5 cipő márka papírtáskái

Szerző: Pénzkalauz

Cikk megosztása

A csomagolás nem csupán védelmi funkciót képez egy termék esetében, hanem a márkanevet is tovább viheti. Ilyen horderővel bírhat a márkás cipők papírtáskái is. Jellemzően tartósak és környezet kímélő megoldásként használatosak melyeket a későbbiek folyamán szelektíven is lehet gyűjteni, ha esetleg tönkre mennének. Könnyen hordozhatóak, valamint kényelmesen össze is lehet hajtani őket.

A cimkeplaza.hu szerint lássuk melyik az az 5 cipő márka papírtáskái, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendenek.

Nike papírtáskák

A Nike cég a világ elsőszámú sportruházati, sportszer, valamint edzőcipő gyártója. Nem csak ezekben a termékekben tükröződik a minőség, hanem papírtáskákban is, amelyek mindegyikén ott szerepel a cégnév azaz a márkanév. Egyszerűek és igen tartósak. A legnépszerűbb darabjai a sima papír alap melyen ott szerepel a Nike logó. Néhány esetben az oldalszéleken látható a “Just do it” szlogen is. Finom anyagból készülnek, amely biztosítja a szilárdságot és a megfelelő teherbírást.

Sok darab ezek közül füllel ellátott a könnyebb hordozhatóság érdekében (papír és textil fül minimális műanyagtartalommal). Ideális választás az egyéni vásárlóknak, eladóknak is például. Ideális ajándékok csomagolására különösen céges ajándékozásra. Költséghatékonyak és közülük sok darab teljesen újrahasznosítható de eldobható változatban is kaphatóak.

Adidas papírtáskák

Az Adidas egy német sportszergyártó cégcsoport melybe bele tartozik a Reebok és a Taylormade márkák is. Papírtáskái környezetbarátibb más típusú csomagolásokhoz képest (például műanyag táskákhoz). Megfelelő teherbírással rendelkeznek, igen tartósak. Különböző színben és méretben kaphatóak. Mindegyik darab emblémával ellátott mely tükrözi és tovább viszi a márka nevét. Fogantyúval és anélkül is kaphatóak. Ideális választás bármilyen használó számára legyen az eladó vagy vásárló. Sok papírtáska ezek közül is újra hasznosítható. Vannak köztük egyszerű, valamint színes darabok is.

Reebok papírtáskák

A világ egyik legnagyobb sportszergyártó cég a Reebok. Papírtáskái igazán egyediek és tartósak. Többféle színben nagyságban kaphatóak. A könnyed hordozhatóság érdekében van amelyik füllel rendelkezik. Egyszerűen összehajthatóak könnyen tárolhatóak. Mindegyik papírtáska logóval ellátott mely egyfajta reklámként is funkcionál. Ajándékozáshoz tökéletes választás. A műanyag táskákkal szemben sokkal ideálisabb választás ezzel is óvhatjuk környezetünket.

Vans papírtáskák

A Vans egy amerikai székhelyű lábbeli-, és ruházatgyártó cég. A márka az extrém sport iparban is aktív, ahol gördeszka, szörf, BMX és motokrossz csapatokat is pszonzorál. A Vans papírtáskák tulajdonságai közé tartozik, hogy minimalizálva előfordulhat, hogy található bennük műanyag rész viszont még így környezetbarátibb választásnak minősül a műanyagtáskákkal szemben. A nyomtatott márkanév alatt mindig ott szerepel a “of the wall” felirat.

Converse papírtáskák

A Converse az egyik leghíresebb amerikai cipőmárka mely mára már igen elterjedt. Papírtáskái nagyon egyediek. Olyan éltalppal rendelkeznek mely üres állapotban is állítva lazán és stabilan állnak. A legtöbb darab füllel van ellátva így sokkal könnyebben lehet bármit hordozni bennük. Színben lehet egy színű, de akár kombinálva is. A legelterjedtebb a fekete alapon márkanévvel ellátott papírtáskák viszont ezek mellett létezik kék fehér kombinációban, ahol a logó vagy kép található a papírtáska mindkét oldalán, valamint az oldalán is megtalálható a Converse felirat a már jól megszokott csillaggal. A Convers cég, mint az előző négy nagy cég is elkötelezett híve a környezettudatosságnak.

Miért jobb a papírtáska?

Bármennyire is jelentéktelennek tűnhet egy csomagolás bizony fontos dolognak számít ez is. Növekvő irányban halad az a tény, hogy egyre több emberben merül fel a környezettudatos életmód. Egyre több cég csatlakozik ahhoz az elvhez miszerint a környezettudatosság igen is fontos annak érdekében, hogy óvjuk meg a földünket a jövőben is.

Már maga a papírtáskák gyártása is sokkal környezettudatosabb, hiszen ezek olyan anyagból készülnek többnyire, amelyek miatt 100%-ig újra lehet hasznosítani. Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy mindenféleképp szelektíven kell gyűjteni akár úgy is, hogy összehajtogatva papírtasakot a papírtasakba például.

Előnyösebb ez a választás abból a szempontból is, hogy sokkal olcsóbb, mint a nejlon tasakok. Gyártásuk során nem keletkezik annyi káros anyag, mint a papírtáskák esetében. Bár igaz, hogy ez sem teljesen jó megoldás, hiszen fa az alapanyaga még is ez tűnik a legoptimálisabb választásnak hiszen az ezekbe helyezett termékekre semmilyen káros hatással nincsenek, ha közvetlenül is érintkeznek vele.

Ajánlom másnak is:

Hasonló cikkek

Amit az ügyfélkapu tárhelyről (tárhely gov) tudni érdemes
Ügyfélkapu belépés, avagy hogyan lehet belépni az ügyfélkapu rendszerébe?
Csere vagy javítás? Generátorhiba esetén melyiket válasszuk?
A jövő év elejétől frissül a Google AdSense bevétel-megosztási struktúrája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legnépszerűbb cikkek

Amit az ügyfélkapu tárhelyről (tárhely gov) tudni érdemes
Manapság rengeteg olyan elektronikus lehetőség van, mely megkönnyíti számunkra az ügyintézést, illetve a hivatalokkal történő kapcsolattartást, mint például az ügyfélkapu vagy az ügyfélkapu tárhely (tárhely...
Ügyfélkapu belépés, avagy hogyan lehet belépni az ügyfélkapu rendszerébe?
Az Ügyfélkapu belépés ma már szinte senki számára sem ismeretlen, aki online intézi a hivatalos ügyeit. Ez az elektronikus ügyfélbeléptető és azonosító rendszer ma már...
Csere vagy javítás? Generátorhiba esetén melyiket válasszuk?
Amikor az autónk valamilyen okból meghibásodik, előre félünk, hogy a probléma megoldása bizony drága mulatság lesz. Sokan pedig ilyenkor a spórolás érdekében úgy döntetnek, hogy...

Pénzkalauz kalkulátorok

Minden ami a pénzzel tudni érdemes. Ebben a pénzzel kapcsolatos cikkekben pénzügyi alkalmazások, szolgáltatásokat ismertetünk.

Árak, mindennek ára van, legyen az egy Streaming előfizetés vagy egy laptop. Ezen szolgáltatások vagy termékekről írtunk pár hasznos jótanácsot.

A spóroláshoz az akciós újságokon túl más módszerek használatát is jó észben tartani és használni. pl.: hogyan lehet spórolni a víz fogyasztáson vagy bevásárlási szokásainkon.

A hitelek nem ördögtől valók de fontos, hogy mindig addig nyújtózkodjunk amíg a takarónk ér. Hitel termékek ismertetése és véleményezéseiről olvashat.

Általános pénzügyi hírek, legyen szó lottónyereményekről vagy milyen számlázó rendszerek közül választhatunk, mint vállalkozó.