A Netpincér az éttermeken innen és túl

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

A Netpincér egy rohamosan fejlődő vállalat, ami abból is jól látszik, hogy a 2020-es évben megduplázták a felhasználóik számát, és a forgalmukat is. Ez annak is köszönhető, hogy folyamatosan fejlődnek, fejlesztenek, és új szolgáltatásokat találnak ki a felhasználók és persze a vendéglátóhelyek számára is. Aki rendszeresen rendel házhoz mobil applikáció segítségével, biztosan ismeri a Netpincért. Az applikáció ugyanis az egyik legnépszerűbb az étel-italrendelés kategóriában, mivel a legtöbb hazai városban már elérhető.

Étel-italrendelést kínáló applikáció rengeteg van, sőt, egyes vendéglátóhelyek saját weboldallal és rendelési rendszerrel is rendelkeznek, ami lehet online vagy telefonos. A Netpincér népszerűsége abban rejlik, hogy lényegében egy gyűjtőportálról van szó, ahol nemcsak egy étterem kínálatából válogathatunk, hanem a közelünkben lévő összes regisztrált vendéglátóhely kínálatát végigböngészhetjük, és eldönthetjük, melyiket is válasszuk éppen. Persze ennél jóval többet is nyújt, akár a felhasználókról, akár a vendéglátóhelyekről van szó.

Mit kínál a Netpincér applikációja?

A Netpincérről nemcsak a weboldalán keresztül tudunk rendelni, hanem mobil applikáció segítségével is. Az alkalmazásnál beállíthatjuk az állandó címünket, ahova a rendelést kérni szoktuk, de a helymeghatározás segítségével be is tudja azonosítani, hogy épp hol tartózkodunk, és a közelünkbe lévő éttermek listáját is megkaphatjuk. Ha nem vagyunk ismerősek az adott városba vagy környéken, és mégis rendelni szeretnénk, ez nagy segítségünkre lehet.

Az applikáción keresztül azonban nemcsak rendelni, de fizetni is tudunk, legyen szó bankkártyáról vagy SZÉP kártyáról. A koronavírus járvány miatt lényeges kérdés lett, hogy a lehető legkisebb személyes érintkezéssel találkozzunk. Ennek elősegítésére az ételeket lehet érintkezés nélküli átvétellel is rendelni, aminek a segítségével csökken a vírusterjesztés kockázata. Ehhez természetesen az online fizetést kell választani, és csak jelezni kell, hogy a vásárló nem szeretne érintkezni a futárral.

Netpincér GO, hogy a kiszállítás se legyen probléma

Az házhoz szállítása manapság már egy alapvető igény a vásárlók részéről, a koronavírus járvány miatt pedig az egyetlen lehetőség, hogy a vendéglátóhelyek talpon maradhassanak. Amikor tavasszal bevezették a korlátozó intézkedéseket, számos új étterem és vendéglátóhely jelent meg a Netpincér oldalán. Ennek segítségével könnyebben jutottak el a fogyasztókhoz. De voltak olyan helyek, akik nem tudtak élni a lehetőséggel, hiszen futárrendszerűk nem volt, eddig szóba sem került a házhoz szállítás lehetősége.

Helyben fogyasztásra már nem volt lehetőség, az elvitelre rendelést pedig kevesen vették igénybe. A Netpincér GO segítségével azonban arra is lett lehetőség, hogy ne saját futárokat kelljen alkalmazni, hanem a Netpincér saját csapatát. Ezzel megoldódott több étterem gondja a házhoz szállítás rendszerének kiépítésével kapcsolatban, és a felhasználók is jóval több étterem kínálatából válogathatnak, mint eddig bármikor.

Belépés a gyorskereskedelmi piacra

A cég azonban nem áll meg itt. 2020 decemberében bejelentették, hogy szeretnének belépni a gyorskereskedelem piacára is, és nemcsak étel-ital házhoz szállításra korlátozni a rendelést. Saját üzletek kiépítésébe fogtak, ahonnan házhoz szállítanák az alapvető élelmiszereket, tiszító-és tisztálkodási szereket is. Ez a szolgáltatás egyelőre Budapesten érhető el 10 kerületben, de természetesen a cég céljai között szerepel, hogy egész Budapestet és a vidéki városokat is lefedjék.

Ezzel járulnának hozzá egyrészt a koronavírus fertőzés csökkentéséhez, másrészt a kényelmes vásárlás kialakításához. Azok számára is érdekes lehet ez a lehetőség, akik maguk nem tudják elvégezni a bevásárlást például mozgáskorlátozottságuk miatt. A terjeszkedésben természetesen a Netpincér anyacégének is nagy szerepe van, hiszen a Delivery Hero nemcsak hazánkban, hanem 19 másik országban is elkezdte a szolgáltatásai bővítését közel 250 saját üzlettel.

Ajánlom másnak is:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Hasonló cikkek

Mi alapján válasszunk kerti szivattyút?
Mennyibe kerül egy horvátországi és egy balatoni nyaralás?
Erste George mobil alkalmazás
OTP direkt regisztráció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Mi alapján válasszunk kerti szivattyút?
A kerti szivattyúk kiemelten fontosak a kertünk, udvarunk vízellátására. Napjainkban igen széles kínálatból válogathatunk, ami nem teszi könnyebbé a megfelelő kerti szivattyú megtalálását. Mivel ez...
Mennyibe kerül egy horvátországi és egy balatoni nyaralás?
Ahogy közeledik a nyár, egyre hamarabb döntés kell hoznunk: a hazai tengeren nyaraljuk-e vagy igazi tengerpartra látogassunk el? Cikkünkben az idei balatoni és horvátországi nyaralási...
Erste George mobil alkalmazás
Az Erste legújabb mobil alkalmazása a George App. Az Erste Bank 2021. február 8-tól vezette be legújabb internetbanki és mobil alkalmazás szolgáltatását. Belépés a George...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.