A NetPincér futárkodással is szép pénzt lehet keresni

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Ahogy nő az online ételrendelés, úgy halljuk egyre többször a Netpincér futár lehetőséget. A mai világban őszintén elmondhatjuk, hogy alkalmazkodni kell az aktuális igényekhez, ami az éttermeknél sincsen másképp. Ha biztosra akarunk menni, akkor olyan szektort választunk, ahol talán nem kell nélkülöznünk, ez pedig az élelmiszer is lehet. Amíg az emberek szeretnek enni, addig nekünk is lesz munkánk. Azonban talán nem a futárszolgálatra gondolunk először, ha a pénzkeresésen gondolkodunk.

Amit a cégről tudni kell

Ahhoz, hogy megismerjük a lehetőségeinket, érdemes a cégeket is megvizsgálni. A NetPincér egy olyan szolgáltatás, ami helyettünk megy el finom falatokért. Képzeljük el, hogy otthon vagyunk, és nagyon szeretnénk a kedvenc éttermünkből enni, azonban nem szívesen mozdulunk ki otthonról. Ebben az esetben csak elő kell kapnunk az okostelefonunkat, és leadni a rendelést a NetPincéren keresztül, amit majd házhoz szállítanak. Mivel több, mint 2000 partnerük van, így biztosan találunk olyat, ami elnyeri a tetszésünket. Nem számít, hogy a kollégáinknak veszünk reggelit, vagy inkább egy romantikus randevúra készülünk, bármikor használhatjuk.

A NetPincér futár előnyei

De mi van akkor, ha nem rendelni szeretnénk, hanem inkább a munkán jár az eszünk? Akkor a NetPincér futár előttünk is megnyitja kapuit. Először meg kell adnunk a város, ahol élünk, és azt a járművet, amivel közlekedni szeretnénk. Szerencsére a legtöbb városban megtalálható a NetPincér, élhetünk a fővárosban, Békéscsabán, vagy Dunaújvárosban, de Gyöngyösön is.

Az egyik legnagyobb előnye azonban mégsem a város, hanem a jármű. A hagyományos futárszolgálathoz általában saját autóra vagy inkább furgonra van szükség, amit sok kezdő nem engedhet magának. A NetPincér futárok azonban saját maguk választhatják ki, hogy mivel szeretnének közlekedni, így az autótól kezdve akár a kerékpár is szóba jöhet. Ha belegondolunk, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, mivel egy átlagembernek lehet biciklije, de nem biztos, hogy van saját motorja a garázsban. Ezáltal a kezdők is kipróbálhatják a saját munka örömét, anélkül hogy adósságokba keverednének egy új gépjármű megvásárlásával.

Egy NetPincér futár Időbeosztása

A NetPincér futárkodás még más előnyökkel is jár, így nem szabad elmenni az időbeosztás mellett sem. A hagyományos munkahelyek megadják, hogy a 8 órát miképpen töltik el a dolgozók, és ezt nagyon nehezen lehet megváltoztatni. Amennyiben inkább kivinnénk az ételt, akkor saját magunk tudjuk eldönteni, hogy mennyit szeretnék dolgozni. Először gondoljunk az emberek szokására, hogy mikor fognak élni a munkákkal. Nagy valószínűséggel ebédre lesz pár hívás, és utána vacsorára. Akár úgy is beütemezhetjük a munkát, hogy csak esténként dolgozunk pár órát, esetleg hétvégén többet szánunk rá. Teljesen a magunk urai lehetünk.

Ha valaki olyan lehetőséget keres, ahol nem kell heti 40 órát lehúzni, akkor jó helyen jár. Esetleg az egyetem mellé szeretnénk hétvégén pár órát lehúzni, hogy összeszedjünk valamennyi költőpénzt. Vagy inkább esténként mennénk el valahova, hogy kiegészítsük a fizetésünket. Mivel mi döntjük el, hogy mennyit vállalunk, senki sem fog beleszólni az irányításba.

Beszéljünk a pénzről

A legjobb futárok akár 2550 Ft-os órabért is zsebre tehetnek, ami talán nem a legjobb, viszont nem kell lapátolni hozzá. Minden borravaló, amit a házaknál kapunk a miénk, így szépen kiegészíti a fizetésünket is. Lehet, hogy csak pár száz forintról van szó, azonban sok kicsi sokra megy. Ha minden lakásnál kapunk kétszáz forintot, akkor egy hónap alatt egész szép összeget tudunk pluszban eltenni.

Mire van szükségünk, ha kipróbálnánk magunkat ezen a téren. Először is legyünk nagykorúak. Ezután kelleni fog az okostelefon, és egy vállalkozói engedély. Végül csak a saját jármű kell, de ahogy fentebb említettük, kezdhetjük kerékpárral is. Mindezért cserébe átlátható fizetési konstrukció jár, és a futár közösség mellett nagyszerű biztosítási lehetőségeket is találunk. A folyamatos fejlődés garantált, és ha elég gyorsak leszünk, akkor plusz juttatást is kaphatunk. Amennyiben új NetPincér futárt hozunk a csapatba, 20.000 Ft jutalom is jár.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fogadj okosan, ezért is jó egy tippmix kalkulátor!
10 dolog, amit biztosan nem tudtál a sportfogadásokról
Cofidis hitel az eMagon? Mutatjuk a részleteket!
Mennyi áramot fogyasztanak a következő háztartási berendezések?

Egy válasz

  1. It’s amazing to pay a quick visit this web
    site and reading the views of all friends about this post, while I am also
    keen of getting familiarity.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fogadj okosan, ezért is jó egy tippmix kalkulátor!
Ha már meguntuk, hogy tét nélkül nézzük a kedvenc csapataink mérkőzését, ideje komolyabbra vennünk a szenvedélyt és akár fogadhatunk is a kedvenceinkre. A lehetséges nyereményünket...
10 dolog, amit biztosan nem tudtál a sportfogadásokról
Fogadni, tétet tenni egészen apró dolgoktól kezdve az egészen nagyig vagyunk képesek. Míg Amerikában szinte mindenre lehet fogadni, addig hazánkban leginkább a sportfogadás lett divattá....
Cofidis hitel az eMagon? Mutatjuk a részleteket!
Tudtad, hogy az eMagon elérhető elképesztő mennyiségű termék közül a kiszemeltet akár Cofidis hitel segítségével is finanszírozhatod? Az elektronikai eszközök, nagyobb összeget képviselő termékek ellenértékét...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.