A Netpincér az éttermeken innen és túl

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A Netpincér egy rohamosan fejlődő vállalat, ami abból is jól látszik, hogy a 2020-es évben megduplázták a felhasználóik számát, és a forgalmukat is. Ez annak is köszönhető, hogy folyamatosan fejlődnek, fejlesztenek, és új szolgáltatásokat találnak ki a felhasználók és persze a vendéglátóhelyek számára is. Aki rendszeresen rendel házhoz mobil applikáció segítségével, biztosan ismeri a Netpincért. Az applikáció ugyanis az egyik legnépszerűbb az étel-italrendelés kategóriában, mivel a legtöbb hazai városban már elérhető.

Étel-italrendelést kínáló applikáció rengeteg van, sőt, egyes vendéglátóhelyek saját weboldallal és rendelési rendszerrel is rendelkeznek, ami lehet online vagy telefonos. A Netpincér népszerűsége abban rejlik, hogy lényegében egy gyűjtőportálról van szó, ahol nemcsak egy étterem kínálatából válogathatunk, hanem a közelünkben lévő összes regisztrált vendéglátóhely kínálatát végigböngészhetjük, és eldönthetjük, melyiket is válasszuk éppen. Persze ennél jóval többet is nyújt, akár a felhasználókról, akár a vendéglátóhelyekről van szó.

Mit kínál a Netpincér applikációja?

A Netpincérről nemcsak a weboldalán keresztül tudunk rendelni, hanem mobil applikáció segítségével is. Az alkalmazásnál beállíthatjuk az állandó címünket, ahova a rendelést kérni szoktuk, de a helymeghatározás segítségével be is tudja azonosítani, hogy épp hol tartózkodunk, és a közelünkbe lévő éttermek listáját is megkaphatjuk. Ha nem vagyunk ismerősek az adott városba vagy környéken, és mégis rendelni szeretnénk, ez nagy segítségünkre lehet.

Az applikáción keresztül azonban nemcsak rendelni, de fizetni is tudunk, legyen szó bankkártyáról vagy SZÉP kártyáról. A koronavírus járvány miatt lényeges kérdés lett, hogy a lehető legkisebb személyes érintkezéssel találkozzunk. Ennek elősegítésére az ételeket lehet érintkezés nélküli átvétellel is rendelni, aminek a segítségével csökken a vírusterjesztés kockázata. Ehhez természetesen az online fizetést kell választani, és csak jelezni kell, hogy a vásárló nem szeretne érintkezni a futárral.

Netpincér GO, hogy a kiszállítás se legyen probléma

Az házhoz szállítása manapság már egy alapvető igény a vásárlók részéről, a koronavírus járvány miatt pedig az egyetlen lehetőség, hogy a vendéglátóhelyek talpon maradhassanak. Amikor tavasszal bevezették a korlátozó intézkedéseket, számos új étterem és vendéglátóhely jelent meg a Netpincér oldalán. Ennek segítségével könnyebben jutottak el a fogyasztókhoz. De voltak olyan helyek, akik nem tudtak élni a lehetőséggel, hiszen futárrendszerűk nem volt, eddig szóba sem került a házhoz szállítás lehetősége.

Helyben fogyasztásra már nem volt lehetőség, az elvitelre rendelést pedig kevesen vették igénybe. A Netpincér GO segítségével azonban arra is lett lehetőség, hogy ne saját futárokat kelljen alkalmazni, hanem a Netpincér saját csapatát. Ezzel megoldódott több étterem gondja a házhoz szállítás rendszerének kiépítésével kapcsolatban, és a felhasználók is jóval több étterem kínálatából válogathatnak, mint eddig bármikor.

Belépés a gyorskereskedelmi piacra

A cég azonban nem áll meg itt. 2020 decemberében bejelentették, hogy szeretnének belépni a gyorskereskedelem piacára is, és nemcsak étel-ital házhoz szállításra korlátozni a rendelést. Saját üzletek kiépítésébe fogtak, ahonnan házhoz szállítanák az alapvető élelmiszereket, tiszító-és tisztálkodási szereket is. Ez a szolgáltatás egyelőre Budapesten érhető el 10 kerületben, de természetesen a cég céljai között szerepel, hogy egész Budapestet és a vidéki városokat is lefedjék.

Ezzel járulnának hozzá egyrészt a koronavírus fertőzés csökkentéséhez, másrészt a kényelmes vásárlás kialakításához. Azok számára is érdekes lehet ez a lehetőség, akik maguk nem tudják elvégezni a bevásárlást például mozgáskorlátozottságuk miatt. A terjeszkedésben természetesen a Netpincér anyacégének is nagy szerepe van, hiszen a Delivery Hero nemcsak hazánkban, hanem 19 másik országban is elkezdte a szolgáltatásai bővítését közel 250 saját üzlettel.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Vinted ruha eladás és vásárlás gyorsan
Tippmixen belül már az e-sport játékaira is fogadhatunk, így újabb online pénzkeresési lehetőség nyílt meg mindenki előtt
Használt laptop vásárlás online tanácsok
Használt iphone vásárlás tippek-trükkök

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Vinted ruha eladás és vásárlás gyorsan
A Vinted ma Magyarországon is az egyik legnagyobb használt ruha és kiegészítő online alapú értékesítési piactér, ahol a felhasználók eladhatnak, vásárolhatnak és kereskedhetnek. A Vinted...
Tippmixen belül már az e-sport játékaira is fogadhatunk, így újabb online pénzkeresési lehetőség nyílt meg mindenki előtt
A nemzeti lottótársaság 2020-ban vezette be a 11 hagyományos e-sportjátékot 81 piaccal. Az e-sport felületén szimulátor típusú bajnokságokra is fogadhatunk, ahol további 3 sportág piaca...
Használt laptop vásárlás online tanácsok
Sokan nem szeretnének hatalmas vagyonokat költeni, ha éppen laptopra van szükségük, ezért a használt laptop vásárlása jó megoldásnak tűnhet. A használt vagy éppen felújított laptopokat...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.