A Billingo legújabb Fintech újítása a Wise utalás és a Wise bankszinkron

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A Billingo legújabb fintech újítása már elérhető, így mostantól közvetlenül a már meglévő Billingo fiókból indíthatunk forint és deviza alapú utalásokat a legköltséghatékonyabb módon. A Bankszinkron segítségével pedig az egyes tranzakciók nagyon gyorsan nyomonkövethetők.

Mit kell tudni a Wise utalásról?

A Wise utalás lehetőségen belül a kifizetendő számlákat kell kiválasztani, majd azt a Wise számlát, amelyről az utalást szeretnénk elindítani. Ha ezzel megvagyunk akkor a folyamatot már könnyedén elindíthatjuk. A rendszer lehetővé teszi, hogy pénznemenként több utalást is elindítsunk így még időt is megspórolhatunk. Utalásokat jelenleg forint, dollár és euro számláról lehet elindítani.

Ha megtörtént az utalás elindítása, akkor a Billingo átirányít minket a Wise felületére, ahol el kell végezni a belépést majd megadni azt a kódot, amelyet a rendszer sms-ben küldött meg. Az sms minden esetben arra a telefonra fog megérkezni, amelyet a Wise regisztráció során adtunk meg. A Wiseon keresztül kifizetett összegeket a Billingo automatikusan kifizetettre fogja átállítani a kiadások menüpont alatt, így ezzel a továbbiakban semmi teendőnk nem lesz, hiszen a rendszer teljesen automatikus.

Talán kevesen tudják, de a Wise korábban TransferWise néven vált ismertté. A cég a gyors nemzetközi utalásainak és a devizaváltásoknak köszönheti hírnevét. A vállalkozás 2011 óta segíti az ügyfeleit abban, hogy minél költséghatékonyabb módon intézhessék pénzügyeiket. A kedvezőtlen és drága árfolyam már a múlté, hiszen a Wise mindenkinek segít és sokkal olcsóbban és tisztességesebben indíthatunk utalásokat. Mára már több mint 10 millió ügyfél használja a Wise szolgáltatását, magánszemélyek és vállalkozások egyaránt.

Milyen jó hírrel szolgálnak a bevezetés kapcsán?

A Billingo ügyfelek a Wise utalás bevezetési időszaka alatt teljesen ingyenesen kipróbálhatják az újítást. A későbbiekben azonban ez a funkció csak a Pro csomagok esetén válik elérhetővé. Ha tetszik ez az újítás, akkor már most érdemes áttérni a Pro csomagra, hogy a későbbiekben is gond nélkül használhasd ezt a lehetőséget.

A Wise fiókot össze lehet kötni a Bankszinkron alkalmazással, így a későbbiekben láthatjuk a Wise egyenleget és az egyes tranzakciókhoz tartozó számlákat is, valamint magukat a tranzakciókat. A Wise integrációt jelenleg teljesen ingyen be lehet csatlakoztatni a Billingo mindhárom csomagjához, a Basic, Standard és Pro csomagokhoz.

Kiknek ajánlják ezt a lehetőséget?

A Wise szolgáltatásait azoknak érdemes igénybe venniük, akik olcsón és gyorsan szeretnének utalásokat indítani. Általában forintban bonyolítják le üzleti tevékenységeiket, illetve rendszeresen bocsátanak ki számlát devizában. Egyéni vállalkozók üzleti célokra is bátran használhatják, hiszen itt lehetőség van lakossági bankszámla használatára is.

A Wise mindenkinek segít abban, hogy a banki költségeket a minimálisra csökkentsék. A főszámla mellett lehetőség van elsődleges és másodlagos számlát is nyitni. Külföldi utazások alkalmával a bankkártyával sokkal olcsóbban ki lehet fizetni a felmerülő költségeket.

A Billingo mindenben segít az ügyfeleknek

A Billingo honlapjára lépve találunk egy blogot, ahol lépésről lépésre áttekinthetjük, hogy pontosan minként lehet üzemeltetni az új alkalmazást, illetve a regisztrációban is lépésről lépésre segítséget nyújtanak. A Billingo azonban itt még nem áll meg az újítások terén, hiszen, ha a hírek igazak, akkor a vállalkozások részére egy készletkezelő program kidolgozásán munkálkodnak.

Láthatjuk, hogy a Billingo legfőbb célja, hogy a hazai vállalkozások minél több problémájukra megoldást találjanak a Billingo különféle megoldásainak segítségével. Érdemes a Billingo oldalán folyamatosan nyomon követni a legújabb híreket, hiszen elképzelhető, hogy pár hónap múlva már a készletezések terhét is leveszik a vállalkozások válláról. A Billingo oldalán láthatjuk, hogy több szakértővel dolgoznak együtt, akik folyamatosan jelentetik meg a különféle szakmai cikkeket, amelyekből nagyon sok hasznos információhoz juthatnak a vállalkozások. Ha könyvelő vagy, akkor is számos szakmai cikket találhatsz a weboldalon, így folyamatosan értesülhetsz a legújabb változásokról.

A Billingonak köszönhetően, a könyvelők is mindig naprakész információkkal szolgálhatnak vállalkozó ügyfeleiknek. Okos számlázás, pénzügyi támogatás, információk kattintásra, ügyvitel a felhőben és még több automatizálás vár minden olyan ügyfélre, akik a Billingo különféle csomagjai közül választanak. A szolgáltatásoknál a számlázás mellett lehetőség nyílik pályázatfigyelésre, partnerfigyelésre és különféle céginformációk megismerésére.

A Billingo soha egy percre sem hagyja egyedül ügyfeleit, így egy kézikönyv segít minden ügyfélnek abban, hogy bármikor is elakadna a különféle folyamatokban azonnal fellapozhassa a kézikönyvet és azonnali megoldást találjon az éppen aktuális problémájára.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Fogadj okosan, ezért is jó egy tippmix kalkulátor!
10 dolog, amit biztosan nem tudtál a sportfogadásokról
Cofidis hitel az eMagon? Mutatjuk a részleteket!
Mennyi áramot fogyasztanak a következő háztartási berendezések?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Fogadj okosan, ezért is jó egy tippmix kalkulátor!
Ha már meguntuk, hogy tét nélkül nézzük a kedvenc csapataink mérkőzését, ideje komolyabbra vennünk a szenvedélyt és akár fogadhatunk is a kedvenceinkre. A lehetséges nyereményünket...
10 dolog, amit biztosan nem tudtál a sportfogadásokról
Fogadni, tétet tenni egészen apró dolgoktól kezdve az egészen nagyig vagyunk képesek. Míg Amerikában szinte mindenre lehet fogadni, addig hazánkban leginkább a sportfogadás lett divattá....
Cofidis hitel az eMagon? Mutatjuk a részleteket!
Tudtad, hogy az eMagon elérhető elképesztő mennyiségű termék közül a kiszemeltet akár Cofidis hitel segítségével is finanszírozhatod? Az elektronikai eszközök, nagyobb összeget képviselő termékek ellenértékét...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.