint a Revolut, ha a havi díjakat és a devizaváltási díjakat hasonlítjuk össze. Azonban a Revolut Metal csomag továbbra is vonzó lehet azoknak, akik sok devizát váltanak, és igénylik a csomagban szereplő extra szolgáltatásokat.

A választás attól függ, hogy milyen igényeid és preferenciáid vannak. Ha a legolcsóbb megoldást keresed, akkor a Wise valószínűleg a jobb választás. Ha sok devizát váltasz, és igényled a csomagban szereplő extra szolgáltatásokat, akkor a Revolut Metal csomag lehet a jobb választás.

Te mit gondolsz a Revolut áremeléséről?

Mondd el a véleményedet kommentben!

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
A négyévszakos gumik előnyeiről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Ezt a válságot már az e-kereskedelem is megérzi
Hosszú éveken keresztül a hazai e-kereskedelem dinamikus növekedéséről szóltak a gazdasági hírek, most azonban jelentős lassulás tapasztalható. Mi áll ennek a hátterében és mekkora bajban...
Fedezd fel a Vegas.hu legújabb kihívását: Tippelj rosszul és nyerj!
A Vegas.hu egy népszerű online szerencsejáték platform, amely különféle promóciókkal és bónuszokkal vonzza a játékosokat. Ezek a promóciók célja, hogy növeljék a játékosok élményét és...
Fizz.hu: Indul az OTP Bank új webáruháza!
Ismerd meg a Fizz.hu-t, az OTP Csoport vadonatúj webáruházát, ahol a vásárlás élménnyé válik! Fedezd fel a széleskörű termékpalettát az elektronikai cikkektől a divatáruig, böngészd...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.